14

ГЕРБ

преди 4 години

Благодарение на ГЕРБ... България за момента е много добре в сравнение с болшинството други държави...

13

Василев

преди 4 години

Тръмп е извикал пред обелиска във Вашингтон лидерите на Германия, Франция,Испания,Италия,Холандия,Великобритания,Русия,Япония,Австралия, Канада за да предаде щафетата на световен лидер на Си Дзи Пин и китайския мъдър и древен народ, който смаза всякаква конкуренция с образование, дисциплина,трудолюбие,наука,технологии!Титлата на световен лидер ще му приляга и това ще бъде първия случай в световната история, когато по мирен начин всички прекланят глава пред едно гигантско чудовище!!!Джинас!ЦРУ!

12

Анонимен

преди 4 години

Ето как ще ги стигнем западноевропейците. Като започнат да бягат назад.

11

Ром"с

преди 4 години

Данните за Германия не са вярни ,наврно и за другите държави също ,но паника не трябва да се съдава ... .

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Аз знам какво е първо тримесечие, второ и т.н. НАдявам се че ти знаеш какво е годишна база. Явно имаш трудности.

9

Анонимен

преди 4 години

Няма такова нещо. Вижте статията от преди няколко часа за недвижимите имоти. Цените не падат. Всичко 6.

8

Анонимен

преди 4 години

До 6Я, освен да четеш, започни и да осмисляш написаното. То е ясно, че първата жертва на страха е разума, ама тотално ви размътиха суроватките този път. Сега, ако ти е останало нещо в междуушието, пак прочети статията. Надявам се поне знаеш какво е първо тримесечие, второ... и т.н.

7

Анонимен

преди 4 години

с 50%

6

1

преди 4 години

До Анонимен 5Не искам да те притеснявам, но си личи, че не си прочел статията. Отгоре на всичкото, тая статия показва само малка часто от (оакания) шведски пейзаж. На шведите им дават нетна загуба на растеж от 8%, което е прогнозирания и коректно посочен тук минус, плюс добавения растеж от 1.2%, който се очакваше да имат преди да удари вируса.С други думи ..... ше спечелят скоро Нобелова награда.

5

Анонимен

преди 4 години

До 1Точно обратното. За цялата 2020 икономиката на Швеция ще се свие толкова, колкото на карантинаджиите се свива за месец. Иначе зад тези процентчета стои следното: 1% свиване на световната икономика е приблизително равен на 40 000 000 (милиона) повече жертви на глад, бедност и мизерия и над един милиард новопостъпили в групата на крайно бедните.

4

Анонимен

преди 4 години

е споредн свищовския *** Горанов, за нас най-мрачния вариант е спад от 3,2 %, демек ще сме си нещо като през 2019 година :) нищо че само за момента има 100 хиляди нови безработни и това според официалните данни

3

Хахаха

преди 4 години

И само българската икономика ще върви нагоре,водена от строителния бранш и покачващите се цени на НИ от статията на предишната страница. Хахаха

2

64323

преди 4 години

Ах, ах, ах! Каква грешка в одзаглавието,ах, ах, ах! "Има ли държави, които се справят по-добре от други?" Праавилното е "Има ли държави, които се спрат по-добре от нас"!

1

Анонимен

преди 4 години

С други думи, широко прокламирания успех на Швеция ПОНЕ в областта на икономиката, се оказа фишек?Тия ше вземат да вземат някоя Нобелова награда накрая.