7

Анонимен

преди 4 години

Италия е силно корумпирана и мафиотска държава, която странно защо е в еврото и Шенген като не отговаря на почти никакви критерии. Дълговете, които са 150% от БВП са вече първо перо в бюджета и ако лихвите не са манипулирано ниски фалирът ще е налице. Нямат данъчна система и касова бележка почти не издават никъде... изобщо е безумно да гледат все Източна Европа като проблемна.

6

Анонимен

преди 4 години

Дали губят вяра в ЕС незнам, но руската помощ да ги дезинфекцират с хлорна вар срещу корона вируса им дойде в повече.Нищо ново за тях- в историята им няма случай да завършат война на страната на този с когото са започнали!

5

1

преди 4 години

До Анонимен 2Нормално е да се чувстват леко в недобра позиция. Ненормално е да хапят ръката която ги храни (или в случая се опитва да им помогне). Не става ясно какво точно искат италианците: ако е просто да се наливат пари без да връщат докато те кажат "стига" тоя вариант вече го гледахме с Гърция, а в Италия ще е и по-зле, защото там има и Мафия. Като цяло, зависи от италианците да се осъзнаят, щото с инат и простотии няма да стане по-добре.

4

Анонимен

преди 4 години

До 14108Ристо, бегай да изпиеш една чаша препарат за вана, за да се успокоиш.

3

14108

преди 4 години

Доста сапунени мехури се спукаха при пандемията, но особен е тррясъкът на спукващите се мантри като "солидарност", "единсво", "рввнопоставеност", "единен стандарт", "взаимопомощ". Взаимопомощ... да, соцлагера имаше Съвет за икономическа взаимопомощ... На мястото на спуканите мехури се наместват бързичко редица елементи от социализма - като национализация. Вълнуващо е да се наблюдава ходът на махалото и в двете посоки...

2

Анонимен

преди 4 години

Вирусът удари пръв Италия - истина е.Но веднага след това удари и Франция, Испания, Англия.Или през това време италианците мислеха само за себе си? и омаловажаваха проблемите на съседите си.

1

истина

преди 4 години

"ESM не е подарък, а взети на заем пари, които трябва да бъдат изплатени при точно определени условия, избрани в Брюксел, а не от Италия", заяви лидерът на Лига Матео Салвини.