13

Шопо

преди 4 години

Е ,това при нас не може да се случи-Бацето не слиза от ЖИПКАТА,за ресторант се не сеща. Труди се неуморно ,,на полза роду,, ! Респект !!!

12

от 9

преди 4 години

Не си играйте с минуси,баш така си е!Имам много богат опит със слагачеството на българина,бил съм свидетел на невероятни дивотии,и знам за какво става дума!Вие не знаете!Айде,лек ви ден!

11

Анонимен

преди 4 години

При нас тия ресторантьори директно да заминават в ОАЕ при Божков,ако няма място за министъро!

10

Анонимен

преди 4 години

Къв тоа министър-преседател ве??Нашия ко му забранат на другия ден Гешев,данъчните и още три служби са на проверка там!!!

9

друг свят е

преди 4 години

Ако българина бъде лишен от възможността да се слага на големеца,то живота за него губи всякакъв смисъл!

8

оотCиднейAaвcтpалия

преди 4 години

живеем на една планета но за вас го бройте друга вселена. Да така е при кумшиите, извесни са с това. Пишат глоба на политици и шефове за превишена скорост, ей така спира целия кордон и си пише глобата и ги пуска. Често го дават по новините тука. И при нас е такаПоздрави от Зеления Континент! Поздрави от Сидней!

7

сигурно

преди 4 години

А Боко щеше да влезе вътре направо с тойотата !!

6

Анонимен

преди 4 години

Вие представяте ли си тук някой да каже на байхуя,господине без маска не можем да ви допуснем. Барбаганьоса ще извади ръце от джебовете, ще запретне ръкави и ще извика цялата свита лапачи на държавна хранилка, които го заобикалят. До ден-два обекта е затворен. Ще им намерят какви ли не кусури.

5

Анонимен

преди 4 години

Още една държава, в която законите са еднакви за всички, без изключение. Държава, в която никога няма да има война, нашествие на араби, пандемии, кризи и сътресения. А корупцията не знаят какво е...пие ли се, яде ли се...И слава богу, *** не ги е нагазил още...!!

4

Анонимен

преди 4 години

Та си купи жипка и да брънчи със жипката по магистралите и после по телевизора да изнася уон мен шоу.

3

Додо

преди 4 години

Гнусна, неолиберална, марксистка пропаганда с ционистки оттенък.

2

Анонимен

преди 4 години

Каква драма. Тая новозеландка да вземе пример от нашето Дзукини и да появява по телевизора постоянно, за да я знаят хората.

1

Анонимен

преди 4 години

Пиар акцияИ тая е от либертарианската клика.