76

9

преди 4 години

Всеки краи, е ново начало. Ако наближава да ни истрият като всеки един предишен проект до сега - ще ни изтрият. Не знам в какъв бог вярвате, но религии те са тук от около 9 000 години...възникнали като контролно средство - формиращо общност, по късно държави. Човечеството е тук от преди 1 000 000 години. Нямалинса религии тогава и са оставили скални рисунки поне. Ние и скални рисунки няма да оставим.

75

лоша работа

преди 4 години

Едеотизма се вихри с пълна сила,и никакъв вирус не важи пред него!

74

От Васето

преди 4 години

Краднат ми оборудване господин полицай! Краднат ми книги, аз пророк не съм, обаче знам как се бърка коктейл господин полицай. С примес на гръцко!

73

Ха ха

преди 4 години

Никой не знае датата на второто пришествие освен Господ. Никой не може да я предскаже и ня трябва да вярваме на предсказания. Старостилците отдавна точат лиги как ще станат по-велики от Светите отци.

72

мдаа

преди 4 години

Всеки полуграмотник с руска фамилия се прави на пророк аман от *** в раса

71

SS

преди 4 години

Тоя със щангата и коктейлите *** дето не знае и как се правят да си затвори плювалника.Всичко е напът да се промени.В смисъл да стане пи зле.Приемете го!

70

Господин Полицай

преди 4 години

Тоя човешки вид, наречен свещенници и сектанти господин полицай само изглеждат като хоминидис сапиенс сапиенс. В мисленето и интелекта си те са по-долу от неандерталци господин полицай. И си мисля, че аз с голямо неудоволствие ще трябва да направя поредната си творба за да покажа на светстката власт какво означава мислене в перспектива господин полицай. Ако някаква *** ми скача на главата с години господин полицай разберете ме добре. *** ще гори!

69

Господин Полицай

преди 4 години

Тия са маймуни господин полицай, подвид на хоминидис сапиенс сапиенс, който е по-глупав от неандерталеца господин полицай и си мислят, че ще ни правят на маймуни господин полицай. Аз пък имам щанга и коктейли м.о.л.о.т.о.в господин полицай!

68

Абе ей ...

преди 4 години

Един по един *** господин полицай трябва да им се наритат гъзообразните форми *** върху щяло и нещяло само за да може да паразитират върху хората. И аз съжалявам за работата дето ще създам на пожарникарите, обаче наистина нещата излизат извън всякакво разбиране за човешко съществуване.

67

Waffen SS

преди 4 години

Когато една цивилизация е в неолиберална криза и губи своята идентичност,когато един народ е в перманентна криза,тогава мантрите за краят на света зачестят.Когато журналистите не смеят да развият тема за разрухата на България,то много по-безопасно е да се извади и изтупа от праха поредната приказка за края на света.Сега остава и праха от Сахара също да го включат в показателите за краят на света,болестта е налична,може и няколко скакалци да включат в информационната супа и готово=

66

Пет коктейла

преди 4 години

Пет църкви и секти ще горят господин полицай. С голямо неудоволствие ще свърша работатана светската власт да ви дойде малко интелект и разум в главите. Училищата разграден двор, църквите зад бойници ама огънят не прощава господин полицай и ходи после доказвай, че съм бил аз. И първия път и следващите пъти няма да съм аз!

65

От Васето

преди 4 години

Интелекта на тълпата се определя от интелекта на индивида с най-нисък такъв господин полицай! В конкретния случай господин полицай Пастор Николай Колев е най-големият ***.нар с най-ниския интелект господин полицай! И ако продължавате да вярвате на *** Пинокио с интелект 30 господин полицай, това определено няма да е добре за здравето на всички ни!

64

Аз

преди 4 години

Може и да дойде края на света както дойде през 2000г после през 2012г сега 2039 поне тези са по скорошни дати в миналото няма да се връщам много. В едно обаче съм сигурен дори да дойде края на света ,човешката глупост и простотия няма да изчезне.

63

Поп Боб

преди 4 години

Животът все някога доскучава и на хората им се вярва в приказки. Едни чакат Антихриста, други Нов световен ред...

62

Активист на БСП

преди 4 години

Темата за края на света е стара колкото света!

61

Анонимен

преди 4 години

Във Вселената съществува Непоклатимо Равновесие . На човешката ФАНТАЗИЯ равновесието липсва .

60

Анонимен

преди 4 години

Тази цивилизация си отива, но няма да стане от един път.

59

Анонимен

преди 4 години

Много телевизия, а и филми изглежда е гледал, та затова така гледа и говори!Лека му пръст с О по средата!Ку ку ри гууууу!

58

Анонимен

преди 4 години

За накои да, за други не!

57

Аха

преди 4 години

Дойде пихме по едно и си тръгна сега чакам следващия гост надявам се да е така по скромна и по секси и дано има пари, че от тези кризи и крайща ми дотегна.