142

Само да питам

преди 4 години

По-голяма тъпотия не измислихте ли?Ще се къпят всички в басейна, но под карантина ще е най-болния.Все едно Банско ама по 100.

141

морски

преди 4 години

Утре Ангелкова идва в Сл.бряг.Подробности, като разберем от НАШИТЕ хора !

140

mmm

преди 4 години

И ЗА КАКВО БЕШЕ ВСИЧКО ТОВА? Побъркаха народа за да се облажят шепа хора! Може да затварят населени места и хората да не могат да отидат на работа, а един хотел не може да се затваря. Карантина за чужденци - не, за българи - да. Злоупотребиха с доверието на хората! Чувстам се като една кукла на конци, която спазваше стриктно инструкциите на ЩАБА за да може НАШИТЕ да си напълнят гушките. Вече няма да има свободна зона по плажовете (следващите години) за да ни пазят от вируса. Много мислят за нас

139

Анонимен

преди 4 години

Тая не мога да я гледам вече,заради лобистките им интереси ще пламне България,после трябва да ги бесим по стълбовете,пуууу мър/шляци такива.Кой ще остане в хотела с болни ***....

138

Клоунски Свят

преди 4 години

Ето ви и истинската причина за толко бързото отваряне. Дочуха че Немция ще почне да щъка и си отварят границите и борбата за немските баби е страшна.Това ще ни излезе доста солено. Но поне тУР-истерическия сезон ще бъде смешно кратък.

137

Анонимен

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРДнес са изнервени Мутрите. Утре ще са изнервени камериерките, фризьорките, певците, проститутките, таксиджиите и сервитьорите. Когато дойде зимата ще го осъзнаят. Мутрите до сега все са вземали своето. Било с Почтен Хотелски Бизнес било с рекетьорско високи цени за Парно през зимата.Хора това е нашата държава, нашата икономика и нашия Бизнес! Всички сме в кюпа.

136

Веселяка

преди 4 години

Време е тази жена е да си отиде с калинките в такъв хотел. Явно тъпотията няма граници.

135

досие

преди 4 години

Грозни,некадърни,алчни до безобразие.

134

още нещо

преди 4 години

Заради Ангелкова и Ананиев, в. "Сън" призова британците да не почиват в България

133

Анонимен

преди 4 години

До избирателНа снимката си не изглеждаш като механик, а като някой намерен на улицата.

132

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Мутрите са много, много изнервени нещо ...Да не стане някоя пукотевица, като тази покрай Митьо Очите ...

131

Хорни Катър

преди 4 години

Мноо е хубава

130

Ганьоо

преди 4 години

Незнам кой нормален би отишъл да плати пари само за легло и куп ограничения при положение че може да си почива по много по ефикасни начини и почти без пари. Но нали сме свикнали да се правим на гъзари и плащаме за нищо и ни гърбят от всякъде и ние сме щастливи

129

Анонимен

преди 4 години

Колегиии....!Работа няма!Парата свършва!Децата гладни!Жената бясна!Къде приемат заявки за "***", бе???

128

Krom

преди 4 години

Малко тъпо изглежда. Логично е когато туристът е дал пари да иска да консумира почивката си, а има и случай за които съобщиха по летището - тъпчат се с лекарства против температура за да скрият синдромите. Един такъв, докато го "карантинират" е заминал целия хотел. Не ми се вижда възможно за изпълнение.

127

избирател

преди 4 години

До 134Механик на транспортна компания...Защо, все за *** си мислите.С реален профил съм,не АНОНИМНИК,като теб!!!

126

Анонимен

преди 4 години

До избирателПич, с този аватар не знам кой ще те назначи в какввато и да е компания. Че пък и да те командирова?*** ли работиш?

125

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова ще прави болници в хотелите и камериерки ще станат лаборанки за да следят за корона.

124

до 127

преди 4 години

Това не е грип, вирус на гръцки означава - отрова. Зависи от стъпалото на обществото дали разбира, иска да се съхрани, или желае(първобитно) да се изчиства по законите на природата.

123

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова: Няма да се затварят хотели, ако имат турист с коронавирус--------------Ми тъй, де!Че, за кво да затварят целия Хотел след като за 24 часа всички туристи барабар с персонала ще са с "Коронка"!-)))Проблема е - Как, кога и с какво ще се приберат по държавите си след това, ако отново наложат Карантина "По света и у нас".Тогава май шъ почне истинстата "Сиеста" по курортите!-))))))