22

BornFromAnger

преди 4 години

До аз-ътКаква карантина те гони, какво ти е забранено в момента?О да, няма МОЛ, сигурно затова си така тъжен, гората не ти е интересна!

21

Мишо

преди 4 години

Вие стига сте гледали заплатите на чиновниците. Всички са с държавни грантове и златни парашути.Стандартния работещ служител в България получава средно 800 -- 1000 лева и това е. Заплатите пораснали, а сметките и цените в магазините пълзят на долу, нали? Един кратък пример - кисело мляко за един месец от 1,09 лв на 1,15 лв това са 5,2% повишение на цената!!!!!Не е зле, нали!? Прогресивно забогатяваме.....

20

Анонимен

преди 4 години

До fГадовете спряха и турските сериали

19

Анонимен

преди 4 години

До fМоже да ги снимат с бурки или каски както в междузвездни войни.

18

Анонимен

преди 4 години

Средната заплата е далеч над 1321лв., както и в София отдаавна е далеч на обявените 1943лв.. Извинявам се, ученик реди колички в Икеа за 1100лв.. Какво виждаме според НСИ- в ресторантьорство и хотелиерство отново се осигуряваме на минимална, а взимаме в пъти повече под масата. Както и в много други сектори. Е затова средната заплата у нас отдавна е минала 2000лв., а в София- около 3000 и нагоре. Всичко се срива, заради заплатите в плик на най-нископлатените.

17

аз-ът

преди 4 години

Писах ви - Юни ще сме ЕДИНСТВЕНИТЕ под карантина. Ай, честито да ви е. Георой бил мутафчийски. Герой е - на ЦИРКА !

16

ОСТАВКААА

преди 4 години

ОСТАВКАААААА

15

аз-ът

преди 4 години

Истината винаги идва, просто закъснява. Ганеца усеща света с г*за си. Това е неговото светоусещане. Целия свет да гори, докато не му дойде в хола-ще вика-а добре е. Прсто не осъзнавате, че живеем в ужасно малък свят и икономиката е редица от плочки домино. Една да бутнеш-падат всички. Кризата почна да идва и това е само началото. Тепърва пляскяачите изолационисти ще ревте, щото ще ви отнемат това, кето най-обичате - кибик вкъщи с децата, когато банките ви вземат жилищата.

14

Анонимен

преди 4 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ РУМЕН РАДЕВ И БСП НА ВЛАСТ!ДНЕС ПАДА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО!10 000 ИСКАТ ОСТАВКА НА МРЪСНИКА!

13

Ей сви ньо

преди 4 години

Корнелия пак се правиш на ощипана,къде са ти хората *** !?

12

За сефте

преди 4 години

Бойко пак се е скрил в бункера!

11

В момента

преди 4 години

Над 10 000 протестиращи пред Министерски Съвет бутат правителството на Борисов!

10

f

преди 4 години

те пък сатанистите не са ли сравнително смъртни? прераждат се, но колко пъти е това, май не е вечно. горете в ада за вечни времена, из-роди мръс-ни!

9

Елемаг

преди 4 години

Бе те днеска ще ви изринат пред парламента,вие статистики вадите :D

8

f

преди 4 години

Точно така би свършил света, ако вярваш че Бог може всичко, а от тебе се изисква да не правиш нищо, и те жертват малко да ни съсипват. Но кой пък вярва в това, само извет-рели типове, я виж каква касапница и тъмница е навънка и навсякъде, какъв всемогъщ Бог те гони? И каква нищета.

7

Не е и 600 лв

преди 4 години

До Колкоа нето 427 лв при пълен месец- при доста от получаващите ги тези пари и събота е работен ден.А после не се чудете,че *** не искат да работят. Само бг ратай може да се гърби за тоя дето духа.

6

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се измисли друг подход, например джиросване. Напоследък е доста популярно.

5

Анонимен

преди 4 години

Уж 60 на 40 а пък що така намалели и накрая 0 на 0.

4

f

преди 4 години

От тъ-пата църква що сте вкарали холивуд вътре, да предизвикват гласове в главите на хората там, все едно иконите и Бог им говори? Това тиквата го направил да мъти мозъците на хората. Бог всичко можел, дрън, дрън.Понеже той не спира да жертва, някога в много далечния безкрай може и всичко да може, но само за безкрайния момент и не в цялото време. Просто може най-много и в екстремно важните моменти много, когато най-много ти трябва, без да злоупотребяваш. И от нас си зависи дали жертваме.

3

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!