20

в Ню Йорк

преди 4 години

чух 2-*** мексиканци да казват че им педложили "финансова помощ" ако се съгласят да обявят някаква баба (тяхна роднина очевидно) за умряла от вирусараздавали някаква помощ на роднините на умрялите от вирусаако това е вярно става ясно защо броя на починалите от вируса така стремглаво расте в Ню Йорк

19

.!.

преди 4 години

Аз пък мноооого се надявам да преизберът тръпма! Също се надявам и да го преизберът още поне 4-5 пъти! Не за друго ми историята показва, че това е един от начините да падне една империя! Просто се появява лош император и после нещаа утоват на към коня у ряката! Дано тръмпа промени законите и да може да се преизбира по 5-6 пъти! ДАНО!

18

Лошто е че злината

преди 4 години

вече е сторена в САЩ безработните са 33 милиона и се очаква през май да станат 37 милиона !по-зле е от голямата депресия 1929-33юдо-масонските иззроди успяха да ни унищожат

17

Амидофен

преди 4 години

до 17Изобщо не си оригинален, нито има някаква връзка.

16

АнонимеН

преди 4 години

ТО Е ЯСНО , ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ НАДИГНАТ ВОЙ!!!КАРАНТИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧНО КОЛКОТО И ДА ИМ СЕ ИСКА!!!БАБИЧКА НА 113 ГО ПРЕКАРА ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е БИЛО!!!НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ИМ Е ЯСНО, ЧЕ КАРАНТИНАТА ПРИКЛЮЧВА !

15

В САЩ

преди 4 години

щатите където победи Тръмп вдигнаха иддиотската карантинащатите на юдо-масоните я продължиха до 14 юли в Мексифорния има вече бунтове срещу карантинатаЕлон Мъск каза че изнася производството от Мексифорния

14

Анонимен

преди 4 години

Ако искат вирусът в САЩ да си отиде първо демократите трябва да си отидат. Те са тези заедно с бил гейтс и фаучи които бият тъпаните на страха по разбираеми причини. Нищо което до сега се предричаше че ще стане не стана. Изкуствени манипулирани бройки и празни болници.

13

Анонимен

преди 4 години

Този защо не го запознаем с доц.Мангъров, Румен Радев, Курделия Нинова, Слави Трифонов, екипа на Евроком и разни други знайни и незнайни поддръжници на шведския модел за справяне с КОВИД 19? И поддръжниците на теорията за международен заговор и изкуствена паника за да се ограничават правата на хорта? Иначе страшно го уважам като артист. Нищо, че май се изхабиха със Скорсезе.

12

и на тая глобалистка

преди 4 години

му се привиждат "купища трупове" нато на Тикквун и Бил Гейтскъде са тези умиращите бе !?що не ни ги покажете да ги видим !?

11

Ферли

преди 4 години

Тръмп: Робърт де Ниро не се интересува, че умират хора

10

Анонимен

преди 4 години

Поредното доказателство,че повечето артисти са безмозъчни,и се използват за политическа пропаганда.

9

Анонимен

преди 4 години

де Юре, де Факто, де Ниро :) Айде на политическа кариера а ла Рейгън...

8

Анонимен

преди 4 години

Тръмп единствено и само мисли за 1. Себе си и собственото си его (най-силните му години в бизнеса от когато влезе в ТВ); 2. За джоба си; 3. За семейството и децата си. Който си мисли че стана президент за да оправи Америка - жестоко се лъже. И все пак той бе по малката злина от другият избор на последните избори.

7

Додо

преди 4 години

"за BBC"--------------Ясно, неомарксистка, долна, антихристиянска пропаганда.

6

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е бизнесмен-прагматик и следи нещата да вървят в полза на тези, които могат да работят. Де Ниро е актьор и се опитва да повлияе върху емоциите на хората. А Фаучи е корумпиран.

5

До 1

преди 4 години

Да. Голям. Голям праз.

4

Анонимен

преди 4 години

Само се чудя тоя посредствен актьор как изобщо го нареждат до великия Ал Пачино като актьорско майсторство. Магаре и Космос е разликата между двамата.

3

Активист на БКП

преди 4 години

Стефан Данаилов беше по-велик от тоя !

2

Анонимен

преди 4 години

Този така и не се научи за цял живот като има насреща си човек докато водят диалог да не поглежда встрани през 10 секунди.

1

4oko

преди 4 години

Изкуфял дъртак! Посредствено бившо актьорче.