10

до 7

преди 4 години

Щото си била слаба на цигари и кафета, за това си била нервозна и със слаб организъм. Човек трябва да се храни и спортува, всичко друго са пълни глупости. А иначе да си дебел е нито красиво, нито здравословно, нито естествено. Когато някой ми каже, че е ок да си пълничък или дебел направо откачам, защото хората с години се борят с килограми, депресия, заболявания и изобщо тъжен живот, така че не е ок да си дебел!

9

Lan

преди 4 години

До къде се докарахме...Когато някой положи усилия да изглежда добре и най-вече да се чувства добре, то той е виновен! Виновен пред тези, които нямат сили да положат същите усилия по една или друга причина...

8

До Една

преди 4 години

Абсолютно съм съгласен с вас. Поздрав за коментара. Да не забравяме, че починалите от коронавирус под 70 години са само с наднормено тегло.

7

Анонимен

преди 4 години

Много известни влиятелни хора са дебели.Аз по себе си съдя като бях по слаба бях по нервозна и по трудно издържах на натоварване. Слаб организъм. Да мъжете ме харесваха много за секс. Единственото предимство. Златната среда е най добре. Да не си анорексия и да не си слон тогава има баланс.

6

Анонимна

преди 4 години

Наистина пълничка изглеждаше по-щастлива. За певица не трябва да е важно теглото. Най добрите оперни певци са дебели. Това дава сила на гласа като е мощен човек.

5

Една

преди 4 години

Темата тегло не трябва да е табу и тези мантри, че е ОК да сме с повече килограми, е много, много погрешна. Да оставим чисто естетичното естество на въпроса, но пълните хора са по-склонни да имат здравословни проблеми, които с времето могат само да се задълбочават. Тъй че, БРАВО на Адел. Затова има Индекс на Телесната Маса. Нито една крайност не е на добре.

4

Анонимен

преди 4 години

Да не е бременна?

3

I hate stupid people

преди 4 години

Само нещастните хора съдят другите по външен вид.

2

Криси Тъпачка

преди 4 години

Яку!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Като дебела беше по-чаровнаСега е като всички хърбави, кисели същества, дето нямат грам харизма, защото са на поточна линия