25

Анонимен

преди 4 години

Преди 2 години ползвах така наречената антивирусна програма Кашперски. На един руски клип в Ютуб за прословутия руски самолет Су57 от поколение 4+++++... в период писах в комента че това е пълен дарак предизвикващ единствено смях и с него Русия от сверхдержава се е превърнала в смехдержава. След няколко часа към 3 през ноща телефонът ми извъня и се обади някакъв руснак да ме нахока след това получих и заплашителен СМС от руски номер. Анализирах ситуацията и изтрих Кашперски. Вече нямам проблеми.

24

мишо бирочето

преди 4 години

руските хакери ли подлушваха или американската чебурашка дето мъж му мишо от планетата на онези дето ни е забранено да ги наричаме с и мето им (мамунеците). тази вече и на горките германци почна да омръзва. държавата им е неспокойна и като нищо да им фръкнат кепенците и да се отприщят низки страсти. инак с бабето на чело, германия катастрофира европа за трети път за има няма сто години. предлагам да им забраним да оглавяват каквото и да било.

23

ПроСоТо

преди 4 години

До МишоТОЧНО!..

22

Мишо

преди 4 години

Да не е развила склероза бабата? 2015 съвсем стана ясен скандала с програмата "Призма" на ЦРУ. Оказа се, че не е имало политик в Европа, който да не е бил следен и подслушван. Всички мели на Меркел отдавна са налични в архива на ЦРУ.Тея хакери архива на Хапъл и ЦРУ ли са хакнали?! Или просто почнахме като американците с девиза: Да обвиним някой за нашите грешки!Ама, че дивотия! Да поиска извлечение от архива на ЦРУ и да си спомни младените.

21

Анонимен

преди 4 години

Руските хакери са най-полезните хакери в света. Те са изчистили компютрите на госпожа меркел от зловредни американски вируси и са създали възможност госпожа Меркел да работи без повече да се опасява че ще бъде подслушвана от САЩ. Госпожа Меркел е длъжна да благодари на руските хакери за направения хаир и да изкаже своите почитания на уважавания господин Путин вместо да реагира по ози неадекватен начин.

20

Анонимен

преди 4 години

Днес напишете нещо което не знаем, само фейк нюз пишете

19

Анонимен

преди 4 години

Известен факт е, че е подслушвана от американците, но за това нито дума. Защо и хакерската атака да не е от тях?

18

Анонимен

преди 4 години

Че тия от 20 годин я шлекат....

17

Анонимен

преди 4 години

Ангела Меркел убедена, че е жертва на руски хакери. И тресящият я тример е от там

16

Анонимен

преди 4 години

Сега да си признае, че и Си от Китай я подслушвал :)))

15

Анонимен

преди 4 години

Aбе тогава не я ли подслушваше и Обама. :)))

14

Иванов

преди 4 години

Горката, не й е лесно и на нея. Съчувствам й.

13

Анонимен

преди 4 години

По това време не бе ли подслушвана от американската агенция за национална сигурност???

12

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден някой рита розовите бузки на рушкото мече.

11

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Поредния пропаганден кърфишек,отново няма доказателства ,само плиткоумни обвинения измускани из пръсти за да наклепат Русия!Западната пропаганда и хибридна война срещу Русия удари дъното на безмозъчието отдавна!Значи случило се преди 5 години ,не е завършило разледването никой незнае със сигурност но тая фъскаа имала доказателства !Запада отдавна се оплете в собствените си лъжи затова нито едно от обвиненията няма дори и смисъл и са лишена от елементарна логика!

10

Анонимен

преди 4 години

Дори и тук е пълно с руски ***.

9

Анонимен

преди 4 години

Меркел потвърди, че има "солидни доказателства", че е била жертва на руска хакерска атака.Германското правителство обаче не знае, как медията се е сдобила с тази информация.Бундестагът разбра, че системата му е хакната през май 2015 г., но не успя да потвърди каква информация е била открадната.

8

Тъпомер

преди 4 години

Влево,ша метем.

7

Анонимен

преди 4 години

блатная за *** не става.

6

Анонимен

преди 4 години

До русия без приятелиЕ и ? С такива приятели като западняците, мале мале.... "Русия има само 2 съюзника - нейната армия и флот"