170

каналин

преди 4 години

Обща смъртност бе ***.А и още . над 3000 в швеция са умрели и от свинския грип. *** не ривахте. Страхлива рая.

169

каналинееее

преди 4 години

остави стъкмистиките, говорим жертви на вируса. Тоест ако го нямаше тези хора и в Шв и в Бг щяха да са живи.

168

до каналин

преди 4 години

абе курррееенаучи се да смяташШвеция 10 милиона, 3000 починали, България, 7 милиона 90 починали, що за глупости пишеш.

167

каналин

преди 4 години

Относно коментарите за "черната овца" Швеция, общата смъртност на 1милион (в най тежката седмица с КОВИД) е по ниска от тази в България без КОВИД. Средната продължителност на живота е с 10 години над тази в България. Над 50% от загиналите с КОВИД са от старческите домове с доминантна възраст над 80г. Болничната система на Швеция издържа като достигна 80% от капацитета си. Шведите не си утрепаха търговията, не си стресираха нацията. Дано някога се възстановят от този погром!!!

166

Анонимен

преди 4 години

защи Китай постигна успех за 45 дни, защото имаше желязна дисциплина. Тук мрънкала, Мангъровци, ресторантьори, пък мераклии за гръцко....смях и сълзи тепърва.

165

отн Швеция

преди 4 години

и кво ми цъкаш минуси, аз ти пиша офиц. данни не стъкмистика.

164

Анонимен

преди 4 години

към 24 май ще видим резултата от разпасването, защото някой приеха че отмяната на ИП отменя всички мерки. Хапвайте по ресторанти, гъс до гъс, ходете на кино уж 30% и се молете да не кихне някой...надявайте се басейна да е добре хлориран

163

отн Швеция

преди 4 години

27000 открити, 3000 починали , 31 от вчера, 340 новооткрити вчера. Е това ако е Ок ...

162

факти

преди 4 години

по време на това уж извънредно положение, с някакви полвинчати мерки, българинът доказа, че НЕ иска и не е способен да спазва дисциплина, че е пълен егоист и не мисли за другите и че държавата е абсолютно неспособна да се противопостави на шайка хленчещи индивиди. Да ви имам разбиранията за свобода, вие не искате свобода, а свободия. Жалко е, че всички трябва да търпим последствията от това.

161

Анонимен

преди 4 години

Продавам *** глави. за контакти-село Тъпчилещово, главната улица, четвъртЪтЪ къща у ляво. Мерси!

160

до 169

преди 4 години

относно Швеция, за вчера 800 заразени тоест открити...

159

Анонимен

преди 4 години

Ограничителните мерки са необходими . Нека се продължат !

158

Наблюдение

преди 4 години

Като обявят малко случаи и коментарите са малко. Като обявят повече случаи и коментарите са много. Доколко са качествени коментарите е друг въпрос. Повече просто си приказват ей така, да има.

157

Анонимен

преди 4 години

очертава се ужасяваща катастрофа (

156

Анонимен

преди 4 години

До КоткиНе правиш разлика между безотговорни дрънкала и сериозни институции, които отчитат данните само ВЕДНЪЖ на 24 часа. Това са точните стойности, а не "тези от вчера, плюс онези отпреди малко и едни още други, ама тях ще ви ги кажем следобед".

155

Котки

преди 4 години

До Пълна какафония...И да го повтаряш няма да стане истина, 46 са от вчера следобед до 8:00 днес. От 8:00 вчера до вчера следобед са 19. Като ги съберем колко получаваме?

154

Джо

преди 4 години

Напълно нормално е при такова драстично разтягане на мерките да имаме повишение на случаите, щеше да е съмнително ако нямаше повишение. За тези 2 месеца на ограничения се надявам да сме постигнали две неща - да сме променили мисленето си към това да пазим себе си и другите, както и да сме пригодили болниците да поемат по-голям удар. Ще се проточи пандемията и стига да тестваме, ще има и случаи. Ще се научим да живеем с вируса и да направим това новото нормално. Адаптация и разум, ще се справим

153

Реалист

преди 4 години

Над 2000 заразени в България е адски много на фона на отговорността, която показаха досега българите, въпреки неадекватните мерки на правителството, което даже не се и опита да спре заразата. Ако не се пазехме, най-вероятно заразените щяха да са няколко милиона, а починалите десетки или стотици хиляди. Да не забравяме и че все още са неизвестни последиците от заразяване с вируса.

152

Пълна какафония...

преди 4 години

... в говоренето за новозаразените. Основна цел е генерирането на страх и паника чрез завишаване на бройката. Средното отклонение от стойностите, публикувани в сериозните източници е някъде между 10 и 20 единици нагоре. За последните 24 часа истинската стойност е 46. Повтарям - 46 починали.Такива са фактите. А проституиращите медии с удоволствие участват в това малоумно лъгане....

151

Факт

преди 4 години

Броя на тестовете, новозаразените и починалите за 24 часа зависи от това, кога започват и кога завършват тези 24 часа. Едно е да започват и завършват примерно в 08:00, друго е да започват и завършват в 20:00 часа. Затова аз лично не гледам данните на незаконния щаб, а следя сайта worldometers, за да има сравнимост с другите данни за държавите по света. Според сайта вчера в България е имало 33 новозаразени и 2 нови починали. За тестовете няма данни за последното денонощие.