174

Анонимен

преди 4 години

Живея в чужбина и гледам.. и се питам.. как поне ВЕДНЪЖ нещо умно, нещо свястно не се каза и не се измисли от тези ***! България е в чудовищно тежка криза откъм мениджмънт! Посредствени, посредствени, посредствени индивиди и не малко от тях луди!

173

ББ

преди 4 години

от 30 години администрацията на ЕС превърна идеята за солидарен и справедлив съюз във финансиращ източноевропейски мафиоти и диктатори,импотентни от към идеи его болни същества се разпореждат с животите на стотици милиони човешки същества неосъзнаващи отговорностто си...аз ненавиждав ЕС администрацията...БГ политиците,Унгарсикият диктатор,Полските лицемери,Чешките богаташи...фашизъм в 21 век,финансиран с животите на милиони човешки същества населяващи ЕС...аз не навиждам ЕС...лицемерен,смъртонос

172

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 179Просто има много силна цензура към "новините". Правителството в момента със събути ***. Тръгна добре с мерките за "короната" с ограничения в началото. но остави хората да правят каквото си искат. Не спря никакви полети от и до най-засегнатите от "вируса" страни (освен малоумното решение на някакъв си Лешев за няколко дни към Англия). А ние, дето си стояхме "ВКъщи" кво направихме? Само гледаме как някои са се прибрали от гурбет болни и са заразили хора по пътя към село?

171

ББ

преди 4 години

аха нещо като ленински съботници...с нашите пари да си купуваш гласове на роби,почиващи в твоите хотели и хранейки се с помията в твоите ресторанти...ама плащаш с нашите пари от данъци без да си ни питал...ти нещо началник ли си ни...Господ наш ли си...кой те назначи и опълномощи да си плащаш с моите пари на твойте хотели на гласуващите за теб...ние не сме ***...време е за "Стани, стани юнак Балкански"..фашизъм в 21 век финансиран от ЕС

170

Анонимен

преди 4 години

СМЯТАМ ЧЕ Е РЕДНО И НА АРМИЯТА ДА СЕ ПРЕДЛОЖАТ ВАУЧЕРИТЕНОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД Е ОК

169

Анонимен

преди 4 години

От два дена само това чета че ве искате да ходите на нашето море, нали не било хубаво. Но не давате и други да отидат. Що за долна пасмина сте, ми то не може да ви се угоди.

168

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо правителството трябва да обяснява на хората какво възнамерява да прави. Журналите и те го повтарят като папагали къде разбрали, къде не..

167

Анонимен

преди 4 години

До wer Нямаш такъв познат и написаното няма как да е вярно, то е една комунистическа пропаганда. Тази гилдия, редовите аптекари си работеха съвестно, търпеливо и коректно.

166

noname

преди 4 години

Полицаи, медици и фармацевти не могат да си вземат отпуск, за да отидат на море тази година. Малко са и не им дават. Някои от гореизброените (без техните шефове) имат над 50 дни платен отпуск и нагоре. Това не се предлага случайно и не от който и да е...Много е гнусно...

165

Анонимен

преди 4 години

Изпълнителите на принудителната ваксинация се позлатяват, а загубилите пари и бизнеси от карантината получават подарък микрочип от Бил Гейтс.

164

MD

преди 4 години

Ще съават големи далавери!М. Велчев и Ко. Сигурно са чели добре Илф & Петров ... "Рога и Копита"

163

wer

преди 4 години

Имам познат фармацевт. Покрай короната оборота на аптеката се е вдигнал двойно, съответно взема двойна заплата. А сега ще има и ваучери за море - ура!

162

Ох

преди 4 години

Възмутително!!! Що за решение е това? Първо-интересно кои, по-точно чии са базите, хотели, станции и прочие, определени за тази цел. Щото... Да не се окаже нещо интересно! И второ, защо пък все на тези, моите уважения към тях, разбира се, които са на първа линия? Пфу, втръсна ми това словосъчетание " първа линия". А останалите хора, те какво? Не са хора, тях явно кучета ги яли! И накрая, трето, не, спирам, защото наистина не виждам смисъл

161

Не извратен тип

преди 4 години

От днес нататък,започвам да ллижа и да се подмазвам на Борисов и Пеевски,явно това носи облаги и спокойствие,от днес си търсете други балами за опозиция

160

Анонимен

преди 4 години

Така се купуват избори, абсолютно законно при това, хаха това е бъдещият им електорат!!!

159

Кико

преди 4 години

Значи държавни пари във вид на ваучери отиват в държавни почивни станции...и пак обратно в хазната. И как се подпомагат бизнеса, ресторантьорите, хотелите и хората, които останаха без работа ? И защо фармацевтите да са на първа линия? Дайте ваучери на безработни родители с деца, господа управници! Пак си завъртяхте парите и игрите!

158

Анонимен

преди 4 години

То беше ясно, "гладно куче не пази" стара поговорка!!!!!

157

Анонимен

преди 4 години

Е ми Асан не е ли човек,като таботи в тец ,, Бобов дол" понякога и 12 ч.

156

Анонимен

преди 4 години

Както винаги уволнените кучетата да ги ядат !

155

Анонимен

преди 4 години

Тоя симеонов е много противен.