25

Анонимен

преди 4 години

Природата и Морето ще си отдъхнат поне за един сезон!

24

бедствено положение

преди 4 години

А всеки да курорт си мисли вместо да си стои у дома за по-сигурно.Ангелакова да спре да агитира зя сметка на здравето на хората!!!

23

туземците

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРс най-високите заплати! Научиха се на много от чужденците!

22

изхода от кризата

преди 4 години

До ЧестноТова е даването под наем на всичко недвижимо!

21

Анонимен

преди 4 години

Ами споко, има достатъчно чиновници, другари, и всякаква ***, които ще напълнят хотелите. Бетономорието ги спасява!

20

Анонимен

преди 4 години

Ял свят гори те на туристи се надяват.

19

фиаско

преди 4 години

До сигурноза проститутките и джебчийките! Отиде им поминъка на месните *** европейци

18

Bond

преди 4 години

Ангелкова и Симеонов няма ли да измислят ваучери и за инцестите от Острова?

17

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам на чии надежди се уповават за туристи? То в по-голяма част от Европа обикновени магазини не работят, а те искат да има летовен сезон. За да е рентабилно, трябва да има хиляди посетители, а това е невъзможно. Колко пари ще изкарат и колко ще ом струва да спазват правила за дистанция и хигиенизиране? Просто реално няма как да стане.

16

Анонимен

преди 4 години

на британски и скандинавски алкохолици трябваше да пише

15

Гражданин от село

преди 4 години

До АнонименНадеждата умирала последна!Не британски,никакви туристи няма да има туй а вероятно и следващото лято.Надеждите че горещото ще спре вируса отидоха на пух и прах.В С.Арабия,Иран и Бразилия бият рекорди по заразени.Коя страна ще си пусне алкашите на се омешат с алкашите на останалия свят.Русия официално е забранила чартарите до декември.Англия също.Всеки пътувал в чужбина -14 дена обсерватор.Хотелите с обща климчатична система,всички 4 и 5 звезни са такива, няма да отворят.Дискотеки аут

14

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Британци миналото Лято биеха децата си.Тези от С.Македония пък ги псуват като люто.

13

Фермер

преди 4 години

Мутрите да заредят хотелите с пуйки, патици, кокошки и зайци, та барем изкарат някой лев, че идват гладни времена за тях!

12

Някой

преди 4 години

Явно, че там мислят повече за здравето на хората...У нас е обратно- първо бизнесът! И не толкова заради работните места, а защото пострадаха частните интереси...Всички "спасителни мерки" го доказаха..Самолетете, които не спряха да летят., хотелите в Банско и др., които до последна възможност работеха на сред световна пандемия , липса на карантина на самите летища, сега пък намалено ддс, разширяване на търговската площ на обектите по плажа..Пропуснах ли нещо?! Как мислите вие!?

11

Анонимен

преди 4 години

haha ...bg manekenki i bg manekeni nali ste ima v izobilie...oha...zdrav kupon, zdrav talon, pardon voucher ste pada...nali taka valerka...:-)i virusi dovolno kolichestvo...

10

аноним

преди 4 години

До vladyи ко ши праим ся! Барчеда е готов с бидоните!

9

Анонимен

преди 4 години

Пак ще има, но не толкова. Уиз и други летят. Airbnb,хостели ...Просто ще има по-качествени

8

Честно

преди 4 години

И руснаците се разболяха. И българи няма. Хотелите да стават болници тогава или санаториуми. Друго спасение не виждам за тоя бранш.

7

Предприемач

преди 4 години

Българите ще помогнем. Намалят ДДС на кръчмите, те цените няма да свалят. И така си вдигат маржа на печалба от 300 на 360 процента. Опа. Решено е. Плащай народе. Юруш на 20 годишното говеждо от Бразилия с което ще ти приготвят плескавица за 20 лева.

6

vlady

преди 4 години

Жалко, няма да има елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка и звание "Пропойца" или по-високо. Няма да има състезания по спортно пиене - спринт и маратон както и по балконинг.