194

1

преди 4 години

Според мен Бойко трябва да направи някой от форумците тук финансов министър.:)))))))))

193

ПОТРЕС

преди 4 години

Вчера излязоха данни, че за тези 2 месеца, в които милите ресторантьори не са работили държавата е събрала ПОВЕЧЕ ДДС! Демек тия дето крият ДДС-то им го намаляваме??????!?!?!За лекарства кога??За детски стоки кога??За храни кога??За учебници кога??БОЙКОТ НА ТЪПИТЕ МУТРИ!

192

Анонимен

преди 4 години

До 199 - не тъй , например ДДС не пада за тези ,които са избрали да учат за инженери ,доктори , механици , учители ,не се подлъгвай ,че се тръби за "безплатни" специалности-само за пред ЕС, значи хотела и кебапчийницата , при много успешен сезон за 2019 ,според министърката , , не могат да удържат 3-6 месеца ,нямат резерв, та требе още аванта да им се даде + 80/40-собствениците като ги слушаме са работили почти на загуба ,този "феномен" трябва да е обект на контролни органи и прокуратура

191

Анонимен

преди 4 години

Не случайно в тоя сектор заплатите на хартия са най-ниски много се плаща под масата.

190

Анонимен

преди 4 години

Тиякога ще започнат да осигуряват служителите си на реалните заплати вместо на МРЗ и така да ощетяват държавата.

189

Анонимен

преди 4 години

Защо го обещава това? 89% от заведенията еаботят на служебен бон, не спзват тротоарно право дори в центъра, не спазват изисквания да не се пуши, сега не спазват и противоепидемични изисквания. И това се възнаграждава с намаляване на ддс? Ми намалете на лекарствата бе! Намалете на детски пюрета, на базови хранителни продукти. Пълно падение и некомпетентност както винаги

188

Анонимен

преди 4 години

Сиреч нарада ще плаща за лекарства 20 % ддс, а мутрие на Боко по 9 % .

187

Тиква-народнячка

преди 4 години

Храните-добре. Но защо и за туризма? Защото пискат? Че това е услуга, и то далеч не от първа необходимост. Крайно време е там крадците на българската природа да пофалират малко, та да навлязат нови играчи в този бизнес и да го подхванат като в другите страни. А не да се пазарят за цената на чадъра и шезлонга.

186

избирател

преди 4 години

Ками....,пиши нещо,за оная далавера в Каталуния де!!!Стига го величахте тоя,наш РЪКОВОДИТЕЛ!!!За онези 5 милиона евра,напиши нещо,къде тамошните власти се съмняват,че са ИЗЧИСТЕНИ,с помощта на Вожда!!!Вие в тоя сайт,като Албания,започвате и завършвате емисията с обръщение,към Борисов,но ниско приведени...

185

Анонимен

преди 4 години

До баба мараНа мен ми дават касов бон. Да нямате някоя квартална улица "Витошка"?

184

Пророк Илия

преди 4 години

Чуйте думите на пророка - 2021 е далечко. Данъка няма да бъде намален, а Горанов ще каже, че ресторантьорите сами са си виновни за това.

183

Анонимен

преди 4 години

До УжасСега като го каза, това е вярно. Качили са му се разходите, а вече не може да пуска толкова клиенти колкото преди. Според мен трябва да вдигне цените с поне 20%. Така с 11% от Боко ще има малка компенсация.:)

182

баба мара

преди 4 години

2 чаши вода наречена чаи на витошка 10 лева без касов бон мислете наизборите защото сега е късно

181

Ужас

преди 4 години

И сега оня Ричард с мазната косица ще направи кафето в дупката си от 4 на 5лв и ще кажа - ами криза е, давам пари за дезинфектанти и маски, разредих масите, а то никой нищо не спазва вече, масите по-нагъсто от преди, сервитьорките без маски. И ще си прибира поне 11% повече печалба. Жалка история, ама като търпим, така ще е.

180

До 188

преди 4 години

Реторичен въпрос

179

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 189Става дума само за туризма. Храната в магазините си е с 20% ДДС!

178

Анонимен

преди 4 години

До До АНОНИМЕН от ОвцаВиж сега, не знам дали си четеш постовете преди да ги пишеш, ама поне се опитай да са малко по-смислени. Питах те какво искаш да ти покажат, за да повярваш, че има проблем, защото явно торби с трупове и ковчези не ти стигат. Ако ти е толкова акъла, си хващай нещата и отивай доброволец в някоя от софийските болници където има такива пациенти. Сигурен съм, че най-малкото ще ги видиш. Птичия и свинския грип не отнесоха толкова хора, но и аз мога да кажа, те са фалшиви.

177

Анонимен

преди 4 години

За храните в ресторантите ли иде реч, или по магазините? Не ми става ясно от статията, но предвид стеща с аспциацията на бе знам ск кво си явно ще е за ресторанти само, които и без това са в сивия сектор масово и ако ддс не е отрицателно не ги бърка

176

Анонимен

преди 4 години

До АбеЗа сметка на кого?

175

f

преди 4 години

А АКО СЕКСА Е НЕЩО СРАМНО И РАЗВРАТНО, ЗАЩО АДАМ И *** СА СИ ХОДИЛИ ГОЛИ И ПО ЦЯЛ ДЕН ТОВА СА ПРАВИЛИ?