123

Анонимен

преди 4 години

До ВГЗ "Жалко, че хора като Ботев и Левски дадоха живота си. Всичко е било напразно."

122

До 129

преди 4 години

Каква Варна бе ееей? Тук имахме 5 човека на кръст в болницата и няма нито 1 починал! Като лъжеш, проверявай фактите поне и си измисляй по-убедително!

121

Анонимен

преди 4 години

Прегледах форума.Герб пуснали ***. Дали им маски, но не им дали опорни точки и те само това повтарят маски, та маски...Правете си сметката бе.

120

Сталин Й. В.

преди 4 години

В София, болниците Токуда и св. Иван Рилски предлагат, даже по-точно казано притискат и изнудват близките на починали от естествена смърт пациенти, които не са били болни от COVID-19 и не са били даже заразени да бъдат вписани с причина на смъртта корона вирус, като болниците изплащат по 1500 лева на случай. Такива случаи има и в Пловдив и Варна. Има пуснати жалби до прокуратура, здравно министерстви о други институции. Разследващите журналисти отказват и не смеят да се заемат със сигналите!!!

119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129, може да иронизираш но не са рекли не са го направили.

118

Анонимен

преди 4 години

До кризата Има една група в образованието, която е сключила синдикално споразумение зад гърба на народа и си получава заплатите и осигуровките без да се напряга. Един градоначалник го каза завчера в новините, но народа не му дреме.......

117

Анонимен

преди 4 години

Дръжте мерките още 10 години :)

116

120

преди 4 години

Аз съм прав!

115

Анонимен

преди 4 години

До az "Сиромашка кръв искате да пиете пак." да не се налочиха

114

Сделано в Китае

преди 4 години

Уханката колко ли ще издебне през днешният слънчев ден?! Китайският Комунизъм вече е известен като Коронизъм, това ще остане в историята като най-тираничният режим в историята на чвочеството...

113

Бойкоеб

преди 4 години

Вие искахте Бойко, да ви управлява и наставлява, защото той е вашият интелектуален и духовен уровен, който нема как да прескочите, поне не в този живот. Така се установи Диктатурата на Електората, в която Бойко управлява доживот. Нема откъде да се вземе критичен материал, който да има друга парадигма в съзнанието си. Ако го има, Диктатурата на Електората ще отпадне от само себе си. Електорат са и избраните от вас управляващи. Те нема как да са по-различни от вас, понеже са вашата пред. извадка!

112

121

преди 4 години

Обяснение няма .... Нормални за слабихарактерните селенета.

111

Анонимен

преди 4 години

Тъй като съм в безкрайна неплатена отпуска, вече отивам към трети месец без заплата. Работодателят категорично отказва да ме съкрати, а от Бюрото по труда пари за безработица не ми дават и никой не иска да ми разгледслупая, следователно съм решил, че.от ден днешен, никога повече няма да се осигурявам над минималната и ще проповядва всички така да правят.Аман уе!

110

TOP SECRET

преди 4 години

Как от 52 сегашни напълно съществуващи Държави влизащи в териториите на тогавашна Османска Империя само България и Русия освободени или били те под робство???Санстефанския предварителен мирен Договор не е Освобождение на България а 100% Дезинформация и Манипулация

109

БКП

преди 4 години

До V Ще победим заразата, колкото успяхме и с комунизма!

108

Анонимен

преди 4 години

Ок - който го е страх от Covid-19 да се заключи в някое мазе и да седи до 2035-а там.Оставете другите да си работят и живеят. Има два варианта - продължава си живота, умират 100 болни от тежки заболявания, който немаше и до измата да избутат, а вие се престрашавате и излизате.Другият вариант - умираме всички престрашили се. Тогава вие с прът ще щракате, защото остава много работа и имущество за вас! По-малко конкуренция и повече ресурси!!!Обяснете еми, кое да ме му харесате :)

107

кризата

преди 4 години

Дава много работа за едни и безработица за други....

106

Дай Боже!

преди 4 години

До умиране без отърванеКраят на БКП да настъпи! Всички Комунисти К19 ще измрат до един!

105

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се прецакаха, не с въвеждането на мерките, а с продължителното им задържане и глупости от рода на 5000 лева, че си минал през парка, за да си спестиш час обикаляне до работа.Сега ги е страх, д си признаят, че с направили грешка и става все по-трудно да се откажат. Типично за такива хора.

104

V

преди 4 години

А ко стана с ЕЦБ туу .Германците не щат да дават пари за хартийките му .ЕС ту ще го окончват май ;) И реколта таз година няма да има .Украйна обмисля да забрани износа на зърно. А България ко ще прави? И туризъм няма да има .То хубу война с вируса ,ама при войните проблемите почват като дойде ред да се плаща цената на войната. А тая ще е от скъпите .