20

Дидка

преди 4 години

Насила хубост не става!Да пресират хората да ходят на нашето море не е работа на министъра на туризма. Тя трябва да е министър на потребителите все рак,а не да защитава интересите на мутрите по морето ни.Дадъците са на всички нас.Ще ходим където ни се иска.Комунизма си ОТИДЕ!!!

19

До 16

преди 4 години

Мерките са карантина, за всеки който идва от едно общество в друго. Най някак реално звучи, да се намерят такива които да убедят, призваните да удържат целостта на обществото, че това е безобиден грип. Но това няма да стане, щото данните сочат друго. От форумните умници, нищо не зависи. Данните сочат, че може, ако не се удържа епидемията, да разруши градени в обществото връзки от векове. И точно познай кога тези хора, известни като власти, ще позволят да се разруши нещо, жизнено важно за тях.

18

Анонимен

преди 4 години

По-добре в Турция отколкото у нас.. Не хубаво да заплашвате хората с карантината след връщането..

17

Тази година

преди 4 години

ще преоткрия селският туризъм.Спокойно и мноооооого еФтино

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11"нормалните държави нямат карантина..."Кои са "нормалните държави", в които няма карантина?

15

galya

преди 4 години

никога на бългапското черноморие

14

До 15

преди 4 години

И какви са мерките? По нашето черноморие прекарването на поне един вирус ти е гарантирано и без да има пандемия. С какво летуването на нашето черноморие е по-безопасно от летуванета в Гърция?! Можеш ли да ми отговориш?

13

Анонимен

преди 4 години

И каква стана сега? Мерките извести от повече от хилядолетие, поставяме под съмнение, щото ни пречат на кефа. Същия този кеф е възможен само при безопасност за оцеляване на всички участници в високо организираното общество. Обаче сме над нещата, и за нас е безумно, когато някой се грижи, да не загубим въобще организираното общество.Може би, някой си мислят, че света е единствено и само за техен кеф, а всичко останало... майката.Хайде събудете се. Света не се върти около вашия кеф.

12

Ами

преди 4 години

Вместо да предлагат да дават ваучери за почивка, с тези пари да тестват цялото население.По рано излезе статия,че за туризма им трябвали 200милиона.Колко пъти ще ни тестват за тези пари? Да се приключва с този грип.

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо Варна, морето...Вълните на Варна мнооого отдавна не са сини, нали знаеш?И на снимка да е Гърция, пак е по-добре!Ще пропуснем морето тая година, ако трябва.

10

Анонимен

преди 4 години

Нормалните държави нямат карантина, но малките държавици като нашата има. За това и никога няма даже да се доближим до нивото на читавите държави.

9

Анонимен

преди 4 години

Покрай грижите на "държавата" свързани с епидемията от коронавирус, чудесно си проличава за кого всъщност се грижи. За медицинските работници, за данъкоплатците, за възрастните хора? Нееее, грижи се само за мутрите!

8

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза, за седмица почивка, човек трябва да си вземе три отпуск. Няма такава държава

7

Анонимен

преди 4 години

Ако трябва да избирам между почивка на море в България и никъде, с две лъце ще избера никъде. Със семейството, както винаги ще почиваме седмица-две в планината у нас, все още има места дето мутрафоните не са ги оакали. На море у нас обаче, никога!

6

Анонимен

преди 4 години

Безумници

5

Деян

преди 4 години

Г-жо Ангелакова,събирайте си багажа и се махайте от поста си веднага.Вие се опитвате да ни извивате ръцете с тази 14 дневна карантина,за да не ходим никъде.Вие искате да ни я налагате като наказание,ако решим да ходим някъде другаде.Махайте глупавите карантини и тествайте хората.Кво ни налагате безплатни методи от чумаво време от 10 век и само ограничения.Моля ви,дайте си поста на някой друг,който знае как да управлява туризма в държавата.Вие не сте подходяща

4

Анонимен

преди 4 години

Варна , морето и сините вълни ! - Гърция вече само на снимка.

3

Дейба Педалите

преди 4 години

Ега не ви станат чучурите!

2

Анонимен

преди 4 години

Това няма как да стане или Ангелкова или направо Бойко ще си ходи!!!!!!!!!!!

1

Рашко

преди 4 години

И четиринадесет дена строг, тъмничен затвор да наложите, пак ще почивам в Гърция а не на мутрафонското бетономорие. Насила хубост не става, достатъчно престъпници храня с данъците, които плащам та да хрантутя и още с парите, които цяла година спестявам за почивка!