40

Анонимен

преди 4 години

uuuuuuuuuuuuuuuu

39

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБлагодаря, 36. Отвори ми очите. Божков не е ли и той в тази дружинка? Наскоро каза, че за 2-3 милиона евро нямало да си мръдне пръста.

38

да,да ама не

преди 4 години

До ПроСоТоИ да вълка козината / цвета / си мени, нрава не! Всички управници жадуват пълна и неограничена власт!И други управници наместо ГЕРБ да издигнем на следващите избори - пак същото!Тия поне ще са се понаяли!Колко ли ще чакаме да се яви управник да мисли и работи за България като Стамболов или Стамболийски с всичките им недостатъци!

37

избирател

преди 4 години

Т.е.,пак според настроението,на Кан Бойко?!Все пак сме ,ханство/царство Борисово!!!Парламента е за престиж,може би,не знам...?!

36

ПроСоТо

преди 4 години

До да,да ама неима известен резон в написаното от теб за "мисирките"....Но аз тях не ги коментирам,те са ми ясни...Тревогите ми са за.."ГЪСКИТЕ",които оставят "***" да определят .."съзнанието " им..

35

да,да ама не

преди 4 години

До f Аре скрий се с тия антибиотици! Как не ти омръзна!

34

да,да ама не

преди 4 години

До ПроСоТоМного е просто! Хвърлят зърно на мисирките - те се сбират и крякат!Мощно бият тъпана за нещо дребно, а голямото, истинското минава тънко изотзадзе!Не е първи път! И всеки път им се получава!

33

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли какво е общото между Бил Гейтс,Нарк Цукърбърг,Илон Мъск,Сюзън Вийчицки-шефката на Ю Туби сестра и Ан бивша съпруга на Сергей Брин и съсобственичка с него на Гугъл,а сега собственичка на ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ГЕННО ИНЖЕНЕРСТВО Тези същите са яко финансирани от фондации и банки на Родшилд,Рокфелер от фондацията на Сорос и родшилдовата банка Голдман сакс ,.Знаете ли кое е общото между всички тези**** Познахте до един са от едно племе самообявило се за(избрано)Няма нищо случайно!

32

f

преди 4 години

ДАВАТ ХАПЧЕТА ЗА СЪРЦЕ НА БОЛНИТЕ ВЪВ ХРАНАТА И ВОДАТА ДА ВАДЯТ СЪРЦАТА ИМ ОТ РИТЪМ И ОБВИНЯВАТ АЗИТРОМИЦИНА АНТИБИОТИКА ЧЕ УВРЕЖДА СЪРЦЕТО! БО-КЛУ.ЦИ! ОРИГИНАЛНИЯТ АЗИТРОМИЦИН И КЛАРИТРОМИЦИН НЕ АТАКУВАТ СЪРЦЕТО, А ДОРИ И МЕНТЕТАТА ДОСТА СЛАБО И ОБРАТИМО, ТОВА СИ ГО ИЗБИЙТЕ ОТ ГЛАВАТА, И СЕ САМОЛЕКУВАЙТЕ!

31

f

преди 4 години

МУТАФЧИЙСКИ Е ПРОСТА МАЙ-МУ-НА!КАКВО ТВЪРДИ ЧЕ АЗИТРОМИЦИНЪТ И КЛАРИТРОМИЦИНЪТ УВРЕЖДАТ СЪРЦЕТО? АТАКУВАТ ГО МЕНТЕТАТА И ТО МНОГО СЛАБО И ОБРАТИМО, А ОРИГИНАЛНИТЕ АНТИБИОТИЦИ ИЗОБЩО НЕ ГО АТАКУВАТ И СА ЕКСТРЕМНО СЛАБО ТОКСИЧНИ КАТО ЦЯЛО, ЗА КЛАРИТРОМИЦИН И АЗИТРОМИЦИН ГОВОРЯ, НЕ ЗНАМ КОЙ ОТ ДВАТА Е ПО-ЕФЕКТИВЕН СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА, АЗ ОТ ЕДНО ХАПЧЕ КЛАРИТРОМИЦИН СЕ ОПРАВИХ НАПЪЛНО!

30

Германец

преди 4 години

В Германия 150 000 души на протест, в медиите на властта, писахте за 200 :D Спокойно, всичките ви античовешки закони няма да минат, а скоро ще бъдете драни по площади. Не се притеснявайте :)

29

ПроСоТо

преди 4 години

До да,да ама неда да,ама ДА!..лично на мен ми е чудно как така огромното мнозинство от хората не разбират какво всъщност става....Може би "телевизиите" ни дресираха (БЕЗ МЕН,а явно и без теб) да се приравним към преживните?....

28

да,да ама не

преди 4 години

"Остава следенето на трафичните данни за нуждите на принудителното изпълнение на задължителната изолация, лечение и карантина."Следенето на трафични данни значи какво - шпиониране на населението без съдебно решение, всеки който се изяви в НЕТ-а ще го знаят на секундата! Кой ще гарантира, че е със здравни причини?!И това ако не е контрол на населението!?С коментарите тук съм до приемането на този закон! Приемат ли го - "Сбогом Марче, ний сме разделени"!

27

Анонимен

преди 4 години

Банда корумпирани фашизоиди господ вас ще ви съди!Гаранция!

26

ПроСоТо

преди 4 години

"короната" се оказва последния шанс,последната сламка,за която се вкопчиха удавниците...Но споко,граждани,нема да минат и четири петилетки и нещата ще се вкарат в релси...за тия късметлии,които оцелеят до тогава..

25

ПроСоТо

преди 4 години

ужким спират действието на "Извънредното положение",но си запазват правото да ..ОБЯВЯВАТ"Извънредна епидемична обстановка"....-"НЕ по ВРАТ,А ПО ШИЯ"..И въпреки че Закона е категоричен,че епидемия може да бъде обявена САМО ако заболелите от дадено заразно заболяване надхвърли 200 на 10000,Ше/беците от Боко Харем продължават да се правят на ударени...-ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА НЯМА !-Има само СТРАХ И ТОРМОЗ,прилаган в/у ошашавеното население."Една лъжа,повторена сто пъти, става истина"..знаете

24

м,даа

преди 4 години

Докато дойде време за второ четене и гласуване току-виж прочели и закона за защита на населението при бедствия и аварии? Че то толкова напън да го правят, да го доправят предните депутати / някои от ония предните и сега са депутати /! Някои от тях осъзнаха, че не е здравословно да дадат повече власт на Кирил Ананиев - той слуша, и на шамари носи, ама знае ли се кой и какъв ще е следващия минздрав! Да не им спретне някоя карантинка с елемент на изненада!?

23

f

преди 4 години

ОРИГИНАЛНИЯТ КЛАРИТРОМИЦИН Е ЕКСТРЕМНО СЛАБО ТОКСИЧЕН! И НА СЪРЦЕТО НИЩО МУ НЯМА..

22

f

преди 4 години

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ИМАХ КОРОНАВИРУС БЕЗ ДА СЪМ СЕ ТЕСТВАЛ, ОПРАВИХ СЕ ОТ ЕДНО ХАПЧЕ ЛЕКОКЛАР КОЕТО Е КЛАРИТРОМИЦИН 500 МГ С ЛЕКО ЗАБАВЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ, СПРЯ ДА МИ Е ЛОШО НА ГЛАВАТА И ДИШАНЕТО МИ СЕ ПОДОБРИ ОТ ПЪРВАТА МИНУТА СЛЕД КАТО ИЗПИХ ХАПЧЕТО И СИМПТОМИТЕ ТАКА И НЕ СЕ ВЪРНАХА, САМО ЕДНО ХАПЧЕ Е ТОВА! ЗА СЛАБИТЕ ИМУННИ СИСТЕМИ НЕ ЗНАМ..

21

Анонимен

преди 4 години

Новоназмачената за шефка на СЕМ-еврейката Бетина Жотева-Ч!ампоева иска закон за налагане на тотална цензура в нета и по медиите под предлог за (борба) с(фалшивите) новини Съюза на българските журналисти вече скочи срещу Жотева и поиска оставката и. Хора събудете се и излизайте да си защитим Свободата ,правата и живота на които самозабравилите се ненормалници самообявили се за(елит) и *избран) народ посягат и искат да ни отнемат.посягат Вчера във Варшава над милион души бяха на площадите .