114

Анонимен

преди 4 години

Някакъв счетоводител ми заповядва да ходя на кино и театър...

113

Анонимен

преди 4 години

До ggg Първо не си никакво ggg, второ с чии пари раздаваш заплати без положен труд и трето защо си толкоз злобен към родителите, които работят и плащат данъците за заплати.

112

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113 "До реалнафантазия" При т. н. дистанционно обучение има ли поне до някъде едни и същи критерии за оценяване на децата. Май учениците и родителите са големите губещи, учителите средна хубост, а ДГ големите печеливши. Родителите да си помислят за напред.Ние сме на възраст, младите да си правят сметката.

111

До 121

преди 4 години

Извинявай, ама какво точно искаш да кажеш само ти си знаеш???

110

Анонимен

преди 4 години

До промоутър Доцент Мангъров е прав на сто процента и те го знаят, но колко е важно да се ограничават права..

109

промоутър

преди 4 години

Може ли някой да ми обясни как на практика ще накарате публиката на концерт да не се скупчва пред сцената един до друг??? Зрител - полицай и т.н. или какво? Май приехте тезата на Мангъров всеки да си троши главата както може? Май дългия се оказа много прав "няма такава държава"!

108

реалнафантазия

преди 4 години

До 113,Единствената реална форма е когато един учител обучава един ученик - 100% обратна връзка. :)Сега средното ниво е тези които са над него им става скучно, тези които са под него не разбират нищо и губят връзката. Както казва учителя физик Тео, а сега има и ъгъл. т.е. Не се опитват даже сами да потърсят информацията, а се допитват до него. :)

107

Стефанов

преди 4 години

Тази пандемия е сериозен мотив за бягство от основните проблеми...Вместо да пишеш разни листчета- КОГА ЩЕ СЕ РЕФОРМИРА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. Прочети разни табели обяви -хората събират пари за лекуване . А лекуване какво значи - раздаване на хапчета..За техника да не говорим ...Мед. лица бъркат понятията МЕДИЦИНА и ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ. Реформа значи - ИЗХВЪРЛЯНЕ от системата на близо 120 болници... Краде се поголовно. Поогледай се обществото е чувствително и няма да ви прости .Огпаничени доктори много

106

Й

преди 4 години

Ненормалници, мара втасала галерии и музеи ще ми отворят - то, по-добре моловете тогава отворете, че хората там тотално ще фалират.

105

Ганев

преди 4 години

Ананиев хубаво си пишеш разни писма /заповеди/. САМО ЧЕ - кога ще излезе заповед за премахване на близо 150 болници / разни измислени - шурабаджанашки.. Знаеш ли че това здравеопазване е в пълен КОЛАПС...Знаеш ли че ДОКТОР ПРЕГЛЕД НЕ ПРАВИ...Знаеш ли че една огромна част са с мания за ВЕЛИЧИЕ и болни амбиции. Интересно кой прави ЦЕНООБРАЗУВАНЕТО - лице с медиц. диплома или специалист в областта на висок. технологии.. Знаеш ли че 1 преглед струва 5 лв. Знаеш ли че едно изследване също струва 5 лв

104

999

преди 4 години

Комунистът ананиев ще ни казва и кога можем да пръд...

103

ggg

преди 4 години

Само не отваряйте детските градини,нека се гърчат родителите,дето все някой им е длъжен

102

реалнафантазия

преди 4 години

До 103,Още ли вярваш в дядо мраз? :) мислиш ли, че което и да е правителство ще направи реални реформи в образованието? Не, никога, защото ще загубят следващите избори по простата причина, че обществото няма да понесе истината и ще има много недоволни, които ще отхвърлят сегрегацията например. Въпреки, че и сега 91 НЕГ май върти паралелките с учениците понеже имах познат, който учи там, и това си е форма на сегрегация все пак да отбележим... :)

101

уникум

преди 4 години

Ама тоз човек ,вярва ли си ,че е министър!

100

Анонимен

преди 4 години

Има ли още вярващи в торбалан-вируса?Ей, по-наивнии простовати ще излезете дори от това, за което мечтаят тия, дето ви яхат!

99

Анонимен

преди 4 години

вече може какво?

98

Анонимен

преди 4 години

Въобще не трябваше да слагат такива ограничителни мерки на хората, след като у нас дори не беше налице епидемия. Нарушиха купища човешки права - без смисъл. Напълно неадекватни и тотално неграмотни хора ни управляват! Събудете се бе, Българи! Подиграват се с вас! Не го ли разбрахте! Крадат ви и ви се подиграват.

97

Анонимен

преди 4 години

Къде е Христо Мутафчиев да попита за театрите ? Нали артистите са без пари ? Ама си трае, щото Баце го спаси с хеликоптер, държавен при това !

96

RRR

преди 4 години

Боя се, че това разпускане на мерките не е на добре. Вижте Германия... увеличи се заболеваемостта след отваряне ня училищата. Вижте смъртността в Швеция....

95

Анонимен

преди 4 години

Тоз господин на всички снимки с маска, сигурно за да ни предпази от Вируса.