25

Гладен Брокер

преди 4 години

Ех, мечти, мечти ! Никой норнален нама да купува докато цените не паднат поне наполовина, колкото и платени интервюта да се тиражират.

24

Ром'с

преди 4 години

Тези "реклами" струват пари, а ако Е всичко "хорошо" в продажбата на имоти, то защо ще трябва да се плаща...!?

23

шоп

преди 4 години

Ще се нормализира. Не "сега", а съвсем скоро. Строителите по инерция бълват кутийки, ама нещо балами за нови кредити не останаха.

22

Програмист

преди 4 години

Вече не мага да ги гледам тия нахални брокери, не може ли да се правят сделки без тях?Така или иначе, те нищо не правят, освен да срещнат страните и да приберат и от двамата комисионна. Не носят никаква отговорност ако нещо сгафят.

21

Анонимен

преди 4 години

Хайде пак се почна. Луд брокер умора няма :)

20

Митьо

преди 4 години

Ангел Панайотов да не разправя смешки Ами да се преквалифицира. Кеф ти шлосер, монтажист, какво е това - брокер. Брокери има в Ню Йорк. Това тук са безработни бармани и сервитьори, прекопирали обява за продажба от частно лице и пускащи една а камара обяви за едно и също в имот.бг

19

Мита

преди 4 години

Ко викат специалистите. Ша са дигат още цените. Да почвам да продавам нивите и аз да инвестираме в апартамент в Младост. Сега са по 1100 евро квадрата. Евтинийка. Ще търся наематели на централна гара ша ги чакам с табелка

18

(-_-)

преди 4 години

Ама веднага след Великден или малко по-натам? Тоя балон с 5-600% надценяване е време да влезе в реалните си параметри. На фона на раб. заплати в тая страна е чиста наглост да искаш 1000 Евро за три торби цимент..

17

Анонимен

преди 4 години

Купувайте сега, защото на есен се очаква 13% да поскъпнат, а брокерите анализатори ще вдигнат комисионната на 4.5%. Влагайте докато сте в карантина, а не после да си взимате отпуска и да чакате докато се изповяда сделката.

16

Анонимен

преди 4 години

Поздрави от Пловдив, пазара се нормализира на кукуво лято.Гледах един апартамент, миналата година беше 980 евро, падна Януари на 850, и от Април е на супер промоция 450 евро.......... даааа нормализира се точно

15

Митко 21 см

преди 4 години

Юруш н а имотите. Дружно да инвестираме. После ще събираме по 1000 евро н двустайка наем от безработните наематели. Притеснявам се и аз, навсякъде стърчат кранове и се строи яко, дали ще остане и за мен д купя апартамент. Да тичам ли направо сега. Дали утре няма да е късно?

14

Елемаг

преди 4 години

Невероятно е колко не ви пука,какви новини пускате само и самод а върви потока...Може ли в предната статия да пишете,че ще има с хиляди безработни,а сега,че пазара на имоти се нормализирал.Ей така с най-прости икономически аргументи искам да чуя,как става това?Абе оправете я малко тая журналистическа етика.Пасти ли ще ядете,какво там,оправете се и не се излагайте!!!

13

Анонимен

преди 4 години

"Ангелчо и колко сделки направи по време на "нормализираният"пазар?

12

Анонимен

преди 4 години

Анастасия, колко ти платиха да го публикуваш това? Да точно са се нормализирали да знаеш ... гледам как свале с по 300 евро на квадрат и сме още Май. Нали се сещаш че има 280000 безработни, или това го забрави малко леко така нормализирало се било хахахаха

11

Предприемач

преди 4 години

М да, очаква се голям бум на цените, купувай народе. Преди 2 седмици, когато всичко беше затворено хора тайно обикаляха по строежите и се молеха на строителите с връзки да купят нещо непродадено. В края на годината ще е 2000 евра квадрата. Който изчака ще се прекара. Сега а да се купува.Днес бг, дайте и на мен сега 50 лв за статия ахахаха

10

Анонимен

преди 4 години

Абе и аз не харесвам брокерите, но честно казано е разумно хората ако са скътали някой лев да го инвестират в имот, отколкото да го държат в буркан или да го дават на алчни банкери срещу 0,5% годишна лихва.

9

Анонимен

преди 4 години

Най-сигурен начин бил да спести спестени средствата си. Боже. Това точно за баламите българи статия. Златото, изкуството и акциите не съществуват, нали? Ама не може да казвате, че цената за 10 години УЖ не била мръднала, инфлацията всяка година 2, 3% и в същото време да пишете, че било начин да спести спестени средства. Значи ако цената не е мръднала почти за 10 години, то тогава моите спестявания инвестирани в недвижим имот са загубели едно добри проценти покупвателна способност. Кое е накрая?

8

Анонимен

преди 4 години

О да! Интересът ще скочи главоломно, особено след като юни и юли ни чакат нови 100.000 безработни заради липсвашия летен сезон. Като ги добавим към 300.000 в момента, на есен може да се окажат към половин милион. То хубаво ще строиш, имаш капитали строиш, ама като няма кой да купи, каква е идеята не знам.

7

Анонимен

преди 4 години

Сега като започнат да излизат данните за второто тримесечие в САЩ и Европа ще ги видя какви ще ги приказват :)

6

селтак

преди 4 години

Ами ако измре половин България , какво ще правите которите !!