36

Анонимен

преди 4 години

385 са лицата с потвърден COVID-19, настанени в лечебни заведения.* * *А докога ще пазите капацитета на болниците, питам аз?

35

Анонимен

преди 4 години

До АНТИМедицинската услуга е точно толкова продукт, колкото и розовите домати от лелката на пазара. Всеки знае колко труд е вложил, за да е това, което е. Знае колко може да даде от себе си и си прави баланс, за да продължи да се развива.Начините за получаване на удовлетворение от работата са или адекватно заплащане, или поне да усещаш, че човекът си заслужава.В цитирания от теб казус всичко поискано е платено до стотинка. Обсадата на болницата бе, за да се даде спокойствие на лекарите.

34

ivailo

преди 4 години

И тоя 72 годишният, дето е имал букет от смъртоносни болести , ли го записаха жертва на вирусчето ??

33

АНТИ

преди 4 години

до до АНТИ(лекарите)съвсем отговорно и адекватно са решили да си мразят работата.Що не си мразеха работата, като мутрите на Очите блокираха болницата, веднага след прострелването му ?Като дойде обикновен човечец, намразват си работата и стават касапи от лекари.Можеш ли да си платиш(много) от касапи, пак стават лекари.Хипократова клетва ?!Вчера колега писа, че в Турция нямат право да работят на 2 места.

32

до 15

преди 4 години

Като си толкова умен стани лекар и ни покажи как се прави.

31

Анонимен

преди 4 години

До АНТИ - Ако беше сигнализирал на полицията напр., не се знае дали нямаше да попадне на служител на хранилка при мафията.За кое точно деяние да сигнализира? Че му е предложена услуга по избор на екип? Е нали той е искал точно този лекар да го лекува. Значи избира. И вероятно хирургическата интервенция е изисквала закупуването на някакви консумативи, които не се покриват от НЗОК. Пак са пари. Не трябва веднага да се отсича, че лекарите грабят. Полагат грижи, но ако виждат смисъл.

30

Анонимен

преди 4 години

Споко ***!Ще има и повече заразени. Нали затова отвориха заведенията. Хората ще намерят вируса, вместо обратното. Въпрос на време е тази бройка да се увеличи и без да хабят пари за тестване.Търпение е нужно.

29

Анонимен

преди 4 години

До АНТИ - Мафиот в бяла престилка поиска много пари за операция от мой познат.Възможно е и е жалко за човека. Но опитай да погледнеш и другата страна на нещата. Същият мафиот, за да е в час с новите неща в неговата област, трябва да ходи по симпозиуми и презентации, колегите му да го познават, да има достъп до платени публикации и т.н., за да е това, което е. Всеки в този бизнес си плаща всичко сам! Откъде да ги вземе, ако не от пациентите? Има и алтернатива по ЗОК, но там качеството е друго

28

Ловеч-2

преди 4 години

Спряхте да пишете за най-стерилния град във България-Ловеч, за два месеца 2/ДВА/ броя заразени........и нито се оправят, нито умират!

27

АНТИ

преди 4 години

до до АНТИМафиот в бяла престилка поиска много пари за операция от мой познат.Човека беше беден, не можа да плати и умря.Ако беше сигнализирал на полицията напр., не се знае дали нямаше да попадне на служител на хранилка при мафията.Тя ДС маФията е всесилна, а хотелите са паравани,перални за пари.И да им ги конфискуват(под натиск на Европа напр.), ще им е през оная работа.На Митьо Очите като му конфискуваха недвижимост - повече имоти придоби после !

26

ха-ха...50хил...!

преди 4 години

До И какво следва?Не думай да не чуе Боцката, че ще пометне. Толкова тестове не са направени за ДВАТА месеца на безумие, нали това са парички които са усвоени.

25

Анонимен

преди 4 години

До АНТИ - сякаш си мразят работатаДа, лекарите, виждайки на какви хора са принудени да помагат, съвсем отговорно и адекватно са решили да си мразят работата.Представи си следната хипотеза. Учиш десетина години. Ставаш пригоден и полезен след още поне толкова, ако изобщо станеш. Идват ти всякакви в кабинета. Основно сега пациентите са нагли и си знаят всичко. И ти трябва да вникнеш в проблема му, да пребориш познанията му, да се опиташ да му помогнеш. Е, не! Не може след това и да го обичаш!

24

Анонимен

преди 4 години

Ако всеки ден откриват по 60 заразени, то след около 100 000 дни или след около 274 години ще отчетат бодро, че всичките около 6 милиона *** (ако са останали такива) ще бъдат заразени. Това значи че има-няма още 300 години ще ни занимават с Вирусът и с Мерките! А на здраве за стабилното евро-бъдеще

23

Анонимен

преди 4 години

Правителството дължи на народа много сериозно обяснение защо го подлага на такъв гнусен тормоз. Защо всеки ден ми се съобщава колко нови са се заразили? Каква информация ни носи това? Опитват се да ни вменят че заразен = смъртна присъда. Видяхме вируса, видяхме труповете. Айде ще ви замоля един по един да започнете да говорите истината и ако действително се окаже, че всъщност заради нещо друго ни затворихте вкъщи и оставихте без работа, тогава сте за изгнание всичките!

22

НЕКОЙ

преди 4 години

Това е нищо. Днес трябваше да има 700 хиляди нови случая. А утре още повече.

21

Анонимен

преди 4 години

Събота и неделя Щабът на Ту лупа явно почива и не се зорят много много с бройките.

20

Анонимен

преди 4 години

Цирк "***"режисура ГЕРБизпълнители овчия български народСценарист ББ

19

не сте разбрал

преди 4 години

до Анонимен14 - - - няма термин ""излекувани"" - - навсякъде четете ОЗДРАВЕЛИ . . .

18

Дааа

преди 4 години

При това в силистренската болница....големи специалисти са.

17

Дааа

преди 4 години

Той и дядо ми почина от корона вируса на 74 години, само че през 2000 година и имаше тези съпътстващи заболявания...