73

д-р дулитъл

преди 4 години

До Анонименако си кажеш името,Б.Б. ще те назначи я за министър,я за началник щаб

72

Анонимен

преди 4 години

Май и Днес бг.получи гранД?И как му отговори подобаващо?Заваляха оставки ли? Мисирка вирус е по-страшен от корона вирус!

71

Анонимен

преди 4 години

..." властта му отговори подобаващо " ! и това ако не е натегачество и подмазвачество здраве му кажи

70

Анонимен

преди 4 години

споко бре африканци що се пенитесега сте на нивото на африка а предстои още падениес управник комунист и слугите му дето се барят срещу комунизма пътят е ясен

69

Kiorsufra

преди 4 години

Vsi4ko e vapros sa parite na Bojkov.No upravliava6tata mafia ne rasledva privatisaciata/krajbata po vremeto na rasdarjavavaneto.Te sa nedosegaemi sa BG sakonodatelstvo,I imat pol.4adar.

68

срамота

преди 4 години

Вече няма истинска журналистика, а добре платени поръчкови момчета и момичета със съмнителен морал. Такава е телевизия БТВ и затова не я гледам. Всички там са *** на комунистите, крадците, приватизаторите, защото имат много пари да им плащат. Защо не отразяват протеста срещу безделникът от Дондуков 2? А мед. сестри ги даваха по телевизията на всеки кръгъл час. това ли е обективна журналистика? Затова БТВ има нисък рейтинг, загуби много зрители.

67

Анонимен

преди 4 години

Горанов отдавна трябваше да си подаде оставката ,ако бяхме нормална държава още за апартамента в който живее без пари щеше да е аут.Не разбирам само защо перат имиджа на Пеевски,ама сме на първия ред и ще гледаме.

66

хърбел

преди 4 години

Присмял се гангстер на хунта, а те от един дол дренки.

65

Истината

преди 4 години

Черепа може да е всякакъв, но казва истината. А това, което каза е:1. Гешев е поръчков прокурор, назначен от Пеевски.2. Прокуратурата се използва като бухалка срещу поръчаните бизнесмени.

64

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Бойко!

63

Анонимен

преди 4 години

Кореспонденция между мафиоти единия в чужбина другите у нас и българския народ мълчи

62

пияница мистик

преди 4 години

Ще ви кажа само едно. ЧЕРЕПЪТ Е СВЪРШЕН! Каквото е крал, крал. Това му ще му остане. Вече никога, ама никога няма да печата талончета, да си има футболен клуб или да прави бизнес в България. Дори и БСП да дойде на власт (а това няма да стане), ако го амнистира и му позволи да се върне в България и не го дадат на съд, Народа ще ги линчува и ще ги изгони, както изгони правителството на Орехчо

61

хех

преди 4 години

с такива БГ олигаарси /мутри/ - такъв подход /мутренски/ Бойче хубаво запука Бг олигарсите ама ако им раздаде парите на народа като Робин Худ знаш как ше го преизберът пък той гледа за себе си и за онзи Дебелян да заграби и накрая кат осъдят държавата пак народа че плати .

60

1

преди 4 години

До The Ghost,***,добре би било,снощи,да си гледал предаването "Евродикоф",там щеше да разбереш,кой е престъпник,и кой не е.

59

абе

преди 4 години

аабе то ясно че Бойче прави мутренски раути ама като знаете Черепа къф' е закво ви е затрябвал та той е поръчителя на убийствата на толкова хора. Беше ми интересен оня хазартен иноватор дет го гръмнали насред Благоевград ли беше - абе начинаещ престъпен умник също добър в математиката дето станал представител на бет компания. и черепо го очистил, онзи манол вельо и куп знайни и незнайни и кво верно завод ли е построил кво хляб и работа на хората ли дал кво Лотарията дори не е раздавала печалби

58

абее

преди 4 години

не го интересуват 2 3 мильона еврофондовеее човека

57

пожелание

преди 4 години

Горанов трябва да влезе в затвора , а Божков да му заеме мястото !

56

The Ghost

преди 4 години

Търсен за престъпление човек, изнуд а правителството....СмЕх

55

до 55, 69

преди 4 години

Ама коя е победената страна.

54

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре спонсУра е в песЪка......дерзайте!!!