26

До 23

преди 4 години

България не е държава на 1300, а народ. Ако бяхме държава на 1300, това значи че никога не сме били превземани, няма такава държава. Ереите и те са стар народ, но в много малка част от историята си имат своя държава.

25

Факт

преди 4 години

Защо показвате как Чорапът се е срещал с разни хорица от БАН - тези хорица са социалистическите научни недоносчета , които днес не могат дори да пуснат компютър , камо ли да изкажат научна мисъл ! Чорапът иска да се окъпе в авторитета на недоносчетата , но показва само беден ум и неадекватност за заемания от него пост. Подай оставка, Чорапе, само дразниш народа ! Толкова си жалък !

24

Анонимен

преди 4 години

Какво става сега ,заради Урсулата , г-жа Из..***..р..кел , Макарончото ще се правим на еуротолерасти ,за да угодим на братчедите от мъкъ...дония , последни указания - македонски ли ще учим ,официален ли ще става ,а пък на български само вкъщи ще се говорим или и това ще се забрани ...Ами господата страшни македонски воеводи що клекнаха на елините и си забраниха името ..Северен е само полюсът ,не съм чувал и не съм учил по история да е имало област Северна Македония в държавата Гърция

23

Симеон Велики

преди 4 години

Александър е грък и няма нищо общо със славяните и прабългарите.А България е била два пъти Империя заемала целия Балкански полуостров с излаз на три моретаДържава Македония никога е нямало преди 1991г .А България е държава от повече от 1300 години.Гордей се *** македонски да принадлежиш на тази Велика нация

22

Анонимен

преди 4 години

айде слагайте им хикса на тия *** -бъдещи албанци

21

Анонимен

преди 4 години

Кой ваш език щото македонския и българския това е един и същ език. Кой призна македонският език това е предателство и унижение къв нас самите. Не можеш да приемаш делегация от измислена държава, нито да променяш имената на измислените държави.

20

Анонимен

преди 4 години

радев защо не обяви война на македония? това би било триумф на неговото президенство? ще остане и в историята

19

Додо

преди 4 години

Ало, престанете с това Северна Македония. Знаем, че не блестите с академия, но поне имайте малко уважение към Българите от Кочериново, Благоевград и Симитли. Те също са в Северна Македония! Името на Бившата Югорепублика е Република Северна Македония и трябва да се използва без съкращения, защото и без това е объркващо, но иначе става пълна боза.

18

Анонимен

преди 4 години

Популисти. Ако искат истински резултати да се обявят за БОЙКОТ на Македония в ЕС доката не се подпише международно становище по въпросите на историята и езика. Нека становището да не е на БАН. Да бъдат поканени чуждестранни учени за сметка на българската държава (няколко милиона можем да си позволим), да се направи експертиза и подписването на тази експертиза да е задължително условие за българското одобрение на македонското членство.

17

Анонимен

преди 4 години

ей защо нямаме малко от гръцкият манталитет да ги наврем тези макета в миша дупка с такива родни политици така е ще променим БГ историята за сметка на макетата

16

Калеко Алеко

преди 4 години

Жалко че другаря Радев няма да може да се срещне в "День Победы" с товарищ путин, за да му "издърпа ушите" задето каза, че българската азбука всъщност била "Македонска" ... !!!

15

Аноним

преди 4 години

Радев, моля те излитай за Бузлуджа !

14

овчарин

преди 4 години

язе им приказувам на офците на български ама они си блеят на македонски

13

Норма на българския

преди 4 години

Абе тия учени добре ли са? Сега остава да обявят северномакедонския за езикова норма на българския и да ни накарат да говорим и пишем като тях, защото техниот език е нормативниот такъв. Нямате ли друга работа, смешници! Не стига че пълния член го слагаме вече по македонски тертип, ами и да си кълчим езика на някакъв шопско-влашко-ромски диалект със заемки от сръбския. Пълна шльокавица и фолк буламач!

12

Тиквоний Велики

преди 4 години

Какво става като се изкъпе един македонец?-*** вода и чист българин !!!!

11

Калоян

преди 4 години

Представям си какво ще стане, ако приемат С. Македония в ЕС. Вече няма да заемаме последното място по приходи, свобода на словото и пр. Ще заемаме последните две места!

10

Поаро

преди 4 години

*** Анонимен, говорим за България бе! Какви "руски булонки" те гонят бе.......!

9

Анонимен

преди 4 години

До Стойне от ЧукуровоПоне в Македония има що годе останало гражданско общество. При първите евроатлантически изцепки ще излязат по площадите.

8

Поаро

преди 4 години

Супер Българска позиция! ЕЗИКА Е БЪЛГАРСКИ, а който иска да е БЪЛГАРИН, да бъде! Шиптарите да ви........, *** ви и македонци!

7

Анонимен

преди 4 години

Еха Радеф руската булонка си намери нещо да се занимава. А можеше сега да е в Масква за парада ама йок.