28

Анонимен

преди 4 години

Без протести промяна няма да има.Колкото по късно го осъзнаете , толкова по трудно ще е възстановяването.

27

Софиянец

преди 4 години

В софийската община "Младост" съществува "практиката" да НЕ СЕ ОТГОВАРЯ на писма на граждани те да остават без последствие. Даже при повторно напомняне, отговор няма. Сигнализирах за това и до Столична община, но и от там няма никакъв отговор. Явно беззаконието и безнаказаността се утвърждават вече като практика сред общинските служители (и ръководителите им) в София.

26

до Bb

преди 4 години

това някоя нова евро ценност ли е да не уважаваш майка с детенце, която точно тези евро ценности задължават да го взима винаги със себеси ....то кат ще е тъй на бай Тошо ценностите по добри бяха....да ти ебббба демокрацията

25

Анонимен

преди 4 години

в пощите всички тези мързеливи лелки с манталитет от 88 *** година трябва да се изринат и назначат млади енергични хора като в еконт.

24

Bb

преди 4 години

Само ще ви кажа, че бебетата не дават предимство!

23

Анонимен

преди 4 години

При строеж на мост, много често се налага временна корекция на коритото на реката и след като е готов тя отново потича в старото си русло. Друг е въпросът, че ако се направи една истинска проверка, ще се открият куп нередности. Но тук е така, десет години видими резултати.

22

Толупа

преди 4 години

Те фирмите на Бай *** разсипаха Златна Панега за строежа на Хемус, та за Искъра ще се притесняват !

21

еди кой си

преди 4 години

Това е защото по проект на КЕВР потокът от р. Искър ще бъде пренасочен към гр. Перник. Новото корито на реката ще минава по южната периферия на столицата. Промените предварително са отразени в картите на Гугъл.

20

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави слагат ограда и на оградата надпис.В България наемат некви индо-мексиканци които почват да трупат отпадъци и когато на някой съвестен гражданин му направи впечатление,че нещо нередно и незаконно се случва излизат други роми тоя път държавни служители и надуто подигравателно казват. "Тука ще се строи асфалтов път,мост,тротоар,кофа за *** " или някакво друго извънземно чудо.Еее ще се строи бе радвайте се *** -никой деуг никога не е строил

19

Анонимен

преди 4 години

"Минавайки по околовръстното, забелязах, че строителите на околовръстното шосе са засипали коритото на река Искър на 80% под моста между кръстовищата за Панчарево и Герман.''А тоя мост дето е снимано от него как мисли,че е правн тоя дето е дал сигнала?!!!!!А?!!!Естествено,че после ще се изчисти инертния материал и ще стане по-хубаво от преди,ама дай да лаем.Ей някои направо си плачат за бой!!!!

18

Анонимен

преди 4 години

До До 8И ти си прав, и 8 е прав.Затънали сме отвсякъде.

17

1

преди 4 години

До Осман,а да си *** ***, какво е,не е ли същото.

16

Анонимен

преди 4 години

Засипали били,еми естествено как да го направят иначе?Утре и бетон ще леят пак ли някой невеж ще дава сигнал?Един беше викал полиция,че докторите от бърза помощ ръкопляскаха пред сградата да почетат починалата лекарка.Обадил се оня и казал в полицията,че има струпване на хора.Е такива са повечето сигнали,но когато трябва да се яви за свидетел,че е бил на място на престъпление не иска и се крие като мишок!!!!

15

1

преди 4 години

До Анонимен-8 останалите 20%са като теб българеещи се роми,и не искат да работят,такава работа,мечтаят си да бъдат ,министри,прокурори ,дупетати,но тези работни места са заети,вече.

14

1

преди 4 години

До Анонимен-14 защото "белите",като теб ганьофци,не искат да работят такава ,работа,искат само премиери,министри,дупетати,но тези длъжности ,вече са заети.

13

1

преди 4 години

те са от фирмата,която строи "най-ефтино и качествено"какъвто е слогона на герб-комунисти.И затова,сега всичките им магистрални отсечки са в ремонт.

12

Варна

преди 4 години

Пичове, вчера и оня ден видях огромни багери катерпилар, около 40 тонни, както и други огромни машини да преминават през Варна в посока запад. В конвой от по з камиона влекачи и пилотна кола отзад. Дано да са за хемус.

11

До 8

преди 4 години

Какъв етнос все ви е оправданието! Нали се сещаш, че всичките собственици на фирми, началници бригади, инспектори, контролни органи, полиция, прокуратура, съд, управление на държавата са 99% процента най-чисти българчета, като теб. Продажни, корумпирани, с нулев морал, безсрамници, с ориенталски манталитет, които при всеки повод търсят да посочат с пръст малцинствата.

10

A

преди 4 години

Когато се строи мост, технологиите понякога изискват да се отклони коритото на реката

9

Анонимен

преди 4 години

Е това е абсолютно безобразие да правят това с реката. Абе каква е тая държава бе...