8

Уникално

преди 4 години

Ще отворят хотелите, които не са затваряли. Уникално!"Поетапно ЩЕ СЕ ОТВОРЯТ КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ И МАЛКИТЕ ХОТЕЛИ при спазване на мерките, а по думите на министърът на туризма Николина Ангелкова, активният летен сезон ще започне на 1 юли. Тя поясни, че разликата при големите хотели е, че те имат по-голям капацитет и трябва да преценят дали могат да спазят всички мерки. ХОТЕЛИ ОБАЧЕ НЕ СА ЗАТВАРЯНИ, категорична беше Ангелкова."

7

дедо от село

преди 4 години

До Анонимен 6 Сравнението ти с тези кротки и работливи животни е обида за тях! Просто и аз не виждам сравнение и прилагателно за тази жалка женица ,която все още не знае, защо е в това министерство ,защото няма мисъл и знания за тази дейност.

6

Анонимен

преди 4 години

Няма да приемате никакви чужденци повече тази година...!Има пандемия... Докато не приключи никакви чуждестранни туристи не трябва да влизат в България!

5

Анонимен

преди 4 години

Плана е че няма план.Коня седи и чака да й предлагат мерки. И хотелиери, и почиващи. Една от друга по-абсурдни. А тя ще търси златно дечение, хахаха. Не кон, ами катър!

4

питане

преди 4 години

Защо изобщо г-жата се появява пред публика, след като нищо не може да съобщи!? На практика, каквото и да я попитат, тя отговаря, че няма яснота и не знае! Егати министерството, егати министърката! Само мрънка и нищо разумно до сега не е направила за сектора! Явно фирмите и работещите трябва да се спасяват сами, кой както успее. Да се скрие, поне да не дразни хората!

3

Анонимен

преди 4 години

Ами както е тръгнало до 1-ви Юли има два месеца! До тогава ще сме се заразили колкото и чужденците!

2

681

преди 4 години

За пияндетата и наркоманите от запада съм 1000% сигурен,че ще се довлечат тук,за да рушат,вил.неят и да се нас.ират в курортите ,ама за нормалните българи въобще не се съмнявам да отидат на море в България! Най-близките дестинации за символични пари са Турция и Гърция ,където те посрещат и обслужват като принц!

1

Анонимен

преди 4 години

Добър план !?!