175

ХА-ХА

преди 4 години

До ИстуканО, кой се храни здравословно???Чиста е храната в Нова Зеландия.Ама в нашия магазин не зареждат от там!

174

Истукан

преди 4 години

Вече така ще се живее... Ще оцелеят непушачите на първо време, след това тези с по-силен имунитет и тези дето се хранят здравословно и спортуват. Правете си сметката сами какво ви чака, защото коронавирусът е само началото на катаклизмите и болестите.

173

питам се

преди 4 години

Какво значи - закон за здравето???

172

хм

преди 4 години

Май подменят Кон.ституцията.

171

Анонимен

преди 4 години

Масовите мероприятия винаги са ме плашили.

170

Анонимен

преди 4 години

Който има деменция, да му слагат ч.и.п.

169

Доктор Хаус

преди 4 години

Смешнико , епидемията у нас те първа започва , ама не ви изнася с Тиквеника да признаете истината , защото крадете и сте безсилни ...

168

садасдф

преди 4 години

Пробата се удвоява, след това удвоеното пак се удвоява и т.н до колкото си искате. Ако например пробата се удвои 10 пъти, на всеки човек теста, ще е отрицателен за вирус, ако се удвои 50, на всеки ще е положителен. Това е защото вирусът не е изолиран и пробите се сравняват със сите елементи около вируса, които ги има във ВСЕКИ организъм. Така с контрол на повторенията на "теста" на който създателят му е казал, че не е тест, може да се контролира "заразността". Когато лицата управляващи стадото искат да има, ще има заразени, когато искат да няма, няма да има.

167

фдсафд

преди 4 години

Създателят на PCR технологията, нобеловият лауреат Кари Мълис, десетки пъти е казвал, че тази технология не може да се използва за диагностициране на хора дали са заразени с даден вирус, а само за научни, лабораторни опити."Тази технология е производствен процес, не тест" е казал той. Въпреки това, мафията управляваща Света го използва за "доказване" на измислицата, че HIV вируса причинява СПИН, което е лъжа, оборена още в началото, но после се намесват купените учени и медиите, както е сега с Корона вируса. PCR работи на принципа на увеличението на пробата милиони пъти. Пробата се удвоява, сл

166

Анонимен

преди 4 години

Ангел Кунчев, ти би ли искал да в.акс.инир-ат децата ти и внуците ти, ако ги имаш?

165

112211

преди 4 години

Аз не искам да ме третират като до-битАк!

164

леля Гюрга

преди 4 години

Ама това ID дали е само подсказка към отделния индивид или е и ОЩЕ сукращение от ***.?

163

инж. В.

преди 4 години

До Анонимен...173Коронавируса е познат от няколко десетилетия, но тази версия е "подобрена" с генетични усилватели.

162

Анонимен

преди 4 години

До ЯЯЯЯЯЯЯЯИзглежда има разлика.

161

dryno

преди 4 години

Гояма побъркация, а най ме притеснява краят на думата ... ID.

160

ЯЯЯЯЯЯЯЯ

преди 4 години

КАКТО КАЗА ЕДИН ХАМЕРИКАНСКИ ЛЕКАР - КОРОНАВИРУС ИМА, НО КОВИД 19 - НЕ!

159

Буба

преди 4 години

"Скрий се, пародия сте вече.." Аз съм се скрила, спазвам всички мерки, които разумът ми налага, а не защото някой от телевизора ми е казал. Но докторите и сестрите няма къде да се скрият. Увити като буби, по 6 до 12 часа без почивка, с маски и без храна, по две седмици без почивен ден няма къде да мърдат - трябва да спасяват хора. Щото вие си искате живота - кръчмата, плажа, високите доходи... Ми и те си го искат, и хората в реанимацията - също. Беларус не вярвам да ги чака нещо по-различно.

158

Бау

преди 4 години

След десетина дни ще кажат, че благодарение на мерките, огнището в Ямбол е овладяно и ще разработят някое друго, на базата на засилени тествания на разни нещастници, завърнали се от странство из Хасковско под зоркия поглед на Контрола!

157

Есаул

преди 4 години

В Беларус парада не е отменен! За футбола знаете! Изобщо, Чернобил е близо до Беларус и гама фона унищожава вируса и е създал някакви неподозирани защитни сили!

156

Буба

преди 4 години

Хората, които подстрекават да се саботират мерките, или убеждават, че няма епидемия и вирус, за да оправдаят липсата си на съпричастност, са обществено безполезни .Това са хора, за които егоизмът и материализмът са водещи ценности, или са ниско интелигентни или психично болни. А тези които знаят, че пишат глупости, но искат в държавата да има хаос и мизерия, управлението да се провали и те да се докопат до него, дори с цената на човешки животи, са обществено опасни.