134

Анонимен

преди 4 години

*** се събудиха .

133

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАНема нужда от никакви вотове на недоверие, брат. Най-голямото мерило ще ви е на изборите, освен ако пак не си напазарувате победата - народа не е сляп. По-скоро би избрал другия *** Трифонов, отколкото тулупа за пореден път

132

Котки

преди 4 години

БСП? Не, мерси! БСП нямат грам конструктивна идея в главите си и това се видя много ясно при извънредното положение. Само критики, негативизъм и празнословни речи, наблъскани със софизми и изтъркани лозунги. А и Бойко може да е простоват селтaк и да краде, но краде що годе умерено. БСП нямат спирачки и винаги като хванат властта грабят като за последно, колко пъти трябва да сгромолясват финансово тая държава?

131

АНТИ

преди 4 години

Борбата с Ковид ще продължи,до окончателната победа на Бойковизма.Тогава Лили Иванова може да пререже лентичкатана безковиден курортен комплкс, а оцелелите късметлии ще се радват на ваучерите от сърце !

130

Анонимен

преди 4 години

Инструмента за изтриване на герб от България се нарича БСП!!!!Инстинкт за самосъхранение или градивен прагматизъм - както и да го наречем, за доброто на България, време е да го вкараме в употреба!!!!

129

до ананнимко 123

преди 4 години

Ти имаш ли конкретни и явни доказателства, че на близките се плаща, за да пишат, че човек е починал от корона? Или всичко е на принципа "една жена каза...". Май е така, а? Не ти се получава, пич...

128

Анонимен

преди 4 години

Голямата бройка заразени медици показва че предпазни средства не само че не са нужни ами са опасни. Болните да не би да са прокажени.Един редови лекар не смее нищо да каже. Миенето на ръце, лична и обществена хигиена и дистанцията са важни. Дистанция.

127

уф

преди 4 години

еййй, как не ви омръзна на някои да лъжете из форумите... :))) Добре, че хората не ви се връзват.

126

Бойко-бандита

преди 4 години

До БаткоОт трън та на глог!

125

Анонимен

преди 4 години

"Както натъкмиха и скоротечно издъхналите лекарки, че са с коронавирус, в техни ръце е да натъкмят и други сведения."Точно. Беше забавно как аутопсията още не е свършила, а директора обявява резултатите. Излиза колежката от аутопсионна с пробите от белите дробове да ги предава за тестове на лаб и ние й се смеем че вече щаба е съобщил че са положителни...Ако съм имал съмнения дали лъжат - вече нямам.

124

Котки

преди 4 години

И? Сега на платото ли сме, в подножието ли сме, в котловината ли сме в устието на реката ли сме, по козите пътеки ли вървим? Така без географски метафори аз как да разбера какво става?

123

Анонимен

преди 4 години

До ГерберМоже и да си много прав - напоследък е така. Как се случва обаче не е ясно...само не ми говори за всенародна подкрепа.

122

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Kyрнелка няма ли да инициира някое вотче на недоверие...

121

Батко

преди 4 години

До Анонимен 119 Твоята партия е политически труп! Колкото и да ги защитаваш и ти си бита карта! Вожда и неговата клика скоро си отива от управлението! Долу диктатурата на ГЕРБ!

120

Гербер

преди 4 години

В следващия парламент ГЕРБ ще има конституционно мнозинство.(тук си плюйтe колкото можете)

119

Анонимен

преди 4 години

До пенсионер-НЕкомунистПенси, че от Бойко по-голям комунист има ли? Все случайни са ставали охрана на бай ти Тошо викаш, а?

118

Бсп

преди 4 години

На власт аген анд агеин анд агеин о иеа.

117

Гербер

преди 4 години

До Анонимен (121) - "Ти изби рибата",Ти явно се мислиш за риба.

116

Анонимен

преди 4 години

Странжа тука ли си бре тролейбус гатролиращ

115

пенсионер-НЕкомунист

преди 4 години

До пенсионер-НЕкомунист - "Един умен комунист (познавам много такива) е казал за сегашната опозиция - "махнете плюнкитe към Бойко и ГЕРБ и ще видите, че нищо не е останало" и тук е така!"