27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 26Ганьо,добре ли сте?

26

даам така е

преди 4 години

щото тук е пълно с мрънкачи

25

Анонимен

преди 4 години

Ааа, някой са много доволни. Моят Шеф например казва, че това е най-хубавото време в живота му, само да имало малко по-големи маски. Човекът е много умен, глава голяма и стандартните маски държат ушите му в неестествено положение. Ама няма как...

24

Анонимен

преди 4 години

Стар манипулативен израз, описан в всяка базова книга за внушение:Ти не се плаши, ама аз да ти кажа.....

23

Анонимен

преди 4 години

Третата световна някои я очакваха под друга форма но тя дойде по начин който никой нее и сънувал. Това щее най безкръвното унищожение на света. Лек за този вирус ще има чак след няколко години а до тогава 65 милиона ще си отидат от този свят а други преживяли го ще останат инвалиди и безплодни за цял живот. Не искам да ви плаша но това е действителноста. Затова пазете вас и семействата ви. Не я слушайте оная с конската глава и не ходете на море. Проказата дебне от всякъде.

22

Анонимен

преди 4 години

Глупости, я питайте Галъп или тия другите търговци, дето днес казват колко много сме доволни от щаба и тъгуваме за брифингите. Само те знаят и??тината.

21

Анонимен

преди 4 години

Да бе, точно Ройтерс, ще ми кажат как се чувствам. Аре у лево!

20

Анонимен

преди 4 години

*** са най-доволни , щото имат тема за джваканье...ха,ха,хааааа

19

Анонимен

преди 4 години

Ем много ясно. *** беше бесен, че му затвориха кръчмите, но щастлив, че му пуснаха аванта синя и зелена зона. Сега е обратното, но пак е криво. Кръчми пълни с пешеходци, голяма трагедия е. А в рамките на сериозното - на всички им се нарушиха правата, ок, но и никой не видях да пази околните.

18

Анонимен

преди 4 години

До Пил Швейпс Ами прости тикв.еници и чал.гари тука коооолкото щеш! С лопати да ги ринеш!

17

КОЗА

преди 4 години

Меееееееее Мееееее

16

ЩО. ...

преди 4 години

ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ КОВИД-19. , БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА

15

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво искам,но го искам веднага !Затова сме най-недоволни ! Угодия няма ! Трудничко ще се възпитаме! Много,много сме назад по морал,съвест,възпитание,мироглед от запада! Дали комунизма или ориенталския ни ген-не знам ! Все гледаме в на другия паничката,все някои ни е виновен,трудно хвалим,все сме най-умните и най-знаешите,но без късмет,все някои ни лъже,краде,използва.....все някои ни е длъжен !Нито Борисов,нито щаба ви е виновен! Не може цял свят с едни и същи мерки,само тук недоволи

14

Коко

преди 4 години

Значи. Имаме проблем. Не нямаме такъв. Вирус и а. Да. Проблем. Да. Недоволство. Както кажат. Реален проблем. Да. Какъв? Какъвто кажат. Море? Искаме! Пари? Не. Проблем? Да! Какъв? Пари!!! Еми... пак сме в изходна позиция! То и без вирус е същото! Без новините...

13

Ямболски цървул

преди 4 години

Не защитавам нашите простотии,които ни наложиха,ама в Гърция и Сърбия мерките са ДИВАШКИ....Някои като им кажат да пръднат-те фъскат! Други се наакват,трети-повръщат!

12

АНТИ

преди 4 години

Европеици бяха означили България на картата с черепи и кости.Да предупредят други наивни европейци.Други европейци изпищяха на умрEло, от фалшификатори,крадци българи.

11

Анонимен

преди 4 години

До 13 не те разбрах ?

10

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че *** Балкански и братовчед му Мицотакис ще са *** в Европа...Други като тях едва ли има...

9

Анонимен

преди 4 години

Тез които ядоха от фурмите цъкат минуси ,🙂

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Ами нали за това става въпрос. Защо си мислиш че коронавирусът ти е виновен. И като ползваш , защо смяташ ли че друг трябва да ти плаща. печалбата ти спаднала добре ами къде ти са резервите от предишните ти успешни години? или вече ги инвестира в поне десет аудита? Затова кой ти е виновен, а? Интересно е и какъв ти е точно бизнеса? само не ми казвай ресторантьор че ще повърна.