13

666

преди 4 години

Много са т ъ п и от днес.бг. Замениха думата р е д д а к ц и я със звездички.

12

666

преди 4 години

Романът Тютюн има нужда от много сериозна редакция и чак след това да се изучава от учениците. В момента е един нелош полуфабрикат, който има сериозна нужда от преработка.

11

Работодател

преди 4 години

Отбелязъл съм си едно наум - от поколението, завършилоо 2020, дето си е взело дипломата "даром" само с половината материал - никога няма да назнача нито един. Лош матрял...

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Защо?

9

Анонимен

преди 4 години

30 години гориха и унищожаваха архиви. Та новото поколение да не разбере за кървавото минало на комунистите.Но както е казано в Библията - "Няма нищо тайно, което да не стане явно"Не могат вечно да крият престъпленията си и светът ще разбере.Така както показаха престъпленията на фашизма, така трябва да се покажат престъпленията на комунизма.И не ги показват днес у нас, защото още много от тогавашните престъпници и дечицата им са на отговорни длъжности.

8

Анонимен

преди 4 години

Между ПСВ и ВСВ имало много убийства.Винаги като им кажеш, на комунистите какви са ***, започват да ти обясняват това.Когато бях малък непрекъснато ни набиваха в главите за "лошите фашисти", разказваха ни за ястребинчетата, караха ни да се кланяме на паметници на убити партизани.Пълнеха ни главите с пропаганда.И понеже същите взеха властта сега не може и дума да чуеш за комунистическите зверства.

7

Анонимен

преди 4 години

"Тютюн" не трябва да се изучава в училище. Който иска, да си го чете.

6

Анонимен

преди 4 години

До 9- Страхотно , г-жа Димова е повече от права за тоталитарното ни минало ,ама можело е да го нарече с директното му име ко..му..ни..зъм ,ама вероятно е разбрала ,че в този сайт *** ревностно пазят тази мантра и който си позволи да коментира в негативен план то даже не е идеология или строй ,ами си е жив ба..н д..и..тизъм ,та веднага го трият ..щото ясно лъсват едни работи на сегашните ..бе..ци , а пък те са вождове

5

1

преди 4 години

До ???Недостатъчно хора ги имат. Много повече все още живеят с тези от тоталитарното минало. За това говори тя: че има опит тоталитарното минало да се реабилитира. Ти изобщо прочете ли статията, или веднага се хвърли с опорките?

4

1

преди 4 години

Една от малкото от истинската българска интелигенция, която оцеля. Много прецизно е дефинирала проблема и е отбелязала до какво води.

3

Бойкоебач

преди 4 години

Тоталитарното минало е реално настояще, затова не влиза в учебниците! Бойко е Диктатор!

2

???

преди 4 години

За каква духовна криза става въпрос, нали сега си имаме евроатлантически ценности.:)

1

мнение

преди 4 години

Отпаднал е целият период след Първата световна война. А там преди тоталитарния режим, има масови убийства, "колене на собствения си народ, както турчин не го е клал" (А. Страшимиров), рязане на глави на селските мегдани, изгаряне на къщи и т.н. Така, че да се преподава всичко г-жо Димова. Това защо го пропуснахте?