29

Анонимен

преди 4 години

63% подкрепили работата на Щаба, а останалите 17 до 80% сигурно не са ги питали.

28

ваучермен

преди 4 години

С ваучер във ръка + оптимизъм => в секта на мангъровците влизам.

27

Анонимен

преди 4 години

"От началото на годината в Швеция са починали 33 505 човека, а в България за това време- 36 697 ?! Не разбирам защо някои образи смятат, че в света хората умират само от коронавируса. Ние отдавна се задминали Швеция по смъртност на населението- с повече от 9% !!"-----Така е. Добавям само, че Швеция е 10 милиона, ние - 6. Та реално смъртността у нас е много по-голяма от 9 %.

26

Ямболски цървул

преди 4 години

Аз съм песимист в три насоки:-икономика-кризисен щаб-PCR тест.Струва 132 лв. И се оказа не надежден.Оптимист съм,че карантинираха "братята" шведи в Ямбол!

25

Анонимен

преди 4 години

Българите наистина са и....и ако са хем песимисти за икономиката и едновременно с това одобряват седянката на бръснатите тикви.

24

КГБ

преди 4 години

Тая статия е "тука има, тука нема". Иначе аз не познавам нито един човек който да одобрява т.нар. оперативен щаб, който и без това е образувание с неясен правен статут. Не разбрах от какво ни пазят, нито как ни пазят, но знам, че вече нямам права, а ако пък някой от вас има възрастен родител който има нужда от лечение ще видиди, че и здравна система нямаме.

23

V

преди 4 години

Ши са опраими ве. Как нама да са опраими .Его на Лилана вече са оправила. по един европроект на всеки и готово. Трябва само да си ,,визионер,, да знаеш от де ще искочи заека ,ааа европроекта ;)

22

Лъжа

преди 4 години

Ни щаба ни вреди на психичното здраве мразим ги не ги одобряваме

21

Кой?

преди 4 години

Аз не познавам някого, който го одобрява. Явно съм марсианец.

20

Програмист

преди 4 години

Мани мани..Не мога да си обърна главата от работа. Станал съм 8 и свършвам работа сега.Всички сървъри гърмят от трафика , оправям настройки , добавям тротлинг, клъстерирам базата...Ще има бонуси този месец, който няма работа да идва при нас.

19

Истукан

преди 4 години

Абе стига с негативни новини, нека мислим позитивно. Ходя по компаньонки и се чувствам добре :).

18

Анонимен

преди 4 години

От началото на годината в Швеция са починали 33 505 човека, а в България за това време- 36 697 ?!-------При това Швеция е с 40% по-голямо население от нас.

17

Стаден интелект

преди 4 години

Тъкмо научих магарето да не яде... и разчитах, че има имунитет в това отношение, а то днес взе, че умря...Подведе ме някакъв доцент... Магъров.

16

Анонимен

преди 4 години

хаххахаххахахахахаххахха това проучва от вестни "Полуправда" ли е

15

ами нормално

преди 4 години

е 33 % да смятат , че шведите грешат и карантината трябва да продължи до дупка . тези са администрацията,лекарите,полицията...бе избирателите на герп които без да работят си получават заплатите.

14

Анонимен

преди 4 години

Верваме на такива проучвания. Особено за щаба хич не изглежда съмнително.

13

27240

преди 4 години

Това с възстановяването на икоомиката ме разсмива най-много. Кризата беше факт не само за икономиката в нашата страна още преди разгласяването на заразата. Тук се говори само за ресторанти, хотели и футболни отбори. Ако това е икономиката ни, просто не сии заслужава да говорим. Никой не е пресметнал, че е по-изгодно за всеки работодател служителите му да работят вкъщи. А най-големите френски автопроизводители вече въвеждат този начин за постоянно спрямо всички, работили така в карантината.

12

дървено желязо

преди 4 години

Едното противоречи на другото зомбита!

11

Магаренски

преди 4 години

Който не работи няма да яде.

10

Анонимен

преди 4 години

Швеция, САЩ, Великобритания получават масов имунитет, скоро ще излязат да раздвижат икономиката, да се поомешат, да си вдигнат имунитета. Един на друг ще си плюят в сурата и ще се оправят по мангърския начин.