19

Друга връзка...

преди 4 години

руския милиардер Дмитрий Босов се е самоубил също

18

и аз се питам

преди 4 години

-от китайски произход е работил в Университета Питсбърг.-acиcтeнт-прoфecoр по микробиология с изследвания по COVID-19-веоятно участник и в конструирането му.Как да не бъде убит от ревнив ИТ специалист който също се е самоубил?!и случайно всички завъртяни убийства в САЩ са със убити атентатори...

17

до 18

преди 4 години

Това, което преживя Източна Европа си го наричаха "комунизъм" самите управляващи и се гордееха с това. Гордееха се и с концлагерите си и с "твърдата си ръка". За СССР да не говорим. Изобщо месомелачката работеше на пълни обороти.А пък ти какво наричаш "комунизъм" си е твоя работа.

16

Анонимен

преди 4 години

"калеко е кону нист,неможе без да напише коментар,иначе няма с какво да си купува хапчетата ама тук се прави на всезнайко"То това му е работата на човечеца- появява се , пише си платеното коментарче за възхвала на САЩ и после сцепва проксито да си слага сам плюсчета, а на останалите- минуси.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Тренирай повече мислене,остави форумите за по-нататък!

14

Бате Гойко

преди 4 години

"Какво се случи с професор Бинг Лу е въпрос, който много хора си задават. (...) В събота е намерен мъртъв с няколко огнестрелни рани."Най-вероятно е бил застрелян. .......... "Пак ли " конспирации" " разследваме" бе Нелка?-:)" Г-ца Христова е тесен специалист в областта на конспирологията.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Зависи къде точно в САЩ е разработен,в кой институт от кой се финансира..

12

Анонимен

преди 4 години

Убийство с последвало самоубийство наистина говори за личен мотив. Наемен убиец не се самоубива, а иска да си харчи парите. Също няма никаква логика да се наеме един убиец и после втори, който да очисти първия. Между другото е страшно трудно да се докаже дали един вирус изобщо е синтетичен, а не естествен, да не говорим къде точно е бил направен ако е бил пипнат. Онази лаборатория е в Ухан, защото въпросният вид прилепи точно в тяхната област се въди.

11

Анонимен

преди 4 години

Достатъчно е да познаваш добре миналото на СССР, за да разбереш, че това е точно в комунистически стил.Точно като в Китай.Комунистите много искат да заметат миналото. Ама продължават да правят същите неща и човечеството не забравя.

10

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че американците ще го очистят. Нали ще докаже, че вирусът е разработен в САЩ.

9

Анонимен

преди 4 години

калеко е кону нист,неможе без да напише коментар,иначе няма с какво да си купува хапчетата ама тук се прави на всезнайко

8

MaйMyната

преди 4 години

Има връзка да, с кока вируса

7

Анонимен

преди 4 години

Китайците замитат следите.

6

дедо Ташунко

преди 4 години

ЦРУ.

5

кит кат

преди 4 години

моята версия е че, двамата са работили по по нещо в разрез с етиката . убиецът го загризва съвестта и моли убития да спрът работата си - той отказва и ...БАМ БАМ

4

Кво речи!?

преди 4 години

хахаха, в модерни времена живеем, в европа се колят ядрени физици влезли в спор за произхода на човечеството , в сащ IT специалсти с 5-цифрени заплати, дано българските им колеги не започнат да им подражават

3

47874

преди 4 години

Колко още трупа ще бъдат открити... Колкото и да са, няма да бъде заличена пълната неподготвеност на държавите за биологическо нападение. Виновни са всички правителства.

2

Анонимен

преди 4 години

Вижда се почерка на ЦРУ.Спомнете си убийството на прзидента Кенеди и после как убиеца му се ,,самоубива".

1

Калеко Алеко

преди 4 години

Ами те конспиративните теории тръгват именно от страни като Китай и раССия ... Може би е случайна смъртта на доктор Бинг Лу ... Може би е случайно и че лекари критикуващи путин падат мистериозно от прозорците на болници - вече има три такива случаи на медици борещи с/у Ковид-19 в Раша и позволили си да отправят критики към товарищ путин ... !!!