70

Анонимен

преди 4 години

До ЕшелонАко не преразгледаме ценностите си и не помислим, кое е жизнено важно за обществото и цивилизацията, наистина ще се върнем в пещерите. Но не по собствено желание, както го представяш, а поради естествени процеси, които не зависят от нас.

69

Край

преди 4 години

Благодаря ви че спряхте това мъчение български "професионален" футбол.Разбирам че стотина тариката ще се регистрират в бюрата по труда, дъртите тумбаци ще се пенсионира и няколко хиляди панелни *** ще останат без единствения смисъл на жалкия живот но всичко това ще го понеса с огромно облекчение и удоволствие. Даже и Тити ще го изтърпя да пореве няколко месеца.

68

Ешелон

преди 4 години

Какви са тези ***. Както споменаха в друг коментар то можем и без книги, музика, компютри, ток и без църкви можем, ама те останаха отворени ( едни други се подкрепят. пълна мафия са тези цъкрви и нищо повече) . Но затвориха кината, театрите. Фитнесите затвориха да няма човек къде да се разтовари. Да вземем да се върмен и в пещерите чиста работа. Нямам думи. Пълни ***!!!

67

До 65

преди 4 години

Испанските футболни клубове много отдавна се самоиздържат, това бизнес като всеки друг, виж в България както винаги се чака държавата да помогне, просто ни е такъв манталитета.

66

Анонимен

преди 4 години

Правилно! То при нас между футбол и театър и без това няма съществена разлика.

65

Анонимен

преди 4 години

Спортът не е само футбол. Има сума ти други спортове.Така че не може да се каже, че като няма футбол не може да има спорт.

64

Анонимен

преди 4 години

вирусът показал съществените неща в живота - не само ги е пказал, а ги и показва в момента. И да, можем и без футбол и ресторанти за два месеца. На теория толкова е нужно, за да "изчезне" вируса, но не и в ***. Тук докат не вземат да се вмирисват трупове по улицат, Ганиос няма да повярва във вируса, зер не го е виждал с просто око.

63

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че не можеш да забраниш футбола. Но футболните клубове трябва да се оправят сами. Щом са толкова популярни сред обществото, както пишат някои, ще се справят. Ако ще и с дарения от частни лица. Но без държавна помощ, стадиони и съоръжения от държавния бюджет и т.н.

62

Кътю

преди 4 години

Театралите никой не ги е спрял. Може да са странстващи артисти като през средновековието. Да изнасят представления на улицата, ако има кой да пуша стинки в шапката. От кина няма нужда, да ми искат 15 кинта за билет, 10 лв за пуканки и 3 лв. за минерална вода половинка. Имам си Замунда и голям тв с прекрасен саунд. Фалит на кината

61

bam

преди 4 години

Изключително примитивна статия! Сигурно можем и без литература, музика и контакти с нови хора. Примитивизъм в действие. Чиста проба ФАШИЗЪМ, ако някой ме разбира!

60

Гост трол

преди 4 години

Абе "Днес", от тая статия не се разбира, какво общо има между мачовете, театъра и селското стопанство - лично аз видях, че не само сте изпуснали съдържание между изказването на професора за театъра и мачовете, ами сте и допуснали изречение без читав глагол в следващото, за селското стопанство - оттам не се разбира, кой кум, кой сват... И аз идвам тука, да коментирам, че мачовете и теътърът, не са ненужни неща... Йооо... Няма пък да гледам видеото, за да "проучвам", какво сте искали да напишете.

59

Анонимен

преди 4 години

Именно "несъществените" неща ни правят хора. Затова сме цивилизация, заради "несъществените" неща, ниачи сме природа.

58

Анонимен

преди 4 години

До .!. без театър, футбол, селско стопанство, хранителна промишленост. информационни услуги, търговия, транспорт!В статията това изречение е без глагол, затова вероятно не си го разбрал правилно.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"аз не знам да има таван на доходите на лекари и учени."Ако си на държавна работа, има и още как. И не е само до доходите. За материалната база в болниците и лабораториите не се дават толкова пари, колкото за футбола.

56

Анонимен

преди 4 години

Само на скално катерене да се видите че късането на салфетки и симулациитепо терена са за присмех, а не за подражание.

55

Анонимен

преди 4 години

Прав е, без кина, театри, футбол, ресторанти, си може. Абсолютно съм съгласен.

54

Готина мацка

преди 4 години

Има много видове спорт, но футбола изобщо не е важен и за това съм съгласна. Вървете по планините да карате колело или да тичате. Много е лесно.

53

xaxsas

преди 4 години

Нямам думи за статията. Липсващи думички, двусмислени изречения, нови абзаци в нищото. :}

52

Анонимен

преди 4 години

До До 32Значи преценката на феновете за ползата на футболистите за обществото е била погрешна. Дори са били смъртоносно вредни, предвид известното за началото на епидемията в Италия. А защо слагаш футболистите и лекарите на един кантар? Това някакво продължение на мисълта за футбола и театъра ли?

51

Анонимен

преди 4 години

До испанкаКакво общо имат Меси и Роналдо с вируса не ми става ясно, като изключим дивашката завист? И един качествен лекар или учен, има възможността да печели неограничено количество пари и много от тях го правят - аз не знам да има таван на доходите на лекари и учени.