79

BG

преди 4 години

Какво ли не правят наркотиците !

78

Анонимен

преди 4 години

без коментар "80% от живущите в блока се подписаха"

77

Анонимен

преди 4 години

Клипа е незаконен и всеки добър адвокат може даже да извлече дивидент от това.Направи ми впечатление снимката, колко лъчезарна и красива е тази жена.

76

eve1

преди 4 години

Като гледам хайлайфа на България,съм благодарен,че съм от простолюдието!

75

Анонимен

преди 4 години

Това момиче получи от съдбата златен шанс.Поради твърде ранната й тогава възраст, можем да разберем увлеченията йпо разни "знакови" по онова време индивиди. Но имаше достатъчно време да порасне, да започне трезво и правилно да оценява нещата и да си намери достойно място в живота. Беше много популярна и интересът спрямо нея беше голям.Не само се затри с този ху.ли.***, ами и възприе неговия манталитет, а той не я уважава, въпреки че му роди дете.Жалко, че съдбата й се разви така.

74

Анонимен

преди 4 години

До TT а на теб ти стига либералната демокрация, която само това знае да праща хора в лудницата и да им взема децата

73

Анонимен

преди 4 години

До баба мара Верно е бабо, че имате един такъв във входа дето рита и краде, но иначе добро момче е бабиното ви дете нищо че гаменче е

72

TT

преди 4 години

Та тази и трябва не арест, а психиатър...

71

Анонимен

преди 4 години

Този на снимката до нея,да не е Жорко ? И той нещо много оцъклен ми се види!

70

Анонимен

преди 4 години

До Krom, ми да беше проявил и малко милост и човещина, но трябва благородство за това...

69

Krom

преди 4 години

Питам се колко "усилия" е положила за да удари дъното на падението? Хубава жена, Бог дал всичко за да върви напред, обаче? След толкова години като собственик на Визаж, след толкова години по скутовете на най именитите мутри да стигне до тук? Честно, на мен лично ми е тъжно. Жалко.

68

Леке до 68

преди 4 години

Ако заблъска твоята майка , ти ще проявиш ли човечност!? Хайде, моля, без излишно лицемерие!!! А това, че е обиждала хората и чрез покойния баща/съпруг в семейството им??? Към тези хора няма ли да проявиш човечност и разбиране! То бива наглост, но вече прекалявате с онова изкукундрелче, което обвинява хората, че били фашисти, комунисти и резултат от либерална демокрация (ко рьечи?!), понеже са възмутени от поведението на тази!!!!

67

Анонимен

преди 4 години

син сити е погубил не малко футболистчета и манекенчета...ама човек за това има глава на раменете си,за да мисли с нея...да се оправят,то ако беше толкова лесно,всички щяхме да сме като нея!ама представяте ли си жени и тачо слушали на балкона лучано павароти!!!а защо не камелия и азис!а?!за какво им плащаме?за да слушат лучано павароти...я веднага чси да идва и да изхвърля от апартамента!

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонименхайде стига глупости...българскит бизнесмен е на принципа хахо-хихо и после тихо!ако жени е истинска бизнесдама би трябвало да се е застраховала преди кризата за лошите времена,които настъпват за всички.в противен случай чси и вън от жилището.българинът за пореден път доказва,че не става за бизнес.

65

Анонимен

преди 4 години

жени калканджиева е глупаво и разглезено момиче и то много...имаше добър старт 1995 г.,когато стана 6 по красота в света.това беше нейния голям капитал,който тя пропиля.а можеше да стане световноизвестен корифей в света на модата...няма да е зле да седне и да изгледа биографичните филми за ив сен лоран и шанел-световните господари в модата и ще разбере как се става велик.пътят им е трънлив-но те се отдават на философия,класическа литература и музика,живопис,а не на чалга простотии,алкохол...

64

Ужас

преди 4 години

Няма ли някой силен мъж дет уж харесва красивите жени, да помогне да милата Евгения, да даде там 2000 за адвокат и още 5000 за мъжа и, че милата се е обяснявала по твто че нямат пари да си платят сметките? Амат от тоя измислен хайлайф на България.

63

Анонимен

преди 4 години

Как нямаше един човек милост да прояви, че жената е в беда дори да е виновна тя, макар,че е родила и отгледала чудесно дете, освен един двама по интелигентни другите сте комунисти и фашисти в този форум, апогей на либералната демокрация.Господ да и е на помощ на хубавата Жени в тия тежки времена.

62

чалгата не прощава

преди 4 години

Тя и кака Софка плака и вика за помощ, но после пак с нейния *** се събра, щот гледа мръсно и се прави на батка

61

баба мара

преди 4 години

изгонете ги тези наркомани и побоиници от блока и ние имаме един такъв вблока

60

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН ПОД НИВОТО ТИ БИЛА АМА Я КОМЕНТИРАШ, ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО МАЙ А