65

да изгоните

преди 4 години

80 годишна от кардиологичен преглед е престъпление от лекарите.

64

Чакате пари европа

преди 4 години

Получавате един голям среден заради корупцията.

63

Не извратен тип

преди 4 години

Колко ли пари получава генерал Чикатило за да изнася лъжи по медиите ?

62

Анонимен

преди 4 години

Абе,"хора",маймунки,я кажете от два месеца насам има ли въобще починали хора от други болести,освен от кУроната?!Да не ни го зачукват чрез нея,като и приписват хора,починали от други болести?!Някой въобще познава ли познат човек,починал от коронавируса,или ни поднасят (дез)информация,за да ни държат в една изолация,очертаваща се като безкрайна,ОСОБЕНО,КАКВАТО СЕ ЗАДАВА С НОВИЯ ЗАКОН,който ще действа безсрочно,на приципа на "ужас безкрай" - уж си "свободен",ама си все нащрек!

61

123

преди 4 години

Гербавите излъгаха народа и разрушиха икономиката. Обслужващите ги медии продължават с пропагандата за фалшивия вирус. ГЕРБ води геноцид срещу народа.

60

Затворко

преди 4 години

До 40077Като имаш предвид че на всеки заразен се правят по два теста и после още два да се види дали се е излекувал се оказва че са направени 2000 теста на един милион човека. Тогава може да се сравним с някой неизвестен в океана остров.

59

Веселяка

преди 4 години

Когато и генерала и останалите от "щаба" започнат да работят по специалностите, може да се оправим. Факт е че от направените оскъдни тестове се оказват 10% заразени, което означава около 500 - 600 хиляди в страната са заразени или прекарали вируса. Тогава може да се каже с голяма вероятност какво следва да се направи, а сега все едно сме слуги на Борисов и компания.

58

офлеее

преди 4 години

тее с тая про*тотия нема да спрат докато хората не издивечт или не удатър дъното ...

57

djasra

преди 4 години

Защо не пишете за приетите днес закони?Легализиране на иманярство,както по-рано на лихварите.Облекчен режим за най-големите зверства и убийства,без доживотен затвор.могат да ни убиват по-възможно най- садистичния начин,нас,близките ни,децата ни срещу минимално "наказание"

56

Анонимен

преди 4 години

Е що не затворихте НС?Трима заразени,на другите над 200 контактували непрекъснато с тях 20 дена без маски на закрито нищо им няма,даже не ги карантинирахте.Тестовете видяхме,че са ненадеждни-починалата лекарка,изписана с два отрицателни от ковид теста и уж починала от ковид след това.Тестване на гета и старчески домове,в които няма как да няма сериозно болни от какво ли не и да ги включат в стъкмистиката.Като сме овце,така ни се пада.А докато блеем НС прие закони да могат даниубиватбезнаказано

55

Анонимен

преди 4 години

Поредната грозна и лъжлива манипулация на коремния хирург.НЯМА РЪСТ , НЯМА! ВСЕКИ ДЕН СЛЕДЯ ЛЪЖИТЕ НА ВЕНЦИ И ОТКРИХ СЛЕДНАТА ПРОСТА ЗАВИСИМОСТ:ПОВЕЧЕ ПРОБИ-ПОВЕЧЕ БОЛНИ ,ПО-МАЛКО ТЕСТОВЕ-ПО-МАЛКО ЗАРАЗЕНИ!Нормално е от 150-200 теста да има 10-20 положителни , а сега при 1200-1400 теста положителните да са 50-70.От началото на менте-епидемията броя на починалите среднодневно е НАМАЛЯЛ С 10%.УЖ ИМА ЕПИДЕМИЯ , А ПОЧИНАЛИ НЯМА. И почти всички са с други по-страшни болести.

54

сара

преди 4 години

"Андреа Амон, заяви, че пикът на вируса в Европейския съюз е преминал, но България е единствената, в която дори се отчита ръст."Важното е да сме единствени. Другите като правиха масово тестове ние си обяснявахме колко е излишно това.

53

N.B.

преди 4 години

най големия провал е че държавата не помогна на хората без работа но остави сметките да си вървят...въведе псевдо помощ с кредити и 60 40 за определени фирмици

52

ognyanz

преди 4 години

Да не се препираме, рано е още да се каже дали е успех или провал. Ще зависи от това как ще продължи оттук нататък. Добре е че са изолирали "маалата" в Ямбол, но най-критична си остава София.

51

Анонимен

преди 4 години

Не смятам че е провал. Точно обратното. Най ранните мерки и една от най добрите авторитетни информационни кампании. От там насетне, и преди и сега личната отговорност не е отменяна. И няма силова структура която да озапти тези които не осъзнаха и не желаят да се нагодят. На тях ще им сипва живота, къде ще загубят роднини, къде приятели, а някой ще получат и дела за това си поведение. Държавата не е абдикирала, просто такова е общото ниво на народонаселението. Няма власт която да превъзпитава.

50

Проф. д-р.

преди 4 години

Kажете ми колко заразени искате утре, аз ще наглася обема на извадката и таргетната група за тестване, за да ви докарам бройката.

49

40077

преди 4 години

От този сайт - worldometers.info, може да се види е колко впечатляващо е "масовото" тестване в БГ - 7618 теста / 1млн. население, като по този начин ни изпреварват и страни като Панама, Джибути, Бутан, и др.Хвала...

48

аз-ът

преди 4 години

До аз-ътпровала е за всички тези, които въпреки мерките отиват на агне и бира, а ние всички ще сме затворени, заради тях, правителството и щаба си дадоха навреме и адекватни мерки, но *** не спазва, това е!---тъй-тъй претопляй опорката. Само, дето забравяте гербераслъка, пляскачите и нощ-арите, че още преди хората да излязат по Великден, на 2 пъти им обещавахте, че еййййй сееггааа ще дойде ПИК-а. И те и затова излязоха, щото вече не ви бръснеха за сл*ва. ВИЕ И ТОЗИ МАНДАТ НЯМА ДА ИЗКАРАТЕ

47

аз-ът

преди 4 години

ПРОВАЛ ! Това е точаната дума, която може да опише начина, по който Герб и НОЩ се справиха с вируса. Понеже ще продължават да се увеличават случаите, точно в жегиите юни/юли ще се върнат мерките. Докато другите ходят по парковете ние ще кибичим на опечената тераса. Провал за жинирал Плеш. И на Борисов ще му е все по-трудно вече да скрие този провал. Реално в момента правим това което МАнгъров каза. И що го плюхте? Що ни държахте затворени? Що унищожихте бизнеса и съдбите на хората?ПРОВАЛ !

46

Анонимен

преди 4 години

Покажете графика на тестовете бе мошенници ! На всички е ясно че се увеличават единствено броят тествани. На правителството много му се услади извънредното положение.