153

Анонимен

преди 4 години

Докторите от парламента да вървят да помагат на Видин заедно с тези от щаба, които забъркаха тази каша.

152

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса е гадна ционистка измама чрез която световното еврейство цели редуциране и поробване на човечеството чрез смъртоностните нано ваксини на хазарина Бил гейтс и масова чипизация .Не трябва да позволим това.

151

Анонимен

преди 4 години

Рук в Испания лекари започнаха да си признават пред медии,че са били принуждавани от вишестоящи гактори в СЗО да лтжат за вируса и да преувеличват (жертвоте)

150

Анонимен

преди 4 години

Бе само да попитам защо плешивия коремен хирург редовно ходи на инструктаж на улица козяк.даже вчера на Гергьоден Ментардбийски беше пак на посещения при посланик Мустафа която в знак одобрение за добре свършена работа подари на Ментарджийски подарък - някаква карртина

149

до 156

преди 4 години

Предобрил си с Дейвид Айк и други такива. Може би е време да потърсиш професионална помощ.

148

Анонимен

преди 4 години

Нали нямаше да има брифинги, пак ли са изкарали куклата на конци? Банкянския само скача от едната крайност в другата.

147

Анонимен

преди 4 години

Гледам сега на запис предаването на Дългия от 4 май, където Годжи е в ролята на Мутафчийски- паднах от стола от смях!

146

Анонимен

преди 4 години

Време е независими вирусолози и епидемолози да изкажат мнението си по въпроса за мерките кои да ги има и за цялата ситуация дали да се притесняват хората. Но това няма да се случи разбира се, няма да е изгодно за мутрата и за шайката

145

Пешо

преди 4 години

Една маторица търсеше Мутафчийски и квичеше, че са го скрили. Защо не е на брифинга за да го пита, каквото иска?

144

Виолета

преди 4 години

Защо нищо не се съобщава от Щаба, нито в централните новини, за тревожната обстановка в Пазарджишката областна болница? Интензивното отделение е с 10 заразени медици, има заразени пациенти и във вътрешните отделения. Инфекциозното отделение вече не приема пациенти. За тези факти можем да прочетем само в Пловдивския вестник "Марица". Има данни за болни от ковид 19 от ромската махала в Пазарджик, но тестове на контактните лица не се правят. Защо?

143

Кьормеков

преди 4 години

Уважаваният от всички българи "деполитизирания" генерал Мотафчийски,тази сутрин,вече познавайки журналистите кой от коя хранилка е,на въпрос от Балабанов 7/8-ТВ,той отговори с въпрос.Ако една слаба,*** негова колежка беше си задала въпроса,Венци щеше да отговори напоително,подробно за да се хареса на шефа й от сайта,всички знаем,кой е той!Никой не е очаквал,че проф. Мутафчийски,пригласяйки на началника си, ще изпадне в подобна ситуация,която по всичко личи,ще си остане трайна.

142

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросНали нямаше да има брифинги - ко стана? Пускам телевизора и пак униформения чете статистика.ми не го гледай ве каскет. Аман от разни радини вълнения.

141

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросКак са сигурно че са починали от корона вирусти трябва да си от 7/8 чалга ТВ. Само те могат да зададат толкова малoyмен въпрос.

140

Бойкотъпкач

преди 4 години

Електорат, още 48 заразени и Бойко ша ва окауши!;)))

139

майтапчия

преди 4 години

От както дойде корона вируса, в Европа започна успешна пенсионна реформа.Мисля,че няма да се влоши икономическото състояние.Парите от пенсионните фондове ще помогнат.

138

Въпрос

преди 4 години

на починалите някой прави ли аутопсия?Как са сигурно че са починали от корона вирус

137

Анонимен

преди 4 години

Цирк "Коронавирус".Директор - Бацо Банкянски.В главните роли - клоуните Венци Мурафета, Тодор Кантара, Ангел Локума.Представления: Всяка сутрин - 8.00 ч.Всеки следобяд - 17.00 ч.Извънредни представления - Във всеки възможен час на денонощието, по устна заповед на директора.

136

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е епедимиолози и вирусолози да поемат нещата, не само на централно ниво, а и на областно. Всеки да си знае мястото и специалността. И аз да се изкажа, като един всезнаещ българин. :)

135

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 4 години

Защо правителството и щаба не кажат, че този вирус в България, дойде от всички Българи който работеха в чужбина, там те нямат здравни осигуровки, болниците не ги приемат, голяма част работят нелегално, други в сферата на хотели, барове, и т.н... Да бяха затворили всички граници, сухопътни, морски, въздушни още февруари месец, до юни, юли, докато е необходимо, и онези да си стоят по чужбина, а ние какво, изпратихме им БЕЗПЛАТНИ самолети и автобуси за сметка на нас Българите...

134

ДДРОнег

преди 4 години

ОК , разбрахме колко са заразените, но колко са болните ???!!!Плашат ли ни, или ни предупреждават, разликата е качествена !!!???И тези които се разболяват, колко от тях са тежко болни, колко са леко болни и колко го прекарват без симптоми ???!!!Щото и от вирус херпес го имаме всички или почти всички, ама не влизаме в инфекциозно, нито болнични ни дават !!!Досега не разбрах - опасен ли е този вирус за здрав човек и доколко е опасен за човек с други заболявания или на възраст - няма точно инф