146

Анонимен

преди 4 години

До министъра кон.Ама другарко от другарската на наши и ваши партия. Колко пъти да го повтаряме.Че хората са от 2 месеца без работа,а вие ги пращате на почивка? Много българи ще пропуснат морето тази година! Не че им се иска,Но трябват и пари за него нали?!

145

кобра грозна

преди 4 години

И за любовница не ставаш на някой големец!

144

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова, остави ги хотелиерите и ресторантьорите по морето да умрат от глад. Стига си се чудила как да им напълниш гушите и как да докараш руснаци.

143

Blu blu bluuuuuu

преди 4 години

Ангелковаааа, и аз имам един безплатен чадър....у гащити ми е!!!!

142

Анонимен

преди 4 години

До MadSlavтой балона се спука отдавна и затова миналата година повече от половината хотели по черноморието бяха обявени за продан...ако има кой да ги купи,разбира се!този сезон ще бъдат добавени още хотели заради дългове и слаби обороти!това се очакваше от доста години.

141

До 153

преди 4 години

Не не, дай си е-майла що те е страх? Ето аз ще застана с името си и ще те поканя и да се убедиш на живо. А колко европейски пари давам и колко плащам ти си последния, който ще разбере. Нито си одит, нито си агенция по труда, нито си ми някой на който да се обяснявам. Ей, бай *** още не те познава и вече те е заплюл до луната... Слез на земята бе ***. Първо, се научи обосновано да излагаш тезата си да те разбера, че това с китаеца не го разбрах.

140

MadSlav

преди 4 години

Всички видни хотелиери знаят, че по добър клиент от българина няма, но не искат да си го признаят на глас. Презастрояването, отношението, качеството на храната и какво ли още не изгони хубавите и платежоспособни клиенти в съседните държави.Сега всички "чужденци" идват с гривнички, ядът и пият ***, нямат 2 лв в джоба, но са на море, а баровете и заведенията само ги гледат и не стъпват там.Хайде, успешен сезон тарикати и гледайте, да не се спука балона, че тогава......

139

До 148 от Хотелиер

преди 4 години

Абе *** и с името ще изляза. Имам хотел 150 стаи на уникално място. Дай е-майл и телефон ще ти пратя инфо, можеш да провериш където ти е кеф да си биеш главата и да се увериш бе ***.

138

Анонимен

преди 4 години

До Митьо хотелиерБай ***, бай *** :) Като те гледат от хиляди километри изглеждаш забавен.

137

наблюдател

преди 4 години

пак се развихри темата - БГ или Гърция - истината е една в БГ има изключителни места по Черноморието на много висока цена, а другото е леш. Както и в Гърция, но там такива места са по 2 в евро. Затова масовката от бг с пълни багажници ядене и пиене към селото в Гърция да върти скарите

136

Анонимен

преди 4 години

Не сериозни теми. Чадърите та чадърите.Не е само чернморието в БГ. Има хубави планини, язовири, реки.

135

Абе

преди 4 години

какъв туризъм какви безплатни чадъри това лято? летят до черноморието, две седмицикарантина в хотела и после хайде обратно кой от къде дошъл..

134

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам да дам 20 евро за гръцки плаж, отколкото 20 лева за български.

133

Анонимен

преди 4 години

Платеното зачъдъряване на всички български плажове е пагубно за туризма ни, но може ли една секретарка от ПЖИ да знае това ? Тай и на нея селфита с холивудски звезди на червения килим .

132

Хотелиер

преди 4 години

Абе стига с тиа комплекси, че някой към чужденците се държи по - добре, отколкото с българите. За мен като хотелиер е важен всеки клиент. Аз предлагам условия, не ме бърка кой ще купи пакета, каква националност е. В този бранш има много колеги професионалисти и да не ви напиша коментари точно от българи, колко благодарни са. Проблема на пазарната икономика е че всеки се прави на бизнесмен от нещо, което не разбира. Избора е ваш, но да плюете по България,пак казвам марш, където ви е Кеф

131

Пижо

преди 4 години

Както и предполагах - безплатни чадъри, ама не съвсем. Само на някои места (на 10 км. от населеното място) и на по 10 кв.м. или по 10 чадъра на плаж. Балони, балони, балони.

130

До 139

преди 4 години

Митьо,затова бягат туристите от вас.Заради простотията ви.Всеки клиент трябва да се уважава,независимо дали си е поръчал таратор или черен хайвер на препечена филийка.

129

Анонимен

преди 4 години

Хората отиват там,където им предлагат по-добри условия-хубава храна,чисто море,чистота в хотелите уважение от персонала.Другото е бла,бла,бла.

128

Светозар

преди 4 години

Недейте лъга, бре ! В България чадъри и шезлонги били платени, в другите държави безплатни. Да не би в Гърция и Италия, да е комунизъм ? Там си е върл капитализъм. Тука просто пишат разни туроператорски фирми, дето си вардят хляба. Гъркът и италианеца ще ти дадат нещо безплатно, заради черните ти очи. Да, бе. И да ти дадат нещо безплатно, цената му е включена в други работи. Не заблуждавайте и не лъжете хората.

127

Анонимен

преди 4 години

Ангелковаааа,в Гърция чадърите са безплатни,достатъчно е да си поръчаш една минерална вода или кафе,а ти тепърва ще мислиш дали и къде да са безплатни.От такива министри-*** като тебе държавата,и в частност туризма са на това дередже.