281

Въпрос до 308 Некой

преди 4 години

Вземи малко почети погледай различни канали на различни езици и после коментирай.Преди 2 дни по немската TV RTL след като немците правят по 32 хиляди теста на 1млн. и бързи тестове за антитела по огнища и населени места казаха че в Германия ще бъде заразено 0,37% от населението.Вчера австрийците от техен Институт оповестиха че 0,11% ще бъдат заразените до края на кризата.Защо след милиони тестове в тези държави смятат че под 1% ще бъдат заразените а у нас 70% както казва Мангъров,Слави,***?

280

И.Вазов

преди 4 години

Май Тиквун се усети или някой по-умен от него "го светна" и за това реши да ни оставина произвола на съдбата ! Защото му стана пределно ясно, че това мързеливо и крадливо чергарско племе на Балканите . . . е достойно да изчезне от картата на Европа !?

279

Malee

преди 4 години

Аз като *** ( явно ) ще си седя вкъщи , пък тия дето и маските свалиха и ядът чесън,че нищо не ги лови, нека да пълнят болниците. Аман от бастуни в тая държава. 100 Българина да питаш всеки има решение срещу коронавируса и всичките различни. *** НАРОД ***

278

да,да ама не

преди 4 години

При толкова коментари тук, ще се намери ли някой да е прочел или поне да е чул за закон за защита на населението при бедствия и аварии! Много си е добър закона! И не е отменен! Действащ закон си е! Според този закон КОВИД си е бедствие отвсякъде!"Готвят" нов закон за след извънредното положение! Законотворчество до дупка!? Защо!?И сега като драстично се вдигна бройката на заболелите в Германия - какво правим?!"Олабване - затягане"!Хайде със здраве - аз сядам на масата!

277

Веселяка

преди 4 години

До Мале па глупостиТи май идваш от луната. Поне слушай няколко източника като не можеш да четеш как става заразяването и как правителството се стиска да направи масово тестване на хората за да има ясна картина и да вземат адекватни мерки. Но от тестовете явно не могат да откраднат затова магистралите и ремонтите са важни, а робите да стоят в клетките.

276

Анонимен

преди 4 години

Здравейте *** как сте пазите ли дивана. Ало защо продължават да се прибират прокажени и защо не се изолират в някой мутренски хотел до изтичане на карантината им. Защо не се тестират на летището. А онези двете прокажени отидоха чак до Хаскьой и заразиха цял Автобус плюс всички с които са имали контакт. В тая кочи, на имали поне един с МозАк който да мисли. Или шлангажията прибра 812 милиона евро които му дадоха триполовите за справяне с КУРана вируса и ви прати да пасете трева.

275

добро утро

преди 4 години

До АнонименСамосъзнанието определя бита !!! И да ,хората ще са виновни,онези дето не спазват никакви правила и вярват ,че света се върти около тях!

274

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да стане, колкото и да бъдат жертвите виновни ще са хората. Ще бъдат навиквани и обиждани от баш Тулупа!Не чакайте отговорност от щаба. Те си биха камшика като видяха, че ситуацията излиза извън контрол!Живейте си живота, пазете се и помолете се на Бога, а днес и на Св. Георги да ви пазят!Честит празник на именниците!

273

Анонимен

преди 4 години

До НЕКОЙ 315Говориш пълни ГЛУПОСТИ !!!Никой нищо не е преболедувал.Всички контактували с вируса са не повече от 10 хиляди.Престанете да повтаряте мантрите на фелдшера Мангъров.Той е един ***.П.П. Занимавам се със статистически анализи!!!

272

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Ами , що сам не се предложи на Борисов , щом си умен , говориш по добре от професора и разбираш повече от него , за да НЕМА КОРУПЦИЯ ,БЕ..312...ХА,ХА,ХААААА..

271

Барба Ганьос

преди 4 години

Честит празник, Ганчовци. Наздраве и всички днес дружно да се пръснем от агнешко. Напред, ***!

270

НЕКОЙ

преди 4 години

Това е нищо. Абсолютно нищо. Ако се направят тестове на цялото население, ще се види, че половината вече са го преболедували, а поне 200 хиляди в момента са заразени.

269

БЕЗ ПАНИКА ,БЕ...

преди 4 години

КОМУНИСТА И ПРОСТАКА СА ВЕЧНИ!Т.ЖИВКОВ И СОЦИАЛИЗъМА МУ ... ВИ ЧАКАТ В ОТВЪДНОТО !

268

До 311

преди 4 години

Така е. А Бойко е светец и ние всички сме ***.

267

Анонимен

преди 4 години

До: номер 307 (Нищо ви нема ,бе...)На мен лично нищо ми няма. Ама за тебе... не съм сигурен! Нищо ли ти няма?Аз не съм по-умен от генерал Мутафчийски, но поне мога да говоря и да се изразявам по-добре от него. Отдавна трябваше да го махнат, но нали е личен приятел на другия генерал, Бойко, затова трябваше да го търпим, той сам се изтърва без да иска. Това ако не е корупция, не знам какво е?

266

Анонимен

преди 4 години

Вижте какъв президент са си избрали американците - кара ги да пият дезинфектанти.Българинът е интелигентен, западноевропеецът е прос. Американецът е много прос.

265

Анонимен

преди 4 години

Този на снимката новия "ген. Мутафчийски" ли е?

264

Анонимен

преди 4 години

*** е *** и трябва да бъде третиран като такова!!!Който не го осъзнава значи няма минимални когнитивни способности (=***).Самосъзнанието при *** е виртуално понятие с нулева стойност.Вижте какъв премиер са си избрали и .....айде нема нужда.

263

Анонимен

преди 4 години

Вместо Манъра да си каже - ето, ще получа стаден имунитет, имам късмет да мина този вирус и да се имунизирам, - той получил паник атака?

262

Нищо ви нема ,бе...

преди 4 години

НАЛИ СТЕ ПО-УМНИ ОТ ПРОФЕСОР МУТАФЧИЙСКИ ..??!!!ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЕТЕ И ТОВА...ХА,ХА,ХАААААААААА...НЕКОЙ ЩЕ ГО ПРЕЖЕВЕЕМЕ ...ДРУГИ НЕ!КВО ТОЛКОВА...??! СПОКО ...!