49

зле

преди 4 години

За съжаление някои няма да си взимат поука от ситуацията сега и ще отблъснат с противните си обноски и последния български курортист,който ще предпочете Гърция и Турция.

48

Анонимен

преди 4 години

Парите са малко но ние ги чакаме с нетърпение защото няма къде да работиме и те се възползват от това

47

Анонимен

преди 4 години

... летния сезон...До къде ще се лети и на какви самолети? Твърда цена 1250 лв. / час - естествено. За целия сезон може и малка отстъка по договорка!О, това не е моя форум, а не ми се трие четете!

46

До 46

преди 4 години

Кви кекс робини бе ***??? Има агенции оформяш документи, вкарват ти студенти и ги надначаваш на работа по трудовия кодекс на България. Аз си имам бизнес и ме боли фара, че някой, който не знае бъкел английски език или руски ми иска 3000 лв заплата... Да не ме е ударил лудия. Сто пъти по доволен съм от украинците и с българи бачкам ама са по - малко

45

Анонимен

преди 4 години

Не се хващайте на въдицата,коронния номер е да ви забавят заплащането с 1 месец,след това ви дават 1/2от нея,в края на сезона още 1/2. Другата заплата я забравете.Осигуровки на 2 часа,работа по 12,14 и повече часа без почивен ден,спане в подземна мухлясала дупка,ужасна храна.Нищо няма да спестите.Не си губете времето,намерете си работа в София или Пловдив.

44

До 44

преди 4 години

Знаем го ние тоя персонал от Украйна. Да видим кога ще те гепят за сводничество и трафик на кекс-робини.

43

морски

преди 4 години

Много ми е интересно, как при тези ниски заплати и подигравки, няма убити работодатели. Или има ама ги крият и пишат битов инцидент.----------------------------------------------------------------------------------------------------------Не мисли, не разсъждавай - не си за тази работа.Питай твои хора запознати с нещата, те ще ти кажат.

42

Анонимен

преди 4 години

Аре бегайте в Гърция на плаж и не се връщайте! Ние пък сме умрели българи да идват от някоя панелка от Софето и докато разтовари чантите от МЕТРО от багажника, целия персонал му тича да му помогне, та и вода си носи по 10 л... Чужденците хем благодарят, хем ти е кеф да работиш с тях.. Пък и персонал от Украйна си вкарвам, то са старателни студенти и благодарни и не мрънкат като нашите

41

Анонимен

преди 4 години

"Обявените заплати за готвачите са между 1000 и 1 250 лева"------Това е някаква подигравка .

40

Хан Крум

преди 4 години

Мутраците хотелиери и ресторантьори сериозно ли предлагат някой да им работи за жълти копейки?Ами да назначат жените и децата си на такава заплата. Хем ще икономисат от фонд работна заплата. За такива заплати персонала който ще им работи ще искат да си изкарат двойно и тройно от мен - ама го няма майстора. На Корфу една възрастна сервитьорка гъркиня ме гони 300 метра за да ми върне ресто от 1 евро - аз се изпритесних, че не съм си платил а то женицата искала да ми върне пари.Да я разцелува човек

39

Анонимен

преди 4 години

Иконом значи Домакин така е при нас в хотела

38

House M.D.

преди 4 години

Търсят, ама на тия заплати няма да намерят. За по-малко от 3 000 чисти - да забравят за персонал.

37

Ник

преди 4 години

Хубаво , че търсят персонал , ама да кажат първо дали и с какво ще им плащат !

36

Анонимен

преди 4 години

Персонал йооок, да не съм луд цяла европа да ми се плюнчи на рецепция , за официални 560 лева и още 400 на ръка. Да ги видя сега как ще слагат украинци по рецепциите, смееех. И за два бона не се хващам.

35

Анонимен

преди 4 години

Какво ще рече - ИКОНОМ..човек с икономическо образование , който ще съветва собственика как да не плати на персонала ли??

34

анонимен

преди 4 години

А, аз ще почивам на Терасос! Какъв туризъм, все още не знаем какво се случва с този вирус! Едва ли ще ни е до почивка! Пък и с мизерните доходи ли ще спасяваме туризма?! Нас кой ще ни спаси?!

33

аз

преди 4 години

Към Гърция.

32

Анонимен

преди 4 години

По колко ще искат робовладелците за да работим това лято за тях?

31

Balkongo

преди 4 години

Аз тази година съм на Балконго. Ще си се пека от сутрин до вечер.

30

Gogo

преди 4 години

Дайте ми 2500 и идвам.