27

Анонимен

преди 4 години

До 30, бяхме бай *** и за това ще ходим с маски заразени от топките на Китай.Нищо не сме били, защото себестойността на произведените мотокорчета се използваше метала от тях!!!Добре че Русия ни помагаше.

26

муспи

преди 4 години

САЩ и Китай се обвиняват взаимно, но са съгласни в едно - вируса не е еврейски, а български. България и трябва да плати мулти милиардния дълг към световната икономика. Как - тя няма пари? - Но проблем - казва Синедриона, - има територийка!

25

Анонимен

преди 4 години

Тоя Западен модел когато сме го практикували китайският модел е бил още в топките на баща си.Нарича се СИВ и тогава бяхме преди Китай и Преди Запада.

24

Анонимен

преди 4 години

Май Запада още не знае че е легнал по корем и скоро не се вижда как ще стане.

23

Анонимен

преди 4 години

Не, никой няма от Шумен..

22

Анонимен

преди 4 години

Абе няма китайски модел няма западен модел, всички модели ще отидат в киреча след коронавируса. В света ще се възцари най-върховния модел на икономика наречен Путиномика.

21

Анонимен

преди 4 години

Нека да из пукат всички"жълтури" които тихо-мълком предизвикаха световната пандемия.Мъ рлячи с писменост от татуировки и сва стики!!!Лаборатории за смърт правят и лъжат!Само ядрен удар и на палм ще ги унищожи.

20

патилан

преди 4 години

Тоя климатик беше последната китайска вещ която купих през 2007-***.От тогава нищо друго китайско не съм купувал.И от него пишман останах.Разбери ,че китайски климатик е като руски телевизор отпреди 40 години-през месец го поправяш.Добре,че навремето тренирах по руският телевизор та сега с климатика се справих безпроблемно.Оттук нататък и игла китайска не купувам!

19

ANGKOR WARRIOR

преди 4 години

до 19:ем че то Старокхмерския си е на Санскрит ама не тва е въпроса въпроса е че идват Китайчугите тука без да знаят и дума Кхмерски и почват да подкупват политиците да им продават парцели на изгодни цени да строят Хотели и Казина и така се прокрадва тяхната експанзия.... хубавото е че местните виждат това и още малко ще ги търпят и ще им ударят шутовете... както е казал БУДА:това което САМ СИ НАПРАВИШ,НИКОЙ ДРУГ НЕМОЖЕ ДА ТИ ГО НАПРАВИ!!!!!

18

Анонимен

преди 4 години

и как мислите че западните лидери ще въведат планова икономика на пазари в които от 600 и кусур години властват частни фирми и интереси..това да не ви е Бг с несменяемия ББ ..

17

патилан

преди 4 години

А ти сменявал ли си ИПМ модул на китайски климатик?Защото аз съм и ти казвам,че следващият който ще купя ще е японски!Да по скъп е но е два пъти по икономичен.След 2 години на практика започва да става и по евтин!Китайски електроуреди съм разглабял и има само един таймер от който съм доволен.Ако трябва в нещо да има здравина-в никакъв случай китайско!След 3-тата година клопа и тропа.Механиката им е калпава разбираш ли?Не са по качеството китайците!

16

Анонимен

преди 4 години

За съжаление Света подцени силата на Злото и сега ще трябва да се пазим от себе си.Китайска Народно Демократична Република, означава желязно-дърво?!

15

Анонимен

преди 4 години

Как се превежда съкращението КНДР ???Какво се крие в това съкращение?

14

Ха ха

преди 4 години

Кротко и спокойно Китай ще заеме мястото което му се полага. Колониалистите ще трябва все някога да си платят сметката.

13

Анонимен

преди 4 години

Приказките за отказ от глобализация ще бъдат забравени почти веднага щом мине заразата. Хубава е идеята всяка държава сама да си произвежда, но да не забравяме огромната разлика в стандарта на различнитр държави, съчетана с вездесъщата Алчност за постоянно нарастващи печалби. Никой не иска да купува два пъти по-скъп климатик, само защото го е правил някой Райнхард в Германия, който взема три камъка в евро заплата.Ако не е Китай, ще е Индия...или ще налазят и Африка, но не и Европа.

12

ANGKOR WARRIOR

преди 4 години

ОТ 20 ГОДИНИ ЖИВЕЯ В КАМБОДЖА И ТУКА СЕ МЪЧАТ КИТАЙЧУГИТЕ ДА ПУСНАТ ПИПАЛАТА ДО НЯКЪДЕ СА УСПЯЛИ НО ВЪПРОС НАВРЕМЕ Е ВЕЛИКИТЕ КХМЕРИ ДА СЕ СЪБУДЯТ ОТ ЗИМЕН СЪН И ДА ГИ ИЗГОНЯТ ОТНОВО КАКТО НАВРЕМЕТО НАПРАВИ ПОЛ ПОТ ПЪК И ОСНОВАТЕЛЯ НА КХМЕРСКАТА ИМПЕРИЯ ДЖАЯВАРМАН ВТОРИ!!!!!

11

ANGKOR WARRIOR

преди 4 години

ДО 9:И КАК СЛЕД КАТО РУСИЯ Е СЪЩО ОТ ЖЪЛТИТЕ ВСЕ ПАК НАСЕЛЕНИЕТО ИМ 90 НА 100 Е В ОТ СЛАВЯНО-МОНГОЛСКИ ПРОИЗХОД!!!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Бре,бре,бре,мисирките от дДнес'а яко хулят по Китай!Да не би това да е новата"праведна"линия Веки?

9

Анонимен

преди 4 години

Василев, ти си интелигентен чук ндур, ходи си в ГДР при Меркел!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Може и да съм жесток и краен, но Китай трябва да бъде унищожен за безотговрността с която предизвика пандемията в целия свят.Бях чел отдавна, че кралят на "жълтите", ще иска да владее света и ЕДИНСТВЕНО Русия ще го унищожи!!!