15

Иванов

преди 4 години

До Унуфри: Ха-ха! Когато седнем на маса, да ядем и да пием, всички сме приятели. Но когато ножа опре до кокала, вчерашните приятели така ще те издънят.

14

Бойко уби Милен

преди 4 години

За никой не е тайна колко много Бойко мразеше Милен - заради неудобните въпроси ,с които не веднъж хващаше Бойко с нacpaни ***.Всичките хлапета в колата бяха деца на ГЕРБ функционери - синът на държанката на Порожанов, синчето на Лъчо-без-Мозъка (който се оказа е готов и детето си да продаде)Така и не направиха инспекция на аудито - въпреки ,че беше подковано специално за такъв удар (по заповед на Бойко) - но наркоманчетата не прецениха силата на удара.

13

Ники

преди 4 години

Да влизат зад решетките, наркоманче такта. Защо избягаха от местопрестъплението? Какво търсиха в колата след убийството?Заедно ли се друсаха? От къде е Дрогата? Те дилъри ли са? За чий се събираха, когато беше забранено да се излиза и се глобяваше с по 5 бона за разходка в парка?Гаранция... НЕ! Затвор трябва за тях!Те са жертви на Синдрома на Емоционалния Срив, ама кой ще се замисли за това?

12

АмчъмдейвиС

преди 4 години

Никакво обжалване в кayшa!

11

Унуфри

преди 4 години

Че и тримата са за затвора това никой не го оспорва. Това което ми е чудно е КОЙ ще " съдейства на разследването" за да вкара свой приятел зад решетките . Самото изречение звучи абсурдно

10

:D

преди 4 години

До Анонимен 7Ко речи? Два пъти се опитах да го прочета.Отказвам се!

9

ники

преди 4 години

Значи не съдействали на разследването и за това били задържани под стража? Ако бъдат пуснати тези спътници на виновния, какви нови престъпления ще извършат и какво е наказанието за несъдействане на полицията (има ли такова изобщо), че да трябва да се държат под стража?Правовата държава я няма отдавна, прокуратура и съд си прави каквото си иска, а ние после плащаме всички в Страсбург.

8

Анонимен

преди 4 години

Ама са били страхотно трио в аудито. Дрогиран шофьор-убиец, с майка бизнесмен-бушон. Другото момче пък, крадец, обирджия на бензиностанции, с баща депутат от герб, наредил се пръв за безплатни айфони. Момата пък, цялата в татуси, пиърсинги и всякакви висящи щуротии, че и сатанистка-окултистка била, с баща офицер в икономическа полиция. Това направо е за филм. А за да има осъдени, си трябва прокурор и съдия от друга галактика.

7

Мюмюнчо

преди 4 години

Да се разследва до стотинка от къде са им първите 100 000хиляди лева...другото само ще дойде!

6

Анонимен

преди 4 години

Bg medii sa christianski ortodoksalni offshorni teroristi massovi ubiici! Uuuu!

5

2LOOP

преди 4 години

Европейските ПАРИ ОТИВАТ В ТЯХ.ПЛАЩАМЕ ЧЛЕНСКИ ВНОС ПОСЛЕ ТОЙ ВЛИЗА В ТЯХНИТЕ ДЖОБОВЕ И НИЯ ПАК СМЕ НАЙ БЕДНИ.

4

Saki

преди 4 години

Тия никога, няма да станат нормални. Винаги ще си бъдат наркомани и издънки.

3

ПроСоТо

преди 4 години

Момчето е абсолютно невинно.Сигурен съм ,че в джипа е бил Бойко Борисов.

2

Анонимен

преди 4 години

отвратен, прочете ми мислите.

1

отвратен

преди 4 години

Биологични отпадъци , които цапат земята !!