45

Krom

преди 4 години

До към 41 - леле колко си компетентен! Възхитително. Пак да кажа, това не е руското море. Там е и Норвегия. Не стана ясно, защо ръшъните приемат Баренцово море за "свое".

44

до43

преди 4 години

....Дерзайте дръгари, че с тоя $15/барел, хептен ще сгънете съвсем скоро.ааа те шистовите градове щото не обезлюдяха отново в САЩ. ***....янките берат душа ама не им стиска да си го кажат.

43

Анонимен

преди 4 години

До към 41С други думи, Северния флот на РФ продължава да е въоръжен с видеата на Путин.:))))))

42

към 41

преди 4 години

Чакай да ти го повторя.Пиндостанските разрушители "Доналд Кук", "Портър", "Рузвелт" и наглобританската фрегата "Кент" вчера влязоха в Баренцово море и веднага бяха взети на съпровождане от сили на Северния ВМФ на РФ.Какво трябва да разбираме под сили? "Бал", "Бастион".Какво трябва да разбираме под съпровождане?Взети са на мушка.Системата Иджис, след като разрушителите бъдат взети на мушка, демонстрира оптико-аудио илюминация и свети като новогодишна елха. Колко дни ще издържат пиндосите?

41

Анонимен

преди 4 години

Е малко памперси за колхозните при...мати. Те са свикнали. Ама сега въшливата им "пабеда" ще я честват по въздух, че предния път по земя нещо се озориха, като бутаха поредното си недоразумение арматата.Дерзайте дръгари, че с тоя $15/барел, хептен ще сгънете съвсем скоро.

40

Зозо

преди 4 години

Руската панаирджийка мечка всеки я знае.....

39

Анонимен

преди 4 години

До БожкееееЧакай да ти го повторя: Доналд Кук, Портър и Рузвелт както и фрегатата Кент влизат в море в което не са влизали американски кораби от 80те.Честит Ден на Победата!

38

Божкееее

преди 4 години

Дано са взели повечко памперси!Те от Доналс Кук веднъж са оакаха ама май им е малко:-)))

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25"Русия ще чества 75'та годишнина от ВСВ с военен парад на червения площад по въздуха, а САЩ в Баренцово море по вода !"Не така брутално в бъбреците!:D

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Нека сме точни, Тато го казваше с апломб:"Решава този, който има пари. Като нямаш пари, какво ще решаваш ти, БЕ? ХАХАХАХА"

35

ТТ

преди 4 години

До АнонименТвоята руска мечка отдавна никой не я брои за нищо...Кой от където дойде я работи в задния двор..Даже арабите вече си правят гаргара с нея - ако не вярваш питай шефа на роснефт другаря ти Сечин.

34

Анонимен

преди 4 години

До 11Ако пък руснаците вземат та се разходят покрай Флоридате нямат кораб, който може да доплава дотам бе :)Помниш ли недоносача Кузя? Тргъна от Средиземно море, опуши половин Европа и накрая едва не потъна в сухия док, където трябваше да му правят основен ремонт след толкова "дълго" плаване.А, да не забравя - 2 от общо 5-те му самолета паднаха в морето :)))

33

Анонимен

преди 4 години

Американски военни кораби влязоха в Баренцово мореребятата се абасраха от тая новина!

32

Анонимен

преди 4 години

Пак дърпат Мечката за опашката и скоро ще останат с наакани ***.

31

Krom

преди 4 години

Надолу един чвор питаше дали министъра на отбраната на Америка е виждал карта. Предлагам да сложи очилата и да огледа първо картата на Баренцово море, а после да се запознае и с географията. Никога не е късно да научиш нещо, което Кремъл не е спуснал.

30

Krom

преди 4 години

Добро утро. Само да обърна внимание на русофилската седянка - Баренцово море не е частното море на Русия. На Баренцово море излаз има и Норвегия която е член на НАТО. Без да коментираме, че до ВСВ и Финландия е имала излаз. Така че, не виждам особено основание да се превъзбуждате. Хората са спазили правилата и са уведомили руснаците. Я коментирайте руските Ту 95 които редовно биват прихванати и около Норвегия и в Аляска около Алуетските острови? Те са израз на мирните напъни на Русия ли?

29

Анонимен

преди 4 години

САЩ са най-мощната държава и затова могат да се разхождат където си искат.Т.Ж.: Като нямаш пари, ти си нищо !

28

Анонимен

преди 4 години

Малкия е напълнил ританките като е чул новината :)

27

Анонимен

преди 4 години

До Лили БарутаАх, защо не е жив Сталин!?.що бе, кво е станало по негово време? Чувал съм, че е уморил 10млн от глад, но сигурно и това е западна пропаганда.

26

11

преди 4 години

Нещо не разбрах какъв е проблемът китайците да си плават в Китайско море? Ако пък руснаците вземат та се разходят покрай Флорида тез ще се скъсат от краварски вой.