76

Анонимен

преди 4 години

България с нови решителни стъпки към увеличаване на тази бройка...като премахва мерки, които досега бяха целесъобразни...Нови хиляди заразени и 10 пъти повече под пълна карантина заради тях...14 дни без право на излизане от домовете...Това ще получат... реално българите, които блееха като о'вце за... свободата си.

75

Анонимен

преди 4 години

Специално лабораториите никога не са имали задача да правят изследвания на населението, овен редки изключения. Проби се вземат по преценка на лекари (при постъпване в болница с симптоматика), РЗИ от контактни на установен. Може и личния да ти предложи, щото ако нямаш симптоматика за болница, където ще ти вземат проба, ще си го платиш сам, а той ще е по наясно как да те лекува.Това че Варна изследва кораби, не значи, че ако има взети проби, от по горните случаи, няма да излязат до няколко дена.

74

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма 2 умрели лекарки и 80 други жертви та няма конспирация. Едната лекарка не е била излекувана и я пускат и така я убиват.

73

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

20 човека ?Нещо чували за труповете да носим ли ? Хладилни камиони ?Как ще ги копаме - в общи гробове или поотделно ?"Към нас се приближава епидемия с невиждана ялост в човешката история ..."

72

Анонимен

преди 4 години

Сега ще разберем поне има ли вирус или няма,заразяването би трябвало да скочи поголовно ако го има но ако не скочи това всичкото е било долна лъжа и повече не им се връзвам ако решат пак да ни спретнат карантина!

71

Анонимен

преди 4 години

Журналисти няма, почти. Няма такива които да събират данни и да информират. Всичкото мисир, е впрегнато в манипулиране на общественото мнение, с политическа изгода. Свободата на словото е лозунг, зад който сервилно обслужват интереса на този който им плаща заплатите. За това ще си клатят краката от четвъртък до четвъртък, където ще си покажат мисирщината, но няма да отскочат до североизтока да разберат какво става там. Но "събират" интервюта от правилните експерти, щото имат линия за отразяване

70

до 74

преди 4 години

Гледал си много Рамбо. В живота иска да си предпазлив и да правиш премислени рискове. А не да изкачаш като Рамбо и да си безсмъртен.

69

Анонимен

преди 4 години

В идин е с най-много жертви заради престъпната политика на Бананиев и Борисов които закриха болницата и нямаше кой да лекува старците в старческия дом.

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71ами щото в североизточна България правят изследвания само в лабораторията във Варна и в момента не се правят почти никакви излседвания там, затова и резултатите от региона си стоят непроменени от 2 седмица, ама да видим до кога

67

Анонимен

преди 4 години

Трябва да затегнат карантината в София Видин и Пловдив защото там е леш.

66

Анонимен

преди 4 години

До 66Специилно за Варна да кажа, в момента лабораторията там неправи никакви изследвания на населението, само на екипажи на пристигащи кораби, затова и данните не само за Варна, но и за Добрич си седят едни и същи от 2-3 седмици, незнам защо се прави това

65

Анонимен

преди 4 години

Разград, Шумен и Силистра са уникални! Няма ли любопитни журналисти, които да поразпитат и да разкажат, как хората там се справят с К-19?

64

? (%)

преди 4 години

Хората с диабет тип 1 живеят средно 20 години по - малко от останалите.==================================================Колега, кога ти е рождения ден, да ти пратя термометър ?

63

Бойкоеб

преди 4 години

Бойко: Чували за трупове... чували за трупове, недостиг на чували за трупове... къде ще ги слагам *** и безделниците, дето *** нервят в интернет, скоро, не знам;)))

62

Анонимен

преди 4 години

Започва се с всяко отслабване на мерките заразените ще стават повече,с...ме се на метеното!

61

до 51

преди 4 години

и що реши че липсвст тестове, тоест във Вн си боледуват но ги лекуват от грип и си се прибират.

60

Анонимен

преди 4 години

Бройката е спаднала. Очаква се в разгара на лятото на е едноцифрено число на ден.

59

Анонимен

преди 4 години

Въобще не разбирате какво се казва. Чувате, но не разбирате. Днес в София има 6, 5 директно настаненеи в болница. Ако не са от открити огнища, или пристигнали от чужбина, това означава скрити огнища. Около тях има мин. 20-тина леки или безсимптомни. До дни ще ги хванат, и пак ще се чудите защо излизат около 20 на ден. А сега изкачат точно Великденските. Мисирките вместо да събират данни от работата на РЗИ, и поне да информират какви са и кои квартали касаят, се правят на интересни. Жалка работа

58

Анонимен

преди 4 години

До до 51е затова специално няма как да завиждам, ясно е че резултата е от липса на тестове

57

лош пр0р0к

преди 4 години

Страшното тепърва предстои!