76

ГЕРБ = ГРОБ

преди 4 години

Бойко Шибaняка счупи икономиката.

75

В. Узунов

преди 4 години

Ами и аз се надявам да поизмрете та да има повече социални блага за мен.

74

от Рим

преди 4 години

не ми стигна мястото.целта е да ваксинират 7 млрд човека и да ни кастират химически вещества, които ще се представят за ваксина.НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ !!!!!!

73

от Рим

преди 4 години

за пореден път ще кажа, но ми омръзна вече : 90% от написаното за Италия в БГ медиите са пълни лъжи.болниците са празни.хората не умират от вирус, а от нормални болести, а някои от тях са оставени да умрат без медикаменти.смъртните актове се фалшифицират.масата италианци са наясно с това.хората не се допускат да видят умиращите си близки.лекарите ги е страх да говорят за тези лъжи открито, НО...все повече лекари започват да говорят открито.всичко е за да ни ваксинират с отрови !!

72

Ухан

преди 4 години

Направиха хората да си говорят сами с тия 'мерки'. Дет се вика, за едно възпалено кутре отрязаха ръката от рамото надолу....Мерси ви за 'спасението'

71

42

преди 4 години

Салвини каза вън от ЕС. И с право.

70

Анонимен

преди 4 години

Престъпността в тези градове е огромна .Гледах един филм за Неапол в гетата демек панелките .Ми то там всички работят за мафията .Страшно е !

69

Чукундур

преди 4 години

СПЕТЕ БРЕ РОБИ! КАКВО ВИ ПУКА КАК ЩЕ ИЗМРЕТЕ ТА ДА СЕ СВЪРШИ С ЖАЛКОТО ВИ СЪЩЕСТВУВАНЕ?НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ВАС БРЕ ? ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ РАЗДАДОХА ПАРИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ЗА ВАС КРЕДИТИ! ИЛИ ЕДИН ГОЛ ..Й ! СПЕТЕ БРЕ ,ЧЕ УТРЕ ЩЕ БАЧКАТЕ.

68

Анонимен

преди 4 години

Либия, Сирия също гладуват и загиват от войните на Запада.

67

Анонимен

преди 4 години

Италия не можа да стане социалистическа държава. Излъгаха ги американците. Нека гладуват.

66

SS

преди 4 години

Който иска да мре да мре.Аз отказвам да умирам от някакъв грип.Знам да оцелявам.Дори и ядрена война да стане пак ще остана жив.После ще си гледам живота.Няма да има цивилизация,полиция,съдилища,***,вегани,нпо та,(тия и да оцелеят ще им помогна да..)Е ще има глад,недоимък,но няма идеални неща.Но свободата ще е голяма.

65

Пандемия УханскаЧума

преди 4 години

Чухте ли Пекин?! Казаха, че Майк Помпео е "Луд" и Освен това "Враг на Човечеството" - Явно почва да им става Ясно какво ги Чака, че им е Бедна Фантазията за Империята САЩ Атакува!!

64

Киро Хикса

преди 4 години

До САМО ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИУдрииииии

63

Анонимен

преди 4 години

абе откъде тия имат пари за наркотици нали нямат пари за хляб?па те наркотиците да не би да ги дават без пари?

62

до 73

преди 4 години

Тя преди 10 години беше парче, но сега вече е излизаща от мода чанта. За друго дали става не смея да кажа, не я познавам. По- скоро си пусни хъба.

61

Анонимен

преди 4 години

Италианки, те са лесни. Ще ядат хор. А децата какво ще ядат?

60

Vvv

преди 4 години

Айде по полека с драмите...всеки месец си получавате пари от държавата по сметка....корона вируса е идеален за мързеливите и лентяите...сега имат оправдание защо нямат работа че и пари получават.

59

нов световен ред

преди 4 години

Предстои голямо преразпределение на баницата. Дано войни да няма само...

58

Анонимен

преди 4 години

Колко тъжно изглежда всичко това.Но все пак не забравяйте ,че става въпрос за италианки.Те са такива обичат силни,страшни думи с ярки страстни и емоционални описания на състоянието си..Реалноста е доста по-банална.Преди доста години една италианка ми каза "Ако загубя мъжът на когото принадлежи сърцето ми ще отида в полунощ на мостът на самотните души и ще скоча върху скалите долу.По-добре мъртва отколкото без нашата любов".. Е ,след 1 месец се разведе а след още седмица се хвана с друг.Италианки

57

Анонимен

преди 4 години

Щом въобще се питаш коя икономика е по-добра, значи не си стъпвал в Италия.