33

Бойко уби Милен

преди 4 години

Не е тайна ,че ББ мразеше Милен и в червата - много пъти го засичаше с неудобни въпроси и показваше колко е зле. А ББ е злобно и отмъстително човечЕ.Всичките младежи в колата бяха свързани с ГЕРБ - близката приятелка на Порожанов, синчето на Лъчо-без-Мозъка и т.н.Още няма оглед на Аудито - а то е било 'подковано' за такъв удар.Идеята е била Милен да се сплаши преди интервюто при Слави ,ама дрогираните младежчета подкокоросани от великият вожд ББ не са преценили силата на удара.

32

-

преди 4 години

Наркотици, алкохол над допустимото - никакъв компромис!Консуматорите, разпространителите, покровителите - преследване с всички средства и ограничаване на дейността им!Другото са алабалистики!

31

ОМЕРТА

преди 4 години

Няма човек,няма проблем.

30

Котки

преди 4 години

До 27 АнонименДа, естествено, че искам за всички! Писнало ми е да гледам как хората си купуват с власт и пари правото да убиват невинни хора. Всеки живот е ценен, просто някой хора се надяваме когато се случи на публична и обичана личност чашата да прелее напълно и да настъпи някаква промяна. Но уви, не би! Те му прощават.... Аууу, колко благородно...

29

интересно

преди 4 години

Българинът се сеща за петиции, "справедливост" и "правосъдие" единствено в 2 случая - когато пострадалия е известно лице и когато извършителят е известно лице. Във всички други случаи хич не го интересува, просто цъка с език на статистиката.

28

Емил Странжев

преди 4 години

Този адвокат говори не като юрист ЕВЕНТУАЛЕН УМИСЪЛ "при старата обществено-икономическа система, така наречения социализъм, този текст на НК, чл. 342, ал. 3, буква В, имашешироко приложение и това може да се проследи в съдебната практика. Абсолютно безупречно в правната теория има разработки на проф. Никола Филчев и на полковник Раймундов,....." Е НАЛИ ДОЛУ КОМУНИИЗМА , а Филчев кой ще го съди Къде е това правосъдие еднакво за всички , популисти пред избори ГЕРБ

27

Анонимен

преди 4 години

До КоткиА ще искаш ли справедливост за десетките други минали и бъдещи жертви на безразсъдни шофьори, които не са известни лица, или само за известните ви е мъчно?

26

Кармен Младенова

преди 4 години

До кога нарко-трафиканти,дилъри и др.подобни криминални престъпници ще живеят безнаказано в БГ.... И кои имат интереси и печалби от това и защо не заловят подобни отровители на нашите деца???

25

House M.D.

преди 4 години

Колега #17, не тролея. Въпросът ми е съвсем сериозен. Спрете да ползвате Гугъл само за пopнo и ще разберете как Кирчо уби човек, бидейки пиян и дрогиран едновременно. И за това му деяние биде наказан с въпросния орден от Румката.

24

Котки

преди 4 години

На близките като толкова много им харесва това "хубаво момче" да отидат и да му извуртят по една бибипка, аз искам справедливост.

23

Анонимен

преди 4 години

Калоянчев уби човек.нищо! Кирил Маричков уби човек-нищо! Зам председателя на НС/бивш, една мишка не и помня името-нищо! И още много властимащи или известни и си кютат.Разберете, че пред закона накои са по-равни от другите...

22

Ани

преди 4 години

Това е тяхното желание. В скръбта си те бяха изключително горди, казвайки "Сега не е време за отмъщение, трябва да простим", допълни още адвокатът.

21

Lex vobiscum

преди 4 години

Няма да издържи. Умисълът е изсмукан от пръстите. Умишлено убийство, но без пряк умисъл. *** че го квалифицирай тоя умисъл какъв е точно - косвен, несъзнателен, спонтанен, ситуативен, медикаментозен. От mъno към по-mъno. Видяхме, че аудито се натресе пряко и недвусмислено в колата на Милен, без да направи опит да го заобиколи.

20

До Надя

преди 4 години

Майката предложи на опечалените 500 000 да си защити синчето, не че и пука за децата на Милен, но при доказана наказателна вина се плаща и тъй наречената кръвнина, която със сигурност ще плаща..

19

Анонимен

преди 4 години

И кое ти е ясно пък на теб бе....

18

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше Милен Цветков-наямаше и обвинение да му повдигнат. Пияни келемета с кола убиха по двама човека и условна присъда. За това говоря, коне с капаци....

17

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.На теб преведоха ли ти заработения хонорар за тролене по всички теми?

16

House M.D.

преди 4 години

Къде се бави Румката, та още не е дал орден "Стара планина" на извършителя, както даде на Кирчо от "Скакалците" за същото престъпление?

15

До 8

преди 4 години

Няма такова нещо, и смъртна присъда да наложиш, това няма да намали пътните произшествия, както и случаите на пияни/надрусани седнали зад волана. Смъртността в момента е такава, каквато е във всички развиващи се страни. Хората стават по-богати, купуват си автомобили и смятат, че са повече от другите. Когато държавата стане развита страна и хората станат отговорни към себе си и останалите, тогава такива случаи намаляват драстично. Другото е освен ранна превенция и високи глоби за малки нарушения.

14

Надя

преди 4 години

До ВаняМаиката нали предложи по 500000 хиляди на .........опечалените .......,какво не е ясно .....