57

Анонимен

преди 4 години

Махаха програмиста си изтъква заплатата много си зле колега.Очилатко с пилешки мускули за какво са ти тези пари като не знаеш кво да ги правиш.В българия има доста хора с по високо доходи от твойте ама само комплексирани ИТ глупации си пишат заплатите.Няма да падам на твойто ниво да пиша цифри че ще ти се заразят цайсите.

56

89

преди 4 години

Да, ако имате деца какво се случва? Единият родител трябва да е шофьор на децата до училище и обратно в града, е освен ако не сте безкрайно либерален и искате детето ви дае в един клас с 20-25 чавета, което обезсмисля ходенето на училище изобщо.Иначе къщата винаги е по-добрия вариант от апартамент.

55

Анонимен

преди 4 години

Купувайте си къщи по селата и ще живеете много по щастливо.пъгувайтее си с колите до работа.

54

az

преди 4 години

До Танюкакво се изтъкваш бе колега, колко от програмягите са като теб? 50% са juniori на заплати 1500лв, средните са 3-4к, колко хиляди са senior и тийм лидери с по над 10к? на 50 програмиста 1, т.е 2%. Че те и 2% от Българите имат този доход, без да са програмисти, само пред бай *** може да сте интересни със средно европейска заплата от 5к евро. Специалисти дюлгери взимат тези пари на запад, затова

53

Наблюдател

преди 4 години

Всеки ден платени от брокерите статии за стабилност на имотния пазар и завишено търсене. Да не би балонът да взе да издиша ? А ?

52

.

преди 4 години

Трябва да си доста не-умен за да си купиш в днешните смутни времена имот в, или в близост до голямо населено място. Участието ти в игрите на глада (и не само) е гарантирано!

51

до 55

преди 4 години

Единственото, което отлита по-бързо от времето, са брокерските надежди да си пробутат копторите на цените от досегашния балон, докато седят с тапи в ушите да не чуват как балонът мощно се пука.

50

Да бе

преди 4 години

То страшни "бизнесмени" има в България. Я само колко международни корпорации са собственост на българи... 0.

49

Купувай сега

преди 4 години

Кеф цена няма,а времето лети ли лети!Хихи

48

До Хидонист

преди 4 години

Ами то от теб си зависи. Аз съм си направил къщата на село като кукла-с парно,солари ,двор с ливада, люлки за децата,барбекю,цветна градина. Мисля и басейн да си купя.Разхождам се сред полето,красота ,спокойствие.Всичко това не е възможно в града.

47

Таню

преди 4 години

До ХахаСмяташ ли някой с нетен доход в рамките 9700-11800лв/мес за беден?Общо взето, това е средната нетна заплата, която заработват различните ми дев-ове.И, забележи, няма го това "аз им ги давам". Можеш да даваш вода на растение или вързано животно. Може и аз да съм по-добре ориентиран пазарно, ака "бизнесмените", но без тях съм нещо съвсем друго. Та, вземи равни части симбиоза, капитализъм, социализъм + още няколко съставки, които сам ти оставям да откриеш, и ще си барабар Петко с мъжете.

46

Динко Ценов

преди 4 години

И като дойдат в село с цялата си простотия си мислят, че останалите трябва да се съобразяват с тях. Съседът ми си събира компании, въпреки карантината, тормози че със силна музика, е, какво като съм на село???

45

До Хаха

преди 4 години

Аз живея на село и напоследък се построиха доста къщи или се санираха стари. Наистина на доста хора взе да им идва акъла.

44

Хидонист

преди 4 години

До коментар 44 - селото , драги какво ще ти даде???! Живея в българско село , близко до Казанлък. Мислех, че ще е спокойно за живеене, НО се убедих, че невъзпитаните хора са навсякъде. Простотия колкото щеш.

43

Така е ..

преди 4 години

Корона вируса ще промени изцяло живота на българите.Цените обаче си ги бива и са достъпни за малко хора.

42

Хаха

преди 4 години

Програмистите имали пари? Това е някакъв виц сигурно...Пари имат бизнесмените! Богатството на един човек се определя по това на колко човека работят за него!Щом бачкаш на заплата за някой значи си беден.

41

свирещ брокер

преди 4 години

брокерите сега като чуят 'програмист търси имот' и се подмокрят.лекарите и програмистите останаха едни от малкото професии с пари не толкова засегнати от кризата.на какво ли не са готови да 'прилапат' такъв клиент

40

До 41

преди 4 години

Ако има кой да ги купи

39

Хаха

преди 4 години

Ще почне да ви идва акълът! Сега ръст на търсенето на къщите в близост до големите градове, а след още някоя година ще има и ръст и при къщите и парцелите по селата дето до вчера са се водили обезлюдени. Помнете ми думата, ще дойде време по голямата част от хората да се изнесат от градовете и отново да се върнат по селата както е било през по голямата част от българската история. Това преселение към градовете беше временно явление породено от комунистическата идея. заляла света през 20век

38

Таню

преди 4 години

Има и друго, обаче - ако семейството има едно или повече деца, то малко не излиза сметката със изнасянето от София. Ако родителското тяло може да си позволи да работи "римоут" - чудно, но не е така ситуацията с градини, учлища и пр. И без това занятията в последните започват абсурдно рано, та в колко трябва да станат всички за да са навреме?Това ще проработи за известен период, но и бързо ще писне. Оптималният вариант е комбинация от двата типа - жилище в близост до училището, например, и къща.