215

Анонимен

преди 4 години

До Просто статистикаЯ си прочети какво си написал, моето момче.

214

JAGUARES DE CORDOBA

преди 4 години

до 220:ами ако беше учило Биология щеше да знаеш че Латиносите сме към Кафявата раса ама като си бягало от часове откъде да знаеш та... пък и къде съм казвал че съм Бял?казах за Азиатките че имат много по бяла кожа от Ориенталските ви кози(набедени за красавици хаха)

213

JAGUARES DE CORDOBA

преди 4 години

до 222:а Марешки като го гледам жив Викинг хах

212

Анонимен

преди 4 години

Със същия успех може да съдят и господ :D

211

Колев

преди 4 години

Не вярвам на хора ядящи прилепи и разни други гадинки. Нет рябва да допускаме тези скакалци в Европа, току виж след 2-3 поколения президента ни е с дръпнати очи.

210

Болшевик 1917

преди 4 години

А, долара пак скочил!!

209

смех

преди 4 години

Ти па латиноамерикансли сбърканяк си минал покрай бял.Уахахаа

208

Скептик

преди 4 години

Запада го очаква не само Велика Депресия. Буквално ще станат цървулани. За последните 3 години ЕС напечатаха 3 трилиона Евра без покритие и възвръщаемост. Първо онзи бушмен от Люксембург и сега тази Фон дер лайър. 3 трилиона. Ще ги плащат чак внуците ни с мизерия, да го знаете.

207

А НЕ!

преди 4 години

До Uo ShinКАУБОЙСКАТА работа е все едно някой да ти изгърми един в зъбите, да ти подаде кърпичка да си обършеш кръвта, после да иска да му благодариш.Китайската е да се пазарят за цената на помощтта - за да дойдеш пак.Не приписвайте злия нрав на господарите си на китайците!

206

Скептик

преди 4 години

Аз не знам какво повече можеше да направи Китай за да спре вируса. Може би да бомбардира с *** половината от 12 милионен град, да затвори 50000 чуждестранни граждани-агент, търговци, инженери, туристи и да ги набута в изолатори.Сега Запада си знае че не може нищо да каже защото първо САЩ разработват биооръжия, ГМО и всякакви други гадости, второ всички пенсионни фондове на Запада са инвестирани в бъдещи печалби от Китайски износ. Запада го очаква Велика Депресия

205

Uo Shin

преди 4 години

Китайската работа е все едно някой да ти изгърми един в зъбите, да ти подаде кърпичка да си обършеш кръвта, после да иска да му благодариш.

204

Анонимен

преди 4 години

Испанският грип идва от САЩ.Чумата идва от Киргизстан.MERS-COV тръгва от Саудитска Арабия през 2012 г. и т.н.

203

до Трактор

преди 4 години

Какво знаеш ти за китайската култура бе!?!Ти книга отватял ли си в живота си?!?..Егати и ***!!

202

Чеки Джан

преди 4 години

Кой Свят!?!..Евроатлантически шорошки,той ли?Всеки мислещ знае че всичкото зло *** света идва от сащ!Корона не прави изключение!

201

Анонимен

преди 4 години

Всички сериозни зарази като почнеш от Черната Смърт до коронавирусите тръгват от Китай. Защо им е позволено да съществуват нямам идея.

200

Вова е обиден!

преди 4 години

Некви китайци да му вземат титлата враг номер едно на "демократичния" запад!

199

Анонимен

преди 4 години

Пропагандицата се премества от Русия към Китай. Защо оставяте бедния Вова? Нима факта че изгнилата съветска здравна система прави под 1% смъртност, не е достатъчно да се обвини Путин че има противоотровата на китайския вирус и не я споделя с прогресивния запъд, където смъртността е над 10%? Трябва да се преработят опорните точки. Медиите са гладни и ще публикуват всякъква щуротия.

198

Просто статистика

преди 4 години

До Къде ..Еми не e нужен интелект, за да си купиш "марков" телефон, тонер касета, компютър или кухненски уред който НЕ е правен в Китай за да усетиш болезнената разллика.(не се подписах по-долу, мислех че дежурните четете наред и ще се сетиш кой ти отговаря)

197

Анонимен

преди 4 години

До голем смехА ти разбра ли, че 40 ХИЛЯДИ човека са се насадили в Ню Йорк баш от Вухан даже още ПРЕДИ Тръмп да забрани полетите от Китай. Заразата се е разгръщала там много преди да ги удари вълната която сега виждаме. Иначе, не разбрах кое не си разбрал: когато имаш такъв вирус няма здравна система която може да го удържи, независимо дали е "велика или невелика".

196

голем смех

преди 4 години

Добре, китайците изтърваха вируса навън. А как се справиха единствените, неповторимите, изключителните САЩ, при които епидемията започна няколко месеца по-късно? Така се засилиха, че набързо изпревариха Италия и станаха едноличен и недостижим лидер по всички отрицателни показатели. И за капак от ужас и безсилие стигнаха до безумната идея за пиене на белина и за инжектиране на дезинфектанти.