306

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътМи прекарай го, бе човече! Запиши се доброволец . *** и се надишай добре. Нали така и така трябва да го прекараш. Пък аз ще се опитам да не го прекарам до откриването на лекарство----Ми седете и п*рдете с децата пред телевизора ве пляскач. Кой те е карал да излизаш? Купи на котилото по един противогаз да не ви гледаме мутрите. Защо България е една от няколкото в които от ДВа Месеца Не Намаляват Случаите. Днес са задали този въпрос в Брюксел. Пляскачите?

305

Анонимен

преди 4 години

До Математик от 317извинявай, под емоция съм, защото човешката глупост и безотговорност ме поставя в крайно отчаяние , че съм член на това безотговорно и егоистично общество, и живота , и бъдещето ми зависи от него.Прочетох и друия тикоментар. Напълно съм съгласен с него.

304

Анонимен

преди 4 години

До аз-ът Ми ти що седя, бе многознайнико! Защо не се записа доброволец, като знаеш всичко за вируса. И като говориш за образа на бай ***, явно нещо си прочел в детството си, не го ли преоткриваш в себе си - груб, аготантен към другите, всезнайко с болно его, *** и егоист , без чувство за отговорност към другите и обществото. Ти си болен мозък, бе човече.. И речника ти ясно говори за това.

303

ъъъ

преди 4 години

Разхлабването на мерките е в унисон с общата тенденция в Европа. Борисов вече не е в състояние да удържа надигащите се една след друга гилдии, не му се харчат и пари. Така че няма друг избор. Мангъров обаче с изказванията си удобно обира ругатните от страна на привържениците на "мерките", а не би трябвало, защото в крайна сметка няма нищо общо нито с въвеждането им, нито с отмяната им, нито с несвършената работа на щаба и правителството по време на действието им.

302

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 4 години

АБЕ МАНГЪР ВЪВ ВСЯКА МЕДИЯ СЕ ИЗКАЗА ВЪВ ВСЯКА ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ НАВРЯ-СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ВИДИШ ЗНАЧИМ -ДА СЕ ПЪЧИШ КАТО ЕКСПЕРТ--КВО ЩЕ ПРАЙШ КАТО СВЪРШИ ЕПИДЕМИЯТА--ПЕНСИЯ ЛИ ЩЕ ТИ ДАВАМЕ ИЛИ ЩЕ ХОДИШ ДА ЛЕКУВАШ БОЛНИ--КАКВАТО ТИ Е ВСЪЩНОСТ РАБОТАТА...

301

Математик

преди 4 години

До 317:Прочети последното ми изречение и тогава пиши. На еднакво мнение сме.

300

Анонимен

преди 4 години

Мангъров=Менгеле. любознателен експериментатор, ама с хора, ама с мноооого хора. Експерименти с неясен край.....

299

Математик

преди 4 години

До Реалист:Може и така да стане, всеки рано или късно да срещне вируса. Само че е много по-добре късно по две причини - първо, лекарите ще са все по-наясно как да ни лекуват и второ, да дочакаме ваксина.=====Напълно съм съгласен. Това беше и смисъла на написаното от мен.Ако бях политик бих направил като Тиквата, защото първо българската икономика няма да зависи от 2-3 месеца бездействие, не искам на съвестта ми да тежат умрели хора, а дори да отворим бръснарниците никой няма да отиде там.

298

Анонимен

преди 4 години

До МатематикЕй, математик. Как така оптимистично изчисли, че след като срещнеш този вирус така смело, той няма да те победи и да оставиш децата си сирачета. Пък и ако си от щастливците да го изкарат без да разберат, и заразиш някой друг, и той си отиде, няма ли това да ти тежи на човешката съвест!

297

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен313"А бе, Мангъров, ами нали младите като се заразят и много няма да го знаят. ще заразят и старите."Евала! И аз така мисля! Старите да се изолират в лагери, за да не се заразят, а младите да са под строг полицейски контрол, за да не заразяват старите!

296

Анонимен

преди 4 години

До аз-ът Ми прекарай го, бе човече! Запиши се доброволец . *** и се надишай добре. Нали така и така трябва да го прекараш. Пък аз ще се опитам да не го прекарам до откриването на лекарство. Такова, каквото откриха за грипа. Тамифлу се казва. Действа безотказно до 48 часа от първите симптоми. Всички летални изходи при грипа са изтървани случаи. А тази инфекция съвсем не е грип! паниката в света е голяма, защото няма доктор, който да знае със сигурност какво е това вирусче!

295

гражданин

преди 4 години

А бе на този *** и физиономията му като на сериен убиец.

294

Анонимен

преди 4 години

А бе, Мангъров, ами нали младите като се заразят и много няма да го знаят. ще заразят и старите.

293

Реалист

преди 4 години

До математик. Може и така да стане, всеки рано или късно да срещне вируса. Само че е много по-добре късно по две причини - първо, лекарите ще са все по-наясно как да ни лекуват и второ, да дочакаме ваксина. И това е големият смисъл на строгите мерки, за да се забави процесът.

292

Анонимен

преди 4 години

29.02-Всички експерти недоумяват тази паника, която се развива в страните.Тази инфекция не се отличава от много други респираторни инфекции.Тя не е по-опасна от грип Б, каза пред Би Ти Ви началникът на ВМА и председател на НОЩ генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.Мога да дам и линк, но системата ще го изтрие като спам.

291

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 271Да учил е човека. Но като хората. Без да разчита мама да го направи лекар с връзките и влиянието си.Така се предаваше на некадърните синчета лекарската професия тогава, по наследствена линия. Ти знаеш ли,човече, колко нормални хора не бяха приети и беше смачкан таланта им, защото квотата за такива синчета беше 50 процента. Не знаеш, явно не си наясно, пък ако си, се правиш на утрепан. Но аз знам, свидетел жив съм на това време.

290

Математик

преди 4 години

Абе философи, Мангъров е прав - всеки един от нас ще срещне вируса рано или късно.За икономиката на държавата най-доброто е да се върне всичко както си е било, фабрики, заведения и молове да работят както преди. Който си замине поради вируса - естествен подбор.Обаче няма нормален политик, който да направи това --- може да бъде съден за геноцид след време. Ако Тиквата отвори икономиката ще го разчекнат от ЕС, САЩ и т.н.Сегашното положение е най-удачно, така е навсякъде.

289

До 304

преди 4 години

И кое друго да ми дава утеха? Лицемерите като теб или лъжците от тв-то?

288

аз-ът

преди 4 години

Този вирус е нов, но все пак е вирус (макар че корона вирусите ги има от 50 години). При вирусите, за разлика от бактериалните инфекции не винаги има лекарство. за СПИН - 40 години по-късно - все още НЯМА. И слънцето също не го е убило пляскачи. Някои вируси просто трябва да се преболедуват. ЗАЩО ДНЕС В ЕС СА КАЗАЛИ, ЧЕ БГ-ТО Е ЕДНА ОТ 5 ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА, В КОЯТО СЛУЧАИТЕ НА ДЕН НЕ НАМАЛЯВАТ? ЩОТО СЕДЯХТЕ ЗАТВОРЕНИ КАТ ПАТКАНИ !

287

аз-ът

преди 4 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ ИМА. АМА НА КОНФОРМИСТИ И ПЛЯСКАЧ-ТЕРАСАДЖИИ *** ИМ ГО ОБЯСНЯВАЙ. Тва е едно от неприятните неша в българския характер. Ганеца е хем тепегьоз, хем индивидуалист, хем страхлив, хем злобен. Докато жули пърцуца е Юнак Балкански на маса, но иначе е като овца, която иска да е със стадото. Да не е отделно. И не мисли с главата си.