327

До йосаран

преди 4 години

Добре бе,световний гений ! Не си балък,а какъв си ? Всегосподен щастливец надарен с прозорливост-единствен в света ?Хахахаха....Аман !Все някои го лъже,убива,чипосва,краде ! Все някои му длъжен,виновен ! Все някои му крив !И какъв е смисъла от твоите констатации ?!Ами ако дори и вирусът да е сценарий с икономическа подкладка,но да е единственият вариант за предодвратяване на ИКОНОМИЧЕСКИ КОЛАПС на планетата ? Тоест НЕИЗБЕЖЕН изпълнител на присъдата на Световната банка ?

326

Анонимен

преди 4 години

До ЙосарянТака е, само гении като теб са прозрели истината.

325

До плъхъ

преди 4 години

Вирусът е победен от Борисов и щаба ! Дали заради ваксина за туберколоза,дали заради това,че не сме интернационална държава,дали заради ограничителните мерки,дали заради гражданската съвест- никои не може да каже !Факт е,че пикът достигна 90 заразени на ден и вече кривата върви надолу ! България благодари на Борисов и щаба за всеотдайнистта си и адекватността по време на тази глобална криза с неизвестен характер ! А Радев и Нинова ще си получат заслуженото за провокациите и мътилките !

324

До питане

преди 4 години

Абе я не се прави на много остроумен ! Естествено,че вирусите са уязвими на T' ! Друг е въпроса за конкретния К19,който именно затова е толкова коварен,защото се оказва,че е устойчив на Т'.И не само.....,но много хора го подценяват с мисълта,че като не им е в къщата,непременно означава,че го няма никъде !

323

Плъхъ

преди 4 години

питаме Бойко къде е вируса щото той е премиер на България!Ако бехме в Щатите щехме да питаме Тръмп?В Русия се пита ПутинВ Германия МеркелВъв Франция МАКРОН и т.н.Ама сме в България и питаме Изкуфялия Бойко!

322

Испанеца

преди 4 години

Кой кой лъже сега ?Мутафчийски- Бойко Или Бойко- Мутафчийски ?

321

Анонимен

преди 4 години

Плъхове,защо питате Бойко къде е вируса,а не попитате САЩ,Китай,Русия,Италия,Испания,Иран,Англия,Франция ?Попитайте техните примиери и президенти ! Бъдете благодарни на Борисов и щаба,че не последвахме ада на гореспоменатите държави,защото ако те имаха ресурса да преборят пик с 4хил заразени на ден,ние щяхме да колабираме при такава цифра,а тогава жална ви майка ! Тези хора ви спасиха задниците,а вие през цялото време бяхте загрижени за ресторантите,празниците и търбусите си !

320

Край

преди 4 години

Пуснете DMS паметник. Да съберем пари и да направим на Бате паметник. От гранит - трътлест плешив бабанко с мисирка кацнала на рамото му.Къде да го сложим вие кажете.

319

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО взимай си Мутафчийски и у вас да ти дава брифинги всяка сутрин !Там да се лъжете двамата Пък ако искате си викнете и дежурните журналисти да си ви задават въпроси ама там в Банкя !

318

Анонимен

преди 4 години

Не чух и един аптекар,бензинджия ,продавач в хипермаркет да се разболял!Не видях и един полицай от КПП тата да се е тръшнал от covid19?Има ли вирус сега или се качи на влака и отпътува ?Кво стана е Бойко?

317

Карантинчо

преди 4 години

Не мога да изляза от блока, защото чувалите с трупове затискат вратата на входа. Да идват траншовете с евро, че те трепят вируса най-сигурно. Повече и от слънцето на уж професора Кантарджиев.

316

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО не съм спирал да работя ,не съм спирал да се движа ,слагам маска но в магазина !Бе здрав съм бе БОЙКО Жив съм бе БОЙКО За Кво беха тия мерки бе Бойко?

315

Анонимен

преди 4 години

Г- н премиер :Къде е вируса ?

314

Анонимен

преди 4 години

Отвратителни хора на снимката.Искам правосъдие и справедливост.Искам отново да има държава и правосъдие и виновните да са в затвора вместо да управляват и да ни крадат.

313

Анонимен

преди 4 години

Изпълни си възложените мерки бат Бойко послушничкия той !

312

Анонимен

преди 4 години

Аз бачкам през целия период на карантина !Не съм срещал Корона вирус?БОЙКО На какво се правиш ***?Защо беше всичко това ?Не може да ме убедиш че имаш нещо в главата МИСТЪР премиер Бойко Борисов !

311

Анонимен

преди 4 години

Вчера гледайки капитан Петко войвода , когато онбашията предаваше града, се замислих, дали въобще българите са искали да бъдат освобождавани и колко наивни на практика са били. На практика нашите чорбаджии и черкезите са тормозели народа много повече отколкото да плащаш данък на султана. Като препрочитам статии на Ботев , как описва че и турчин не ни е драл както български чорбаджия, всичко навява приликите с днешно време , когато шепа чорбаджии , са поставили свой човек престъпник на власт , и чрез него да ни мачкат и заробват. България е във фалит. Парите са в Борисов , Велчев, Гергов, Пеевс

310

Анонимен

преди 4 години

Пълна пародия на изкуфял министър председател Бойко!

309

cash cash cash

преди 4 години

Хайде чорбаджии вадете пепелниците по масите, че народа ожадня за наливна бира и клюки пушейки по кутия на час.Който не пуши - на него не му се полага отстъпка.

308

Анонимен

преди 4 години

Домуза и депутатите ги излекуваха за 4 денаа обикновения човек да си седи вкъщи докато се влошикато се влоши приемат го в болницаза вземат парите от европа милиардитеи го довършвар с вентилаторитова е