24

Анонимен

преди 4 години

До колегата СветозарТова, че се дава в пъти повече материал, не означава, че този материал се усвоява, научава и прилага по-късно в практиката. И още нещо за такива самозабравили се колеги - децата споделят, че искат да се връщат в училище, защото не им харесва дистанционното обучение. Причините - попитайте вашите ученици.Да пиша ли как се решават на десетки познати деца дадените непосилни и необяснени задачи и упражнения?

23

Никой

преди 4 години

Адвентистите нещо крият, Момчил Томов нещо крие, БПЦ нещо крие, Йеховистите нещо крият!

22

Никой

преди 4 години

Николай Валентинов нещо крие, Николай Соколов нещо крие, Георги Врабчев нещо крие, Николай Т и Николай Ц нещо крият ....

21

Светозар

преди 4 години

" Близо 75% от учениците определят дистанционното образование за по-интензивно в сравнение с присъствената форма."=====================================================Какво ще кажете за това, господа критици на Онлайн - Обучението ? Нещо не го коментирате. Аз мога да заявя, че сега давам пет пъти повече материал за разучаване на моите ученици. И то материал не от учебника, а от различни източници, включително видеоматериали, снимки и т.н. Който иска да учи, учи и сега. Който не и на живо не.

20

Колега ......?

преди 4 години

До 2007г. нямаше матури. И пак завършваха и влизаха във ВУЗ.

19

реалнафантазия

преди 4 години

До 22, Толкова са изтормозени децата, че се видяха резултатите след 7 клас по математика, нали? Сложи ръка на сърцето и признай, колко % от децата в България се подготвят да придобият реални знания. :)

18

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да се включат материали от дистанционното обучениеТози да си напише оставкатаПрекаляваТормоз и гавра с децата

17

Анонимен

преди 4 години

А квестори откъде?Над 70% процента от работещите там са хора попадащи в рискова група.Или важното е да се отчете, че вършите нещо пък после заразените ще ги включите в статистиката.

16

Досиетата Х

преди 4 години

Добре, че наближава летен сезон, че някои родители ще са в отпуски и децата им ще са вкъщи. Защото иначе "компетентните" родители си водят болните деца с антибиотика, даден сутрин и вечер, а "компетентните" лекари събират накуп пред кабинета и подпечатват бележките, че децата не са в достъп със заразноболни. За "компетентните" детски учителки няма да говоря, за да не се обидите.

15

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте нов пик в края на Юни.Техническият вече проведе 3 пробни изпита по математика онлайн и системата им работи перфектно.Този иска да набута по 500 деца в една сграда, в която условията, вентилацията и хигиената всички знаем какви са.

14

8

преди 4 години

До Досиетата Х Много точно ! Разрухата е пълна .Като дистанционното е равностойно на присъственото , защо тогава редуцирате материала само до присъствените дни ? Това е признание за неефективност на дистанционното !Стига лъжи и измами !Вие сте пълен провал , ако неса частите уроци .

13

OneMoreLight

преди 4 години

До 12,Трябва да свикваме. Дори в София, в крайните квартали има изцяло такива училища. Какво остава за градове извън нея? С изключение на т.н. елитни и някои други, останалите ще придобият такъв облик поне на 50% в скоро време, защото от и без това малкото родени деца, през последните години половината са от ромски произход. Това е страшната истинана за бъдещият облик на нашите училища, не защото имам против нещо този етнос, а просто защото е доказал, че не иска да се интегрира. :)

12

Анонимен

преди 4 години

До Досиетата ХСъгласна съм с теб.Аз съм детска учителка,имам 34 деца в групата,които са на 4год.За никаква дистанция не може да става въпрос и затова съм против отварянето на градините,платената ми отпуска свърши - вече неплатена.

11

Досиетата Х

преди 4 години

До 11 Ти бил ли си в скоро в средностатистическо училище? Та то е нещо средно между бардак и бар. С енергийните напитки в ръце, пълни чанти, но с гримове, а не тетрадки, едвам издържат 40 мин., за да итърчат да пафкат, през цялото време с телефоните под масата и слушалки в ушите! Каква индивидуалност и каква личност бълнувате. Заедно стават нагли, ехидни, самонадеяни, но без покритие. Знаят, че са безнаказани. То трябва да убият някого, за да ги накажат и пак не е сигурно.

10

Досиетата Х

преди 4 години

Какви детски градини?!! Те и преди си бяха инкубатори на болести и епидемии, то не бяха скарлатини, ентеровируси, грипове ....Тридесет деца в една стая, креват до креват, чиния до чиния и т.н. малките никога не спазват дистанция! То преди зараза нямаше, а всеки знае че една седмица детето ходи на градина и още две вкъщи с антибиотика. Като ви пуснат малко въжето, то давай като лавина да пометем всичко.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3 Ти как си представяш децата под карантина да са в една стая с другите? Да не са се шматкали по чужбините, родителите им нали знаят, че ще имат изпити?

8

Кукличка на кончета

преди 4 години

Тазгодишните матури са грешка. Имат един правилен ход напред - отмяната на всички матури. Учебната година е съсипана, той държал на матурите.

7

OneMoreLight

преди 4 години

Помните ли резултатите на миналите матури след 7 клас по математика , каква трагедия беше? Представете си сега, когато почти не учиха. Знаете ли колко са студентите по математика за страната, а тези във физическия факултет на СУ? Ще имаме ли физици след време, когато и последните се пенсионират? :)

6

НА ТИКВАТА

преди 4 години

щом е министър, МАНИ ГО. Въобще не ги слушам неговите калинки

5

Анонимен

преди 4 години

Отваряйте детските градини, ние трябва да работим на вас ви е лесно с 10 хиляди лева заплата