226

Анонимен

преди 4 години

0888129871Heжен, гальовен, дискретен...Платежоспособни господа, не се свенете, обадете се сега.Алекс

225

някъф

преди 4 години

Резултатът от пандемията засега е половин свят психясали, а другата половина в недоумение.

224

до228

преди 4 години

По броя на тестуваните България е само пред Албания.Първо попрочетете и после лозунги.БЦЖ също много ни помага.

223

Анонимен

преди 4 години

Малко тестуване,малко болни.Нищо не си е отишло.

222

Браво на НОЩ

преди 4 години

Постепенно епидемията си отива .........

221

off

преди 4 години

не е по темата, но искам да си изкажа възмущението - начи НАП не спря да зове да се платят данъците, не спря да зове по възможност всичко да се извършва онлайн, широко разтръби за издаване на ПИК по имейл и телефон и кво -миналата седмица звънях, звънях, всички оператори заети (доста дълго) и заради това, че не съм се свързала, към сметката ми има трупнати 5 лв - щото съм звъняла на техния номер. Сумата е незначителна, но добавена към месечната такса и с ДДС вече си е нещо. Смешна държава.

220

Анонимен

преди 4 години

Генерал доктор Мутафчийски е направо за съжаление,особено след сутрешния брифинг.Умен мъж е,ще разбере защо.

219

Анонимен

преди 4 години

До ФактКитай, които отричаше короната 1 месец? Китай, който арестува докторите който алармираха за опасноста и същия този китай, който пусна цял Ухан да се разходи за китайската НГ за 2+1 седмици? С което си действие заразиха света. Това ли е най-доброто представяне др. каскет?

218

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2224. Предлагащите горните три точки да прекарват по седмица в Централния софийски затвор облечени в роклички.:)))))

217

Анонимен

преди 4 години

1. Спиране на всички полети от чужбина.2. Пристигащите с коли или автобуси да се затварят в лагери за 40 дни. В граничните райони бивши казарми има достатъчно и могат бързо да се пригодят за целта.3. Всички държавни служители ги впрягат да работят срещу корона вируса. Задължително да дават поне по две седмици дежурства в тези лагери. Който откаже- да напуска работа.

216

Анонимен

преди 4 години

Когато няма нови починали, пишете пак за старите, че хората взеха да се отпускат...добавете малко думи като "чували с трупове" "хладилни камери" "масови гробове" "ще загубим човешки животи" и така на тататък..

215

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се научим да живеем нормално с коронавируса.

214

до 215 от славянин

преди 4 години

''В Нова Зеландия всички влизащи в страната се поставят в карантина в хотели за 14 дена, в рамките на тия 14 дена им се прави изследване и ако са отрицателни се освобождават, ако са положителни се удалжава карантината до отрицателен тест,''Според публикуваното в статията отрицателния тест пак нищо не ти гарантира, може след него внезапно да изпаднеш в тежко състояние и да умреш! Оказва че на нашите ''специалисти'' нищо не им е ясно и нищо не разбират от материала!

213

Анонимен

преди 4 години

До ФактКитай също заключваше хората по домовете им. Съгласен с тази мярка?

212

славянин

преди 4 години

''Има нов случай на починал лекар - в центъра за спешна помощ на "Александровска" болница в София. Тя е била заразена с коронавирус, но е била излекувана и с два отрицателни теста. По-късно е приета в тежко състояние и е починала.''Значи хем си излекуван според отрицателните резултати от два теста, хем след това си в тежко състояние и умираш!? Тези *** от НОЩ май въобще не са наред централно - всяко твърдение противоречи радикално на предходното!

211

Факт

преди 4 години

Може би най-добре в спирането на вируса се справи Китай. Освен Китай примерно Виетнам се справи като карантинира всички пристигащи от чужбина за три седмици в лагери от военен тип и карантина за всички излизащи от Ханой, където са най-много заразени. Виетнам има общо 270 заразени и нито един починал при население от 98 милиона.

210

Анонимен

преди 4 години

В Нова Зеландия всички влизащи в страната се поставят в карантина в хотели за 14 дена, в рамките на тия 14 дена им се прави изследване и ако са отрицателни се освобождават, ако са положителни се удалжава карантината до отрицателен тест, у нас дори не е нужно да се ползват хотели, има предостатъчно почивни станции на различни ведомства, просто приситагащите трябва да се настаняват там за 14 дни, в рамките на които да им се направи изследване, ама няма кой да мисли

209

Анонимен

преди 4 години

До ФактПросто ще приема, че отговора е "нито една", следователно, претенциите в България да се търси отговорност защо не е направено нещо което не е правено никъде ...... нали.

208

Факт

преди 4 години

Колко дни трябва да е карантината? Отговорът е ясен - докато се докаже, че човека не разпространява заразата. 14 дни обхваща повечето случаи, но не всички. Имаше съобщения за хора, които заразяват с вируса до 28 дни, имаше и до 38 дни, затова класическите 40 дни карантина е най-подходящия срок. Затова трябваше всички идващи от чужбина да са под реална карантина.

207

Факт

преди 4 години

14 дневната карантина за идващите от чужбина не е достатъчна, а по начина по-който правителството я прилага, на практика няма ефект. Карантината не трябва да е в домашни условия, а на специално оборудвани за това места и трябва карантинираните още от границата под охрана да се откарват на местата за карантина. Сега заразеният каца на летището и започва да заразява наред - в таксито, автобуса или метрото, после в автобуса или влака и това е само докато се прибере вкъщи.