36

Анонимен

преди 4 години

5 лева да ви направят 300 грама хляб, това заслужавате, овце!

35

Анонимен

преди 4 години

Леба от 0.89 преди година в момента е 1.49 лв, какво повече?

34

Анонимен

преди 4 години

Тая с миловидното лице на типичен мошеник зодия близнаци има такъв диференциал, че може да се мери само с мъжа си претлъстия ***

33

Чичо

преди 4 години

Права е!!! Няма да ядем такъв по простата причина, че няма да имаме пари да си го купим...

32

Ром'с

преди 4 години

Няма начин да няма увеличение на хлеба с това ограничение на експорт на пшеница на някои страни, а и при свинското ще има растеж на цената.

31

Мисли преди да пишеш

преди 4 години

До Анонимен 42Никой не ти е казал че ще внасяме пшеница. Просто забраната на Путин на износа на пшеница ще повиши международните цени и нашите производители ще имат интерес да изнасят продукцията си навън вместо да я продават на ниски цени в БГ.

30

Анонимен

преди 4 години

Сега има такъв богат избор на хляб че винаги човек може да купи вкусен хляв. Не е като едно вреве да има само типов хляб и хляб Добруджа. Народът ядеше предимно типов хляб. Доброто брашно се изнасяше към големия брат а ние ядяхме триците.

29

Причина

преди 4 години

Единствената причина която може да вдигне цената на хляба е факта че преди седмица Путин забрани износа на пшеница от Русия. Това може да повиши цената на пшеницата на международните пазари и от там да поскъпне хляба навсякъде по света, включително и в България.

28

Всеядна свИИня

преди 4 години

Ясноо ... цената ще е същата но брашното ще се намали. Ще има повече набухватели, химически добавки, подобрители, овкусители... за да не се усеща гаадния вкус на химия .... и ето . хароде, имаме новина . Цената на хляба си остава същата . Урааааа .

27

На пазар

преди 4 години

Дайте ни един почивен ден.

26

Анонимен

преди 4 години

Само хляб яде ли се......................я кажете, селяни прости???

25

Anton

преди 4 години

Отново съмнителни проверки ... резултата е ясен и ще е същия като с горивата .....

24

Анонимен

преди 4 години

Другарко ти откъде пазаруваш. Хляба отдавна го ядем на 2 лв за килограм. Ако незнаеш ще ти кажа че килограм хляб никъде няма. Има хляб по 650 грама а най тежкият е 850 грама. Продават хляб за едно ядене на четиричленно семейство а за по яжните два хляба не им стигат само за обяд. Така че хляба отдавна е лукс Другарко. И това нее хляб. Това са набухватели с канцорогенни примеси. Ела да ти покажа какво е истински домашен хляб с коричка и срединка като душа. Като от времето на бай Тошо.

23

чичо

преди 4 години

Трохи от български хляб(бал, типов), врабчетата клъвнат ги малко и бЕгат.От какво е направевн, бре ?!

22

Анонимен

преди 4 години

НЕ БЕ ХИЧ. САМО ЧЕ ДО ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ ЯДЯХМЕ ВНОСНИ КАРТОФИ ЗА 1.50 ЛЕВА, А СЕГА ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКИ ЗА 2.50 ЛЕВА С НАМАЛЕНИЕТО. АЗ РАЗБИРАМ ЧЕ ВСЕКИ СЕЛЯНИН ИСКА ОТ ЗЕЛЕ ДА СИ КУПИ МАЙБАХ НО НЕ СТАВА.

21

Анонимен

преди 4 години

Обикновено не следя под лупа цените, но днес пазарувайте от една хранителна верига, крайната ми сметка излезе много по малка от обикновено. Има големи промоции и намаления.

20

House M.D.

преди 4 години

Другарката Танева няма да го яде /по-скъпия хляб/, нито ще го яде някой властимеющ. В този смисъл изказването е правилно. Относно видният пасивен гей - другаря Иван Иванов, той е на щат към монополите и затова цените на ток, метан и отопление ще продължат да се вдигат.

19

Зо сатата

преди 4 години

Извинявам се, имам предвид минимална заплата. Тези дейности трябва да получават само процент и в никакъв случай твърда заплата.

18

Sata NATO

преди 4 години

До Лесен планМахането на МОД за несъществени работни позиции и преминаването им само на процент:-------Какво трябва да означава МОД, би ли ни превел, товарищ?

17

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Ние хляб не ядем ! Само СУДЖУК !!!