11

.

преди 4 години

Страшни смешки, Смешни страшки за Герои със Опашки

10

Непукист

преди 4 години

Винету исках да напиша...

9

5G смърт

преди 4 години

Преди дни в Пловдив беше пусната първата 5G клетка....Днес земетресение...Случаеност???

8

Непукист

преди 4 години

До коментар 1От кога Президента управлява България,че не ми е ясно?!Явно си ***,*** та чак, задръстен!!!Аман от *** ***. Като взимате пари поне, пишете по-умерено. Да е истински. България е Парламентарна Република. Излъчва се правителство от мнозинството в Парламента,което управлява Държавата.Президента не взима решения относно управлението на Държавата. Това го прави правителството. Демек Венета.

7

Пепи

преди 4 години

Няма жертви няма разрушения ама се почувствало силно.Туй ми прилича на времето - -20 ама се чувства като -30.Журналистически измислици.

6

едно леко грипче

преди 4 години

никакво земетресение не е имало, щаба само льжат не им вярваме! докато от БСП не кажат нищо няма!

5

Анонимен

преди 4 години

Това земетресение е нищо в сравнение с онова което преживяхме през 1977 г. Март месец. Вечерта в петък в 21,30 часа от Планината Вранча в Румъния ни удря 7,5 по Рихтер. Цяла българия се люлее за над 30 секунди. В много села и градове сградите се напукват. Падат комини и мазилка. Най пострадалият град е Свищов. Там падат сгради под които руини остават погребани цели семества с малки дечица. От тогава се прменя коренно строителството. Панелните блокове се строят да издържат 9- та степен.

4

Анонимен

преди 4 години

Гораноф се е наплашил и сега ще се мeсти в къща на баджанакa му.

3

Copocoид

преди 4 години

Както каза преди много години един наш бивш държавен лидер - "Ще ми търсите гроба за да ми благодарите".Еми, всеки който има малко акъл в главата ще му благодари дори в душата си.Първо, жертвите на КОВИД-19 у нас са по-малко защото по време на "мракобесния" му режим имунизираха всички в училище против туберкулоза.Второ, по време на режима му хората си вдигнаха къщи без да пестят материали, а панелките макар и неугледни имаха някакви стандарти.

2

Анонимен

преди 4 години

Там само усташи. И да има жертви, не е никаква загуба.

1

Анонимен

преди 4 години

Харесва ли ви все още Промяната на радеФ?Криза, мизерия, глад, нищета, пандемия, безработица, безпаричие, безпътица, земетресения, разруха!Всичко това е факт и се случи по време на управлението на нищоправеца с 12000 лева заплата!